![]() |
Recai Kutan Erbakan'ı Ziyaret Etti
Alıntı:
biz hocamızın olmasını istiyoruz... her halukarda doğruları söyleyen ve bundan korkmayan hocamada kutanın gibi onu dinleyen biri yakışır ;) |
Alıntı:
tamam hocanızla paralel çizgide hatta aynı çizgide olabilir fakat onun yönlendirmesinde olması bence yanlış... belki daha lider profilli,daha çok insiyatifli biri saadetin bir iki puan daha fazla oy almasını sağlayabilirdi ;) |
bir kukla çok yanlış bir tesbit...
2 bizim oy kaygımız yok... 3 lider vasıflarını tam anlamıyla taşıyo |
Dün Sayın Erbakan' ın 89 yılındaki İlim ve İslam makalesini okudum ve dedim ki; Keşke sadece Bilim adamı olarak bu ülkeye hizmet etseydin. Belki de Daha çok faydası olurdu, diye düşünüyorum. O makaleyi okuyunca gerçektende büyük bir beyin olduğunun ispatı oldu benim için ... Ama siyaset başka bir mecra sanki ... Tabi ki bu benim düşüncem.
|
Alıntı:
lider vasıflarını nasıl taşıyor? siyasetten azıcık uzak birisi saadetin genel başkanını hala erbakan zanneder.. recai kutan kim bilmez bile... bana söyler misin hangi liderlik özelliğini taşıyor... bence insiyatifi bile yok...sadeec imzalık ismi var.... |
Alıntı:
ve bana gereksiz kişiler uyarı yapıp laf atıcak... artık usuyorum :) |
Bu taş kime acaba ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
içindekiler hakaret ya da küfür olmadığı müddetçe kimsenin mesajı silinmiyor... sonuçta susarak bana kutanın liderlik vasıflarını gösteremezsin ;) |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 08:09. |