Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Gözlük kullanıyormusunuz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=34502)

Kafes 07-04-2008 20:55

Gözlük kullanıyormusunuz?

Alıntı:

Ak-Cengâver Nickli Üyeden Alıntı
:D :D Hay Allah Bir Başka.. Güldürdün beni :D

Ben de gözlük almaya gittiğimde doğum 16. doğum günümün bir gün öncesiydi, tabii ertesi gün verdiler gözlüğü, tam doğum günümde takmaya başladım ;D sonra bir ara kırıldı, gözlükçüye götürdüm, orada ki abi dedi ki: "aferin sanaaa iyiki kırmışsın gözlüğünü, yoksa biz nasıl para kazanacağız" Pis bir de dalga geçti benimle >:(

aa terbiyesiz :D ;D sen de beni guldurdun tesekkurler :) bu arada bayansin dimi?

haritaci70 07-04-2008 21:00

Bi ara kullanıyordum.. Baktım çok skıcı bir iş attım gitti.. Kullanmıyorum

Duygu'Seli~ 07-04-2008 21:02

Doktor verdi uzağı görme problemim var ama takamıyorum..Hatta takmazsam ilerleyip kör olacağımı söyledi ama rahatsız oluyorum.. :)

Enfal 07-04-2008 21:12

Gözlük takıyorum ben de. Mix astigmatı varmış. Ömür boyu kullanmak zorundayım. Ama ben hep takarım. Takmayınca göremem ki :) Yani net göremem.

Biz doktora gittiğimizde babama kızmıştı doktor neredeydiniz şimdiye kadar diye.

İlk çerçevem sarı gibiydi. Sapı kırıldı. Sonrasını hatırlamıyorum. Diğeri de kalın çerçeveliydi. O zamanlar başım açık olduğu için bu sorun olmuyordu. Hemen çalışkan olduğum anlaşılıyordu :-[ Bunu yemek yerken kırdım. Hem de tam ortadan. Simetrik bir şekilde. Şu anki oldukça ince ve şık bir çerçeveye sahip. Entel gözlüğü :)

Gözlük takmak zordur. Her an uyuyamazsın. Yağmur yağınca gözlüğünün camları hemen yağmur damlalarıyla dolar ve göremezsin önünü. Soğuk bir ortamdan sıcak bir ortama geçince hemen buharlanır. Netice de yine göremezsin. Halbuki daha iyi görebilmek için almışsındır.

Son olarak da şunu söyleyeyim. Uyurken gözlüğümü yatağımın altına koyarım. Böylece onu her türlü tehlikeden korumuş olurum. :)

Ak-Cengâver 07-04-2008 21:23

Enfal kardeş sen en iyisi su tutmayan camlardan al, benimkisine yağmur damlası gelince aşağıya akıyor ;D

Nagihan 07-04-2008 21:26

Kullanmıyorum...Ama doktora gitsem kesin gözlük verir...Tabi giden kim :-X :-X ;D

politikaci 07-04-2008 21:26

evet bende gitsem kesin verir ama gitmem :D

Nagihan 07-04-2008 21:31

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
evet bende gitsem kesin verir ama gitmem :D

:-X :-X :D :D :D

Kafes 07-04-2008 22:02

Enfal sen de baya dertlisin :D eh gozleri iyi gorenler sukrunu iyi etmeli :-*

Enfal 07-05-2008 00:03

Alıntı:

Ak-Cengâver Nickli Üyeden Alıntı
Enfal kardeş sen en iyisi su tutmayan camlardan al, benimkisine yağmur damlası gelince aşağıya akıyor ;D

Şu anki camlar buhar da tutmuyor çok. Bilmem ne camlarıymış. Optikçi demişti ama. Ben bu durumdan çok şikayetçi değilim. Umursamam pek. Ama durum böyle.

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
Enfal sen de baya dertlisin :D eh gozleri iyi gorenler sukrunu iyi etmeli :-*

Ya ben pek takmam öyle ama. Zaman zaman dokunuyor bana. Açıkcası insanlar gözlüğümü çıkarınca beni başka biriymiş gibi görüyorlar. Oysaki benim asıl halim bu. Bu biraz dokunuyor işte.

All times are GMT +3. The time now is 11:03.