Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   AKREP (....) nalan (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=36538)

Supraliminal 07-22-2008 20:39

AKREP (HAYVANI) nalan

kadını fazla tanımıyorum o yüzden protesto edemem .

Orhu_N_utu_Kuran 07-23-2008 02:12

AKREP (HAYVANI) nalan

Alıntı:

[O Nickli Üyeden Alıntı
bjektif ]

sanki milattan önceki devirlerde yaşıyoruz.google a bakıver beş dakika hemen tanıyıverirsin kendini.sumo güreşçisini andırır kendileri görünüm olarak.

ayrıca kendisini mazur görmek isteyen arkadaşlar alevilerden biraz onur ve gurur dersi alsınlar.kavak yelleri isimli bir dizide,anakarakterlerden birisi köpeğe hüseyin ismini takmışlardı.aleviler protesto ile perişan ettiydiler o dizi sahiplerini.özür dilemek zorunda kalmışlardı

cartman 07-23-2008 02:37

AKREP (HAYVANI) nalan

Alıntı:

Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

[O Nickli Üyeden Alıntı
bjektif ]

sanki milattan önceki devirlerde yaşıyoruz.google a bakıver beş dakika hemen tanıyıverirsin kendini.sumo güreşçisini andırır kendileri görünüm olarak.

ayrıca kendisini mazur görmek isteyen arkadaşlar alevilerden biraz onur ve gurur dersi alsınlar.kavak yelleri isimli bir dizide,anakarakterlerden birisi köpeğe hüseyin ismini takmışlardı.aleviler protesto ile perişan ettiydiler o dizi sahiplerini.özür dilemek zorunda kalmışlardı

Onu mu elestireyım senı mı karar veremedım :-X Senın elestırını okurken Akrep Nalanı köpege verdıgı ısımden ziyade vucut yapısından dolayı elestırmem gerektıgı kanısına vardım ;) Köpegine verdigi ismin anlamını bılmıyecek kadar cahilse ne yapsa beklenir..O na sorsak en sevdigim varlık oldugundan dolayı verdım der ama bir cocuguna vermekten kacarlar aynı ismi ..Neyse Allah hidayete erdirsin boyle insanları ...

Umut ZORLU 07-23-2008 03:11

AKREP (HAYVANI) nalan

Allah c.c Hadi İsmi şerifi hürmetine hidayet nasib eyleye Cümlemize..

YavuzSultanSelim 07-31-2008 21:28

AKREP (HAYVANI) nalan

Koysun ne bunda arkadaşlar... Asıl siz öyle düşündüğünüz için Saygısızlık olmuyor mu bu yaptığınız?

Ak-Cengâver 07-31-2008 21:36

AKREP (HAYVANI) nalan

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Amacı ister dalga olsun ister olmasın,bir hayvana Ayşe veya Hüseyin isminin takılması çok saçma.Yeni doğmuş bebeklere abu subuk yeni türemiş isimler takılıyor,ne gariptir ki bu isimler yerine gidip Kur'anda geçen isimlerin takılması bir hayli ilginç.

Yarın bir gün Muhammed ismi takılsa hoş mu karşılıcaz ?
Bir köpeğe 'Mustafa Kemal' veya 'Atatürk' ismi takılsa ülke yer yerinden oynar mı oynamaz mı ?

Hayvanlar için özel isimler var :-*

Bravo! size katılıyorum, ben de Davud isminde bir papağan görmüştüm de çok üzülmüştüm, sanki koyacak ism mi kalmadı? mesela benim papağanımın ismi: "Bıcır" ;)

YavuzSultanSelim 07-31-2008 21:38

AKREP (HAYVANI) nalan

Bu sizin düşünceniz... Bana da bu düşünce saçma geliyor...

Sonuçta bir isim yani

dilek 07-31-2008 21:44

AKREP (HAYVANI) nalan

Sen onu protesto ededur bende ikinizi protesto ediyorum!!!!!!!!!
bu nasıl bir çelişki kızdığın konuya sen niye böyle yaklaşıyosun arkadaşım.Haklıyken haksız duruma düşmek çokmu hoşuna gidiyor. yada derdin forumu karalamak mı? ? ? ? ? ?
bu nasıl bir protesto yazısı.
ayıp yaptıgın çok ayıp...

kurban88 07-31-2008 22:04

AKREP (HAYVANI) nalan

Protesto için bence şahsı tanımak gerekmez.Hareketi protesto ediyoruz.Onun o mübarek ismi bilinçsiz kullanıyor olması da protesto edilmesine engel değildir.

Duygu'Seli~ 07-31-2008 22:20

AKREP (....) nalan

O hangi düşünceyle bu mübarek ismi köpeğine vermiştir bilemem ama hayvanlara insan isimleri takmak günahtır..Bir hayvana böylesi mübarek isimle seslenmek büyük saygısızlıktır..Ben karşıyım..Protestonun bazı tarafları ağır kaçmış olsada hak veriyorum..Dinini bilmiyor demek kii..! Dinini bilen insan bu ismin mübarekleğinide bilir..Takmaz..Demek ki bilmiyor..Ne yapalım..Bizede ona hidayete ermesini dilemek düşer..Allah hidayet etsin..

All times are GMT +3. The time now is 09:27.