Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Abdullatif Şener Parti Kuruyor (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=34752)

cartman 07-05-2008 20:30

Abdullatif Şener Parti Kuruyor

Röportajında morali biraz bozuk gördüm aceba son zamanlarda onu üzen bir olay mı gerçekleşti :-X

Demokrat 07-05-2008 20:31

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı
Röportajında morali biraz bozuk gördüm aceba son zamanlarda onu üzen bir olay mı gerçekleşti :-X

kankasi cömezi ariyorlar, onla kuracaklardi partiyi :)

LoNeLiNeSS 07-05-2008 20:32

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kankasi cömezi ariyorlar, onla kuracaklardi partiyi :)

Tek kankası Çömez i mi Akparti kapanınca akpartiyi bölme planları yapanlarıda içeri aldılar ya şimdi zavallım tüm planları suya düşmüşdür..

Demokrat 07-05-2008 20:39

gecen baykal bir tv de dile getirdi güya bu ergenekoncular seneri cumhurbaskani, sinan aygünüde basbakan yapacakmislar baykal bu konu icin deli sacmasi dedi ama bana birazda olsa mantikli geldi..
cünkü senerin gözü kalmisti cumhurbaskanliginda ;)

cartman 07-05-2008 20:41

Alıntı:

gecen baykal bir tv de dile getirdi güya bu ergenekoncular seneri cumhurbaskani, sinan aygünüde basbakan yapacakmislar baykal bu konu icin deli sacmasi dedi ama bana birazda olsa mantikli geldi..

Hisarcıklıoğlu diye biliyordum o teorideki başbakanı :-X

LoNeLiNeSS 07-05-2008 20:49

Gayet mantıklı bir plan. Ve ne ilginç dir ki Şener i Cumhurbaşkanlığına öneren isimde kendisi idi.. Bu nasıl bir tesadüf böyle baykıl..

Deli saçması derken; deliler, akıllı insanları deli sanarlarmış.. Baykıl deliside aynı sendromu yaşıyor sanırım...

Deniz.Feneri 07-05-2008 20:49

Erkan Mumcu'yu da seviyordum gitti. Bunu da seviyordum bu da gitti. Benim sevdiklerim gitmek zorunda mı ya :(
Neyse yolu açık olsun

Demokrat 07-05-2008 20:50

hele bir cömezde yakalansin isin ucu senere dayanirsa hic ama hic sasirmam ;)

Demokrat 07-05-2008 20:51

Alıntı:

Alıntı:

Hisarcıklıoğlu diye biliyordum o teorideki başbakanı :-X

ben baykaldan aygün duydum :).. ben onun yalancisiyim 8) baykal baska bir röpartajinda hisarciklioglu siyasete hazirlaniyor dedi ikisini karistirmis olmayasin ;)

hakan can 07-06-2008 01:52

Bölen bölünür.Abdullatif şenerde bölünür onu bölenlerde bölünür ve böyle gider ...

All times are GMT +3. The time now is 16:00.