![]() |
-Online AK Servis-
İpuçlarını aldım ya ... Ona bakarım inşaAllah, olmazsa kapınızdayım. :)
|
-Online AK Servis-
Alıntı:
|
▄▀▄▀▄▀▄ Online AK Servis ▄▀▄▀▄▀▄
Rıdvann, Aliiiişşşşş... Ablacım benim pc çok donuyor ya.. ??? Eskiden usluydu artık bana çok karşı geliyor.. :( Ben izin vermeden kendi kendine kapanıyor.. Yükledğim Winamp programından sonra böyle olmaya başladı..Acaba o mu yapıyor..? >:( ;D yani günahını almıyayım programın tesadüfte olabilir..Çok yavaş..Kamplumbağa bile daha hızlı.. :( Çözerseniz bir hafta her güne kesintisiz beş artı.. ;D küçümsemeyin toplamda 35 adet artı ediyor..Ve ben bunu kimseye yapmam.. :-X ???
|
Alıntı:
pc donması çok genel bi sorun... baş ağrısı gibi düşün... bi insanın onlarca farklı sebepten başı ağrır.... son günlerde yüklediğin programları tekrar bakıp hatırlayop sölermisin bana... ? |
Alıntı:
|
Ben sorunlarımı bir yazsam buraya ,bana 365 gün yanımda olacak teknik ekip gönderirisiniz.. :'( :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Pc 'den çok ben baş derdiyim aslında ,ama benim asıl sorunum internet bağlantımla ilgili saat gece 2 de kesiliyor.. tabi müşteri servisleride o engin bilgileri ile gerçekten çoook yardımcı oluyorlar!!! Bilgisayarcı virüsle ilgili diyor pc ye format atalım diyor ,bense pek bir alaka kuramadım ama onuda deniyeceğim.. :'( |
Çok güzel bir fikir olmuş cidden =)şimdiden ikinizede kolay gelsin..sorularımdan sıkılırsanız da Allah sabır versin ;D
sorunlarımı yazacağım inşaallah yalnız anlaşılır şekilde olması için zaman lazım..kolay gelsin :) |
All times are GMT +3. The time now is 20:59. |