Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Şener, AK Parti'yi bölecek ! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=35191)

bilgi müdavimi 07-09-2008 14:39

Şener, Ak Parti'yi bölecek !

Başbakanlık koltuğunda hangi kemmiyet,hangi görevleri yapacak merak ediyorum.Buyursun koltuk kızılayda.(Başbakanlık koltuğu).Seçilirse geçsin otursun.Ne iş yapacak acaba.Enflasyonda ülke sos vermezse dünyayı geri alma işinden vazgeçeceğim.Büyük konuştum. :)

kardelen007 07-09-2008 14:40

Şener sadece etrafındakilerin gazına geldi...Yoksa bişey olcağından değil...Zaten insanın kenidne yaptığını başkası yapmazmış...Bunu görücez sanırım hep beraber...

isimsiz 07-09-2008 14:40

Alıntı:

ozturks Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
tarih tekerrürden ibarettir :-*

yanlız bu sefer filmin sonu biraz farklı olacak kalan yoluna devam edicek giden kendini harcıycak :-*

görelim MEVLAM ne eyler; ne eylerse güzel eyler :-*

tayyipleyiz 07-09-2008 14:41

Tekerrür eden, tasfiyenin devameti ... Kötüler gitsin ki, iyilerle devam edilsin. Herşeyin farkında olan bir icra buna uygun adım atmaktan geri durmayacaktır.

Tekerrür eden, Erkan Mumcular var mesela ... :)

politikaci 07-09-2008 14:41

Alıntı:

çağlar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
tarih tekerrürden ibarettir :-*

Ama tekerrür buraya kadar kendini göstercektir bundan sonra yine Akparti farkla iktdara gelecektir..

Yalnız Recep Tayyip Erdoğan sn. Şener gibi ahlaksızca davranmamıştır.Taban onu istemiştir fakat koltuk sevdalıları ona yol vermemiştir.
Ve Hak yerini bulmuştur...

Evet şu anda başbakanımızdan herkes memnundur.. halk ve siyasi parti tabanı dahil

isimsiz 07-09-2008 14:42

erkan mumcuya tekerrür diyemeyiz cünkü onun baştan ne olduğu belliydi :-*

çağlar 07-09-2008 14:43

Alıntı:

.:Alamet-i_Farika:. Nickli Üyeden Alıntı
Tekerrür eden, tasfiyenin devameti ... Kötüler gitsin ki, iyilerle devam edilsin. Herşeyin farkında olan bir icra buna uygun adım atmaktan geri durmayacaktır.

Tekerrür eden, Erkan Mumcular var mesela ... :)

+ :-*

tayyipleyiz 07-09-2008 14:43

Baştan beliiydi kısmını açmanız gerekir. ;)

bilgi müdavimi 07-09-2008 14:45

Erkan Mumcu becerikli değildi.Arkasında A.Şenerin arkasında olduğu gibi kitle yoktu.A.Şener tehlikeli.

isimsiz 07-09-2008 14:46

erkan mumcu daha açıkladığı gün milletvekilliği adaylığını akpartiden ben o zamanlar daha küçüktüm babama şunu dedim bu adam kesinlikle akpartiye tam anlamıyla bağlanamaz sadece koltuk sevdalısı ileridede ayrılacak. :-*

All times are GMT +3. The time now is 08:36.