Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Projelerimiz (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=114)
-   -   Bende herkesin hayal ettiği bir proje var ve hazır. Ama..... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=34610)

hipermuhafazakar 02-10-2009 16:44

özgün genç ile duyguseli de merak etsin. yoksa açıklamam :))))

FarukARSLAN. 02-10-2009 18:01

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 368432)
Arkadaşlar, bende gerçekten herkesin en vatan dertlilerin derdine derman olacak yaralarına merhem olacak milletin gözünü açıp bir daha kapattırmayacak ve aldattırmayacak, Türkiyede birliği bütünlüğü sağlayacak süper güç yaptıracak vs bir proje var. Taa ekim ayından beri inanılmaz zaman ve para harcayarak hazırladım. Eminim tam hayal ettiğiniz şey o..Canınızı sıkanların kabusu o.. Millete düşmanlık edenlerin bile hayal edemeyeceği bir felaket onlar için...Evet bunu % 95 oranında hazırladım..Sizce ne olabilir bu :) Gerçekten dalga geçmiyorum. Amasını sonra ekleyeceğim.

Bence kartel medyasının ve kartel zihniyetinin kirli çamaşırlarını ortaya döken nadide bir çalışmadır :hihi2:

....tuğbA..... 02-10-2009 20:11

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508462)
def et derken kimi kastediyorsun sen ?? sen kimsin

ben bu konuyu açtığımı unutmuşum aylar önce açmıştım kimse bakmayınca sormayınca bende boşverdim, bilmesinler dedim.. boşver bilmesinler :)

buraya yazanlardan biri uygunsuz bir kelime yazmıştı ........
( msucar ) arkadaşımızda ona kızmıştı size değil yanlış anlamayın......

ayrıca projeleriniz neymiş merak ettik ama cevap yok???..........

Duygu'Seli~ 02-10-2009 20:15

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508470)
ben sizlerden daha çok istiyorumdum sizlerle paylaşmayı ve inanın mübalağa yapmıyorum o yazdıklarımın arkasındayım ve çok ciddiyim ! ama kimse yok ortada..merak eden yok soran yok..böyle oluncada insanın paylaşası gelmiyor

Doktor..;1 Bana hemen her fikrinden bahsederdinde bundan haberim yoktu aşk olmasın..:V Elimizden bir şeyler gelirse yardım etmeyi çok isterim..;1

Üç mevsim 02-11-2009 00:32

Bana kalırsa bu Sağlıkçı Türkiye'deki sabetayist ve masonların listesini çıkarmıştır ;D

tek_hece 02-11-2009 01:00

bence hic bir şey yapmadın.. amacın sadece dikkat çekmek.. gercekten bir şey yaptıysan bunu paylaşırsın veya hic bahsetmezsin..

hipermuhafazakar 02-11-2009 11:08

tamam arkadaşlar şuan okuldayım size anlatmaya göstermeye çalışacam..akşam yazıcam...Bizden ayrılmayın AZ SONRAAA :)

AY IŞIĞI 02-11-2009 11:47

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509071)
tamam arkadaşlar şuan okuldayım size anlatmaya göstermeye çalışacam..akşam yazıcam...Bizden ayrılmayın AZ SONRAAA :)

Ama akşam ben giremiyorum ;1
Bende merak ettim nedir bu önemli proje ??

hipermuhafazakar 02-11-2009 14:35

arkadaşlar, sıtkımızı sıyırtan malum medya - muhalefet - statüko - ergenekon vs için çok ama çooook derin bir kuyu kazdım..tam 15 ay boyunca korkunç bir zaman ve para harcayarak kazılan bir kuyu bu.. JİTEM'in asit kuyuları bunun yanında gülbahçesi kalır :) kendi kazdıkları kuyulara kendileri düşecekler anlayacağınız ve bir dahada kolay kolay çıkamayacaklar millet öğrenecek statükoyu korumaya didinenleri..arkadaşlar ben kim ne yapıyorsa kaydediyordum ! arşivlerden tek tek çıkarttım kimin neler yaptığını..ortaya çıkan korkunç manzarayı inanılmaz gerçekleri görünce en körler bile dostunu düşmanını görecekler..o sıtkımızı sıyırtanlar silinip gidecektir..AK PARTİ ZAMANINDA NELER OLUYSA KİMLER NE YAPTIYSA ORTAYA ÇIKAN HERŞEY HEPSİ BENİM ELİMİN ALTINDA GAZETE KÜPÜRÜ ŞEKLİNDE ! Onlara tek tek bakınca baştan sona bakınca büyük fotoğraf görülüyor...

Gün gelecek devran tersine dönecek diyorum..akşama uzun ayrıntılı yazmaya çalışacağım..Bazı arkadaşlarımızın tahminleri var onlarda var..AK Partinin 500 den fazla icraatıda var..Neleeer neler var..Bunları millete gösterirsek o alçak hain kaleler yıkılıp gidecektir..Bence %100 diyorum..Çünkü bildiğiniz gibi değil sizler gördünüz unuttunuz kimler neler yapıyordu neler

Cerrah 02-11-2009 14:40

Allah Allah nası bişi bi ayrıntılı anlasak

All times are GMT +3. The time now is 04:24.