![]() |
Çocukluğunuzda olmazsa olmazlarınız nelerdi ?
ben komsunun ziline basip kacmayi, kedilerinin kuyruklarini cekmeyi, cöp tenekelerini atese vermeyi özledim :) cocukken az bucuk psikopattimda :)
|
:D
|
kumdan kek yapmayı,ağaca çıkmayı,eşeğe binmeyi,sokakta akşam ezanına kadar oyunun her türlüsünü oynamayı,bisiklete binmeyi............ özledim :(
|
bide ufakken hep oyunlarda başbakan olurdum :D :D başbakan olmamı kabullenemeyenlerle küserdim kavga ederdim
|
ama ne yazıkki hayat oyundan ibaret değil :(
|
Alıntı:
|
:D
|
Alıntı:
|
diğer
benim çocukluğumda olmazsa olmazlar bacaklarımdaki ve kollarımdaki morluklar :D oyun oynarken farkında olmadan sürekli biyerlere çarpardım |
Sürekli hayvan beslerdim..Hepside ölürdü.. :(
Apartmanın 40 dairesininde zillerini basıp çocukları varsa inmelerini sağlamak. ..çok eğlenceli olurdu yalnız,birandan çocuklar aşağıya gelirler kalabalık olurdu ;D Önceden oturduğumuz yerde tarla olunca toprakla oyun oynardık sonra canımız sıkılınca otları ateşe verirdik.. :D Canımı sıkan çocuklarıda asansörde stop düğmesine basar ağlatırdım :D ::) kavgayla alakam olmadığından izlemeye bayılırdım küçükken,uzaktan izler gülerdim ;D birde patenim vardı düşe kalka,düşe kalka onu sürmeye çalışırdım..ne günlermiş ya. :( |
All times are GMT +3. The time now is 03:42. |