Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Vatan (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=272)
-   -   MİLLİYETCİLİK VE ULUSALCILIK (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=34995)

Deniz.Feneri 07-08-2008 00:51

MİLLİYETCİLİK VE ULUSALCILIK

milliyetçi başbakan :) ;) ın milliyetçi seçmenleriyiz :)

TÜRK IRKI 08-08-2008 12:51

VATAN Ne TÜRKİYE dir TÜRKlere Ne TÜRKİSTAN VATAN Büyük ve Müebbet Bir Ülkedir TURAN.

Kutlu VATANIMIZ da TÜM TÜRKLERİN BİR ORDU OLMASI ÜMİDİYLE ALLAH BİZİ DAİM KILSIN.

Deniz.Feneri 08-08-2008 12:55

Alıntı:

TÜRK IRKI Nickli Üyeden Alıntı
VATAN Ne TÜRKİYE dir TÜRKlere Ne TÜRKİSTAN VATAN Büyük ve Müebbet Bir Ülkedir TURAN.

Kutlu VATANIMIZ da TÜM TÜRKLERİN BİR ORDU OLMASI ÜMİDİYLE Allah BİZİ DAİM KILSIN.

:-* Ahmet Yesevi

Yahya Kemal " Ahmet Yesevi'yi tanımayanlar araştırsın. Bizim asıl milliyetimizi onda göreceksiniz".

ilkertürkmen 02-09-2009 01:21

ben millet diyin ce şunu anlıyorum müslümanlar tek millettir hepimiz hz ibrahim(sa) milletindeniz türk,kürt ve arap dedinmi ben millet anlamıyorum ben bunları ırk olarak anlıyorum milleti milliyetciliği küçültmeyelim türk milleti kürt milleti arap milleti diyerek millet kavramını küçültmeyelim bunlar millet değil birer ırktır

ak61 03-04-2009 01:56

"Türklerin yaşadığı her yer misak-i milli sınırlarındadır" M.K.Atatürk

http://img27.imageshack.us/img27/789...kzl3su1.th.jpg

DadaşAkp 03-15-2009 15:33

Asker devlet millet milliyetci olsa osmanlılar geliyor dünya basını aynen sölerler malasef asker miliiyetci dil devlet milliyetci ruhu geziyor milletimiz 10 larca sebep bulunur kimi sol kimi sağ kimi ırkcı kimi vs Ülkemiz temizlenmi Ataturk zamanında bunların hiç biri yokken o yıllardan sonra ülkemizin için içinde olanlar türk islam kişiliği yoktur bir çok tanınmış şuanda ergonokon adında gezinirler vede onlarla cok kişilerin adı geciyor suvaller cok akp inşallah Allahsızları inancsızları vatan hainlerini şiflerini çözer ülkemiz bunlardan kurtulur

genç_TÜRK 03-15-2009 15:35

kardeş çok güzel bir konu..elllerine sağlık..Allah defalarca razı olsun senden..hislerime tercüman olmuşsun vesselam...

Ertuğrul ÖZGÜL 03-15-2009 15:48

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 373951)
bu durumda ulusalcı şimdiki chp nin takendisi

onlar atatürkün izinden gittiklerinide söylüyorlar demekki hem ulusal hemde milliyetçiler

genç_TÜRK 03-15-2009 15:59

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 532566)
onlar atatürkün izinden gittiklerinide söylüyorlar demekki hem ulusal hemde milliyetçiler

chp ATATÜRK ün izinden falan gitmiyor...! buna en güzel örneği son zamanlardaki bir olaydan veriyim:chp nin ,Atatürk e küfreden,hakaret eden bir alman derneğinden 1 milyon € para aldığı ve ayrıca bu paranın da usulsüz yollarla alındığı ortaya çıktı...;)

chp,ATATÜRK ün yolundan gitmiyor...sadece Atatürk ü kullanıyor şerefsiz herifler...ulusalcılık=chp...ayrıca Atatürk ün ulusalcılık denen ideolojiyle yakından uzaktan ilgisi yoktur,olamaz!..Milliyetçilik ise Atatürk ilkelerinin arasında yerini almıştır..chp ise şu an milliyetçi bir parti değil,ulusalcı;komünist bir partidir..Atatürk ise komünizme sonuna kadar karşıydı(imzama bakarsanız görürsünüz)..yani burdan çıkaracağımız sonuç chp ATATÜRKÇÜ bir parti değildir...bu ülkede gerçek Atatürkçü olabilecek kapasiteye sahip partiler SAĞ partilerdir...:güzel::saygılar:

Ertuğrul ÖZGÜL 03-15-2009 16:04

Alıntı:

genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 532587)

chp ATATÜRK ün izinden falan gitmiyor...! buna en güzel örneği son zamanlardaki bir olaydan veriyim:chp nin ,Atatürk e küfreden,hakaret eden bir alman derneğinden 1 milyon € para aldığı ve ayrıca bu paranın da usulsüz yollarla alındığı ortaya çıktı...;)

chp,ATATÜRK ün yolundan gitmiyor...sadece Atatürk ü kullanıyor şerefsiz herifler...ulusalcılık=chp...ayrıca Atatürk ün ulusalcılık denen ideolojiyle yakından uzaktan ilgisi yoktur,olamaz!..Milliyetçilik ise Atatürk ilkelerinin arasında yerini almıştır..chp ise şu an milliyetçi bir parti değil,ulusalcı;komünist bir partidir..Atatürk ise komünizme sonuna kadar karşıydı(imzama bakarsanız görürsünüz)..yani burdan çıkaracağımız sonuç chp ATATÜRKÇÜ bir parti değildir...bu ülkede gerçek Atatürkçü olabilecek kapasiteye sahip partiler SAĞ partilerdir...:güzel::saygılar:

biliyorum zaten kardeşim ama onlara sorsan inan senden çok atatürkçü ve izinden gidyorumd er

All times are GMT +3. The time now is 06:23.