![]() |
Titrek Kalemim... {DolunAy Kadim}
Kalbimde açsın şimdi Bir Gül, kokusu duyulsun en kara kalplerde.
Sevgimiz en kara kalplerde duyulabiliyor ve hisedilebiliyorsa o sevgi Kadim Sevgidir. {Kadim} |
Titrek Kalemim... {DolunAy Kadim}
Doğa boşluğu sevmez ve boşluğu her zaman doldurmaya çalışır. Havası çekilip tüketilen her yerde devasa güçte bir vakum vardır.
Ortaya bir çok kişinin aklındaki soru işaretine cevap olabilecek bir örnek atıyorum :) "Eğer bir yerde yüzlerce ressam varsa, yüzlerce ressam arasına giren başka bir kişi oradaki boşluğu doldurmalıdır. Yüzlerce ressam arasına bir ressamın daha girmesi bir müzisyenin girmesi kadar etkili olamaz ! Biz doğadaki boşluğu doldurmaya geldik. Ressamız ! fakat diğer ressam arkadaşlarımıza ilham vermemiz için müzisyen olmaya karar verdik ! Düşünebiliyorsanız O İş Tamam ;) Önyargılardan sıyrıldığımızda, işte o zaman kalbimizin derinliklerinde gizlenmiş huzur ortaya çıkacaktır. Size ilham veren müzisyenleri küçümsemeyin :) {Kadim} |
Titrek Kalemim... Kalemin değil, yüreğin titreyişi...
Ve biz, siyah renk olarak yaşama başladık... “Siyah renk, diğer renkleri yanlış ve kusurlarıyla örtmede oldukça başarılıdır, kucaklayıcıdır. Ama bir gün siyah renk yanlışa düşer, kusurlu olur. Ve diğer renklerin hiç birisi bu kusuru örtmede, siyah renk gibi başarılı ve kucaklayıcı olamaz.” Ve insan sadece düşünmeli... {Kadim} Kadim Segiler... |
"Her hata bir öğretmendir !" Hata yapanlar her zaman bir adım öndedir. Başarısız olmuş ve yenilmiş olsalar da, onlar asla ikinci defa başarısız olmazlar. Buda onların bir adım öne geçmesine kafidir.
{Kadim} |
Her yolun sonu, geriye dönüldüğünde bir başlangınçtır ! {Kadim}
|
"Bir fidan iken meyve verme derdinde olan bir ağaçcık, büyümeyi unutur ve yerinde sayar. {Kadim}"
|
"Başarının olduğu yerde stres yoktur" sözü yanlış, "Stresin olmadığı yerde başarı vardır" sözü doğrudur. {Kadim}"
|
Dedikodu, yokuş aşağı bırakılan bir kartopu gibidir.
Bir avuçluk kartopu uzunca bir yokuştan aşağı bırakılırsa, önüne çıkan herşeyi kendine katar ve büyür. Bir avuçluk gerçek, tezviratlarla süslenmiş koca bir yalan olur ! {Kadim} |
"Nasihat edenler tecrübeli insanlardır. Tecrübeli insanlar ise hata yapanlardır." {Kadim}
|
Başarının en önemli pistonu aile...
Her bireyin zeka seviyesi* aynı olmasına rağmen (Zihinsel sorunu olanlar hariç) bazı bireyler başarıyı yakalayabiliyor. Maddi destekten çok, manevi destek alan kişilerin özgüveni artar. Özgüveni olan kişiler yola 'Olumlu Düşünce' ile çıkar. Olumlu düşünce ile yola çıkan kişiler ise başarıya doğru ilerler. {Kadim} |
All times are GMT +3. The time now is 04:14. |