Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Tartışıyorum- Şükürlerden Gece Kulüplerine.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=34223)

genç_fadıl 07-09-2008 18:45

Tartışıyorum- Şükürlerden Gece Kulüplerine..

sanane ya adam içkide içer kumarda oynar.sanamı düştü derdi günah o çekcek

aşk-ı ilahi 07-09-2008 18:49

Alıntı:

genç_fadıl Nickli Üyeden Alıntı

sen şu bir gece gelip sonrada şutlana soliç fadılsın dimi...senin gibiler bize dinimizi öğretemezler...

genç_fadıl 07-09-2008 18:52

Alıntı:

Aşk-ı İlahi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

genç_fadıl Nickli Üyeden Alıntı

sen şu bir gece gelip sonrada şutlana soliç fadılsın dimi...senin gibiler bize dinimizi öğretemezler...

kimse mimseyi yargılamamalı her sene içki içer ramazanda içmez oruç tutar öyle değilmi yanlışmıyım acep.kimseye ne

Hıfz-ı lisan 07-09-2008 18:53

Herkes yaptığından sorumludur..Bizim için uygun olmayan bir davranıştır belki ama kişinin şahsına olan görevlerinde yapacak veya yaptıklarını yargılayacak durum yoktur..Ne yaparsa yapsınlar kendilerine :) :)

genç_fadıl 07-09-2008 18:54

Alıntı:

Hıfz-ı_Lisan Nickli Üyeden Alıntı
Herkes yaptığından sorumludur..Bizim için uygun olmayan bir davranıştır belki ama kişinin şahsına olan görevlerinde yapacak veya yaptıklarını yargılayacak durum yoktur..Ne yaparsa yapsınlar kendilerine :) :)

katılırım sana :-*

aşk-ı ilahi 07-09-2008 18:55

Alıntı:

tabiki dinde yani dinimizde zorlama yoktur ama....yanlışı açıklamakda vazifemizdir...zaten bizim yani müslümanları en güzel özelliği değilmidir hoş görü...

genç_fadıl 07-09-2008 18:56

Alıntı:

Aşk-ı İlahi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tabiki dinde yani dinimizde zorlama yoktur ama....yanlışı açıklamakda vazifemizdir...zaten bizim yani müslümanları en güzel özelliği değilmidir hoş görü...

yanlış sölenmeli ama idam edilmemeli ::)

Hıfz-ı lisan 07-09-2008 18:57

Yanlışını açıklamak elbette en uygunudur ancak burada bunu ''doğru'' olarak lanse edecek biri olduğu düşüncesinde değilim herkes hemfikir.. :)

genç_fadıl 07-09-2008 19:00

Alıntı:

Yanlışını açıklamak elbette en uygunudur ancak burada bunu ''doğru'' olarak lanse edecek biri olduğu düşüncesinde değilim herkes hemfikir.. :)

biizm kasabada bir adam var bu adam içki içiyo orucu kabul olmaz diyodu ona ne demeli çokmu doğru yaptı o >:(

aşk-ı ilahi 07-09-2008 19:02

olayı çok farklı yönlere çektiniz sanırsam fazlaca açıklayıcı oldum ama....

bu konuyu farklı boyutlara çekmenize ve beni buna sürüklemenize izin vermem....

hepinizi yüce rahmana emanet ediyorum
...

All times are GMT +3. The time now is 09:34.