Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Teknik Sorunlarınız (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=197)
-   -   ▄▀▄▀▄▀▄ Online AK Servis ▄▀▄▀▄▀▄ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=35966)

tayyipleyiz 07-14-2008 23:55

-Online AK Servis-

İpuçlarını aldım ya ... Ona bakarım inşaAllah, olmazsa kapınızdayım. :)

RDönmezs 07-14-2008 23:56

-Online AK Servis-

Alıntı:

.:Alamet-i_Farika:. Nickli Üyeden Alıntı
İpuçlarını aldım ya ... Ona bakarım inşaAllah, olmazsa kapınızdayım. :)

Peki abicim bekliyoruz her zaman :)

Duygu'Seli~ 07-15-2008 00:18

▄▀▄▀▄▀▄ Online AK Servis ▄▀▄▀▄▀▄

Rıdvann, Aliiiişşşşş... Ablacım benim pc çok donuyor ya.. ??? Eskiden usluydu artık bana çok karşı geliyor.. :( Ben izin vermeden kendi kendine kapanıyor.. Yükledğim Winamp programından sonra böyle olmaya başladı..Acaba o mu yapıyor..? >:( ;D yani günahını almıyayım programın tesadüfte olabilir..Çok yavaş..Kamplumbağa bile daha hızlı.. :( Çözerseniz bir hafta her güne kesintisiz beş artı.. ;D küçümsemeyin toplamda 35 adet artı ediyor..Ve ben bunu kimseye yapmam.. :-X ???

sadeceali 07-15-2008 00:24

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Rıdvann, Aliiiişşşşş... Ablacım benim pc çok donuyor ya.. ??? Eskiden usluydu artık bana çok karşı geliyor.. :( Ben izin vermeden kendi kendine kapanıyor.. Yükledğim Winamp programından sonra böyle olmaya başladı..Acaba o mu yapıyor..? >:( ;D yani günahını almıyayım programın tesadüfte olabilir..Çok yavaş..Kamplumbağa bile daha hızlı.. :( Çözerseniz bir hafta her güne kesintisiz beş artı.. ;D küçümsemeyin toplamda 35 adet artı ediyor..Ve ben bunu kimseye yapmam.. :-X ???

duygu hanım.. bu sorun bir programdan olduğu gibi bi çok programdanda yapabilir... hatta programdan bile yapmayabilir... virüs olabilir...

pc donması çok genel bi sorun... baş ağrısı gibi düşün... bi insanın onlarca farklı sebepten başı ağrır.... son günlerde yüklediğin programları tekrar bakıp hatırlayop sölermisin bana... ?

RDönmezs 07-15-2008 00:25

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı

Hangi anti virüs programını kullanıyorsun.? Bilgisayarını tarattır bikere bakalım neler bulacak..

Nazende 07-15-2008 00:32

Ben sorunlarımı bir yazsam buraya ,bana 365 gün yanımda olacak teknik ekip gönderirisiniz.. :'( :D

RDönmezs 07-15-2008 00:36

Alıntı:

Nazende Nickli Üyeden Alıntı
Ben sorunlarımı bir yazsam buraya ,bana 365 gün yanımda olacak teknik ekip gönderirisiniz.. :'( :D

Tamam sen yaz biz yaparız bişiler olmadı Ali takım çantasını kap 1 yıl kapalıyız :D

sadeceali 07-15-2008 00:39

Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Tamam sen yaz biz yaparız bişiler olmadı Ali takım çantasını kap 1 yıl kapalıyız :D

tamam beya... sorun değil... olmadı kasayı alırız benimkini veririz... ;D

Nazende 07-15-2008 00:40

Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

:D :D :D
Pc 'den çok ben baş derdiyim aslında ,ama benim asıl sorunum internet bağlantımla ilgili saat gece 2 de kesiliyor..
tabi müşteri servisleride o engin bilgileri ile gerçekten çoook yardımcı oluyorlar!!!

Bilgisayarcı virüsle ilgili diyor pc ye format atalım diyor ,bense pek bir alaka kuramadım ama onuda deniyeceğim.. :'(

Hıfz-ı lisan 07-15-2008 00:40

Çok güzel bir fikir olmuş cidden =)şimdiden ikinizede kolay gelsin..sorularımdan sıkılırsanız da Allah sabır versin ;D

sorunlarımı yazacağım inşaallah yalnız anlaşılır şekilde olması için zaman lazım..kolay gelsin :)

All times are GMT +3. The time now is 20:59.