Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Ak parti giderse ben de giderim (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=33414)

ümitli_bekleyis 06-25-2008 15:13

Ak Parti giderse ben de giderim

En azından bazı gerçeklerin farkında ama gitmek hiç bir zaman çözüm değildir :)

ak_yüz 06-25-2008 15:16

ANKARA- AKP’nin kapatılması halinde Türkiye’de duramayacağını ve Hindistan’a gideceğini söyleyen modacı Cemil İpekçi’ye yanıt Bağımsız Tunceli milletvekil Kamer Genç’ten geldi. Meclis’in renkli siması Genç, “Suudi Arabistan’a gitsin. Hindistan daha laik ve çağdaş. Cemil İpekçi, Arabistan’a gitsin. Daha çok yakışır Arabistan. Gerçi orada sosyal yaşamı kısıtlı olur ama kendisi de zaten bunu istiyor” dedi.

Kamer Genç, İpekçi’nin AKP’den hangi işleri aldığının ortada olduğunu belirterek, “Postacıların kıyafetini kim tasarladı ve kaç para aldı? Bunu kimse sormuyor, bakmıyor. Sonra da Hindistan’a giderim filan diyor ve bu sözleri tartışılıyor. Gitsin Arabistan’da yaşasın. Belki orada da Arap kıyafetleri tasarlar…” diye konuştu.

çilik 06-25-2008 15:18

Alıntı:

ak_yüz Nickli Üyeden Alıntı
ANKARA- Ak Parti’nin kapatılması halinde Türkiye’de duramayacağını ve Hindistan’a gideceğini söyleyen modacı Cemil İpekçi’ye yanıt Bağımsız Tunceli milletvekil Kamer Genç’ten geldi. Meclis’in renkli siması Genç, “Suudi Arabistan’a gitsin. Hindistan daha laik ve çağdaş. Cemil İpekçi, Arabistan’a gitsin. Daha çok yakışır Arabistan. Gerçi orada sosyal yaşamı kısıtlı olur ama kendisi de zaten bunu istiyor” dedi.

Kamer Genç, İpekçi’nin Ak Parti’den hangi işleri aldığının ortada olduğunu belirterek, “Postacıların kıyafetini kim tasarladı ve kaç para aldı? Bunu kimse sormuyor, bakmıyor. Sonra da Hindistan’a giderim filan diyor ve bu sözleri tartışılıyor. Gitsin Arabistan’da yaşasın. Belki orada da Arap kıyafetleri tasarlar…” diye konuştu.

heee cemil ipekçi saDECE bir postacılara yaptığı kıyafetlerden para kazanıyor dimi

tayyipleyiz 06-25-2008 15:19

Cevap verene bak. Sulayacak çiçek arasın o ... ;)

ümitli_bekleyis 06-25-2008 15:19

Alıntı:

ak_yüz Nickli Üyeden Alıntı
ANKARA- Ak Parti’nin kapatılması halinde Türkiye’de duramayacağını ve Hindistan’a gideceğini söyleyen modacı Cemil İpekçi’ye yanıt Bağımsız Tunceli milletvekil Kamer Genç’ten geldi. Meclis’in renkli siması Genç, “Suudi Arabistan’a gitsin. Hindistan daha laik ve çağdaş. Cemil İpekçi, Arabistan’a gitsin. Daha çok yakışır Arabistan. Gerçi orada sosyal yaşamı kısıtlı olur ama kendisi de zaten bunu istiyor” dedi.

Kamer Genç, İpekçi’nin Ak Parti’den hangi işleri aldığının ortada olduğunu belirterek, “Postacıların kıyafetini kim tasarladı ve kaç para aldı? Bunu kimse sormuyor, bakmıyor. Sonra da Hindistan’a giderim filan diyor ve bu sözleri tartışılıyor. Gitsin Arabistan’da yaşasın. Belki orada da Arap kıyafetleri tasarlar…” diye konuştu.

Biz de bunu bekliyorduk heyecanla.Sevgli büyüğümüz Kamer Genç ne zaman bu olağanüstü duruma şahane bir yorum getirecek diye :D

oguzdesouza 06-25-2008 17:38

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Koçum benim diyicem de şimdi buna ne diyecez ??? :-\ :)

ya çok ciddi bir yorum yapacaktım

oğuz tüm ciddiyetimi aldın götürdün :D :D :D

:D :D :D Ama bende haklıyım :D :D

ATmaCA53 06-25-2008 17:43

cemil ipek hiç bir yere gitmiyor o vatandaşımıza sahip çıkacağız, parti destek verenler değil, asıl bu ülkeden gitmesi gerekenler darbeci, siyonist, komünistler, yasakçılar ve anarşistler bu ülkeyi defolup gitmesi gerekenlerdir.

Hüdaverdi 06-25-2008 17:53

Aslanım benim derim ben :-*

Bu adamı hiç sevmezdim taki ntv de yayınlanan 'haydi gel bizimle ol' programına katılana kadar.
Oradaki kemalist bunağı kırp kırmızı ettiği için bu adama saygı ve seygim oluştu :-*

Açık sözlülüğünden dolayı tebrik etmek lazım :-*

Demokrat 06-25-2008 17:54

Cemil abi yine cogu delikanliyim gezinenden delikanlica görüslerini belirtmis 8)

Berika 06-25-2008 18:16

Alıntı:

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Koçum benim diyicem de şimdi buna ne diyecez ??? :-\ :)

ya çok ciddi bir yorum yapacaktım

oğuz tüm ciddiyetimi aldın götürdün :D :D :D

:D :D :D Ama bende haklıyım :D :D

sen her zaman haklısın 8)

şimdi bizim dediğimiz etkili olmaz ama bu adam dediği zaman etkili oluyor

ne diyelim helal olsun :-X

All times are GMT +3. The time now is 16:58.