Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Genel Bilgiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=205)
-   -   Bilgisayarınız yavaşsa mutlaka okuyun ! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=35084)

RDönmezs 07-14-2008 22:17

Bilgisayarınız yavaşsa mutlaka okuyun !

Alıntı:

sadeceali Nickli Üyeden Alıntı
iyide rıdvan bey... ben bunların hepsini zaten her ay yapıyorum ;D bunlar bilinen şeyler... uzmanlık sorun şimdi geliyo...

peki bunları yaptıktan sonra bile yavaşşa... virüs yok... ram 1gb işlemci 2,4 hiç oyun yok.. sadece bi kaç hack programı ve antivirüs...

?? ;D

:D At o zaman o makinayı camdan :D

sadeceali 07-14-2008 22:23

yok la... o benim herşeyim.... ;D

Ağa 07-14-2008 22:27

en son biraz daha hızlı olsun diye işlemciyi yakıyordum fan sesinden durulmuyordu:D sıvı soğutmaya geçtim tık yok :D

Teşekkürler

RDönmezs 07-14-2008 22:31

Alıntı:

Ağa Nickli Üyeden Alıntı
en son biraz daha hızlı olsun diye işlemciyi yakıyordum fan sesinden durulmuyordu:D sıvı soğutmaya geçtim tık yok :D

Teşekkürler

Program kullanarak mı yapmaya çalıştın onu :D benimde fan sesi çoktu sanki uçak havalanıyor gibiydi bende programla kısayım dedim ama bazen kokular geliyordu kasadan :D yakmaktan son anda kurtuldum :D

Ağa 07-14-2008 22:33

Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ağa Nickli Üyeden Alıntı

Teşekkürler

Program kullanarak mı yapmaya çalıştın onu :D benimde fan sesi çoktu sanki uçak havalanıyor gibiydi bende programla kısayım dedim ama bazen kokular geliyordu kasadan :D yakmaktan son anda kurtuldum :D

Bİos dan işlemcinin çarpanını yükseltiyorsun.sen fan sesini programla kesemezsin,açacaksın yağlıyacaksın.

Meftun 07-14-2008 22:55

hmmm bilgisayarım son nefesini vermeden denesem iyi olacak :D

bir şey olursa samanyolu falan anlamam yakanıza yapışırım ;)

sadeceali 07-14-2008 22:56

Alıntı:

Alıntı:

Ağa Nickli Üyeden Alıntı

Teşekkürler

beyler ukalalık gibi görmeyin ama o yaptığınız işlerimi adı overclock :) .... bu overclock denen olay bi donanımı -genelde bu işlemcidir- :D kapasitesinden daha da yüksek çalışması için ayarlamanızdır... eğer o parçanın durumu buna müsait değilse - ki son çıkan parçalar hariç genelde müsait olmuyo- sorun çıkması gayet doğaldır...

dahada basite indirgersek... şöle açıklyayım...:

rıdvan tek başına bir işi 1 saatte yapıyor... ama siz rıdvandan o işi yarım saatte yapmasını isterseniz ve bunu yapması için baskı kullnaırsanız; rıdvan nolur? çöker ;D önceden 1 saatte yaptığı işi artık yapamaz... ;D

şaka bi yana.. eğer parçanız eskiyse overclock işi sakattır biraz.... :-*

Ağa 07-14-2008 23:00

Teşekkürler bilgilendirdiğin için bu yaklaşık 9.overclock um oldu :-*

Not : Bilg işlem sorumlusuyum,(Network uzmanı,Sistem yöneticisi,Yazılım var birde ( yapay zeka )) :-*

RDönmezs 07-14-2008 23:01

Alıntı:

sadeceali Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Ağa Nickli Üyeden Alıntı

Teşekkürler

beyler ukalalık gibi görmeyin ama o yaptığınız işlerimi adı overclock :) .... bu overclock denen olay bi donanımı -genelde bu işlemcidir- :D kapasitesinden daha da yüksek çalışması için ayarlamanızdır... eğer o parçanın durumu buna müsait değilse - ki son çıkan parçalar hariç genelde müsait olmuyo- sorun çıkması gayet doğaldır...

dahada basite indirgersek... şöle açıklyayım...:

rıdvan tek başına bir işi 1 saatte yapıyor... ama siz rıdvandan o işi yarım saatte yapmasını isterseniz ve bunu yapması için baskı kullnaırsanız; rıdvan nolur? çöker ;D önceden 1 saatte yaptığı işi artık yapamaz... ;D

şaka bi yana.. eğer parçanız eskiyse overclock işi sakattır biraz.... :-*

Adamın verdiği örneke bak beee :D mahalle baskısımı yapıyon len :D
ben kasamın kapağını hiç kapatmam bi yani hep açıktır ve şuanda açık :D bişey olduğunda direk içeriye müdahale ediyorum ve rahat hava aldırıyom :D

sadeceali 07-14-2008 23:01

Alıntı:

Ağa Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler bilgilendirdiğin için bu yaklaşık 9.overclock um oldu :-*

Not : Bilg işlem sorumlusuyum,(Network uzmanı,Sistem yöneticisi,Yazılım var birde ( yapay zeka )) :-*

uzman olduğunuzu bilseydim şov yapmaya kalkmazdım..... bi yerde benden daha iileri varsa genelde susar ve izlerim :)

All times are GMT +3. The time now is 06:29.