Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Genç Siviller 26 Temmuz’da Ankara’ya çıkarma yapacak (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=36794)

Demokrat 07-21-2008 21:01

Ortak Akıl Hareketi 26 Temmuz’da Ankara’ya çıkarma yapacak

Alıntı:

Ulusalbakış Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Mitingi izledim..Provakatörlükten başka bir şey yok..Savcıya söylenen sözler çok agır...Bunlar SOROSUN parasıyla yapılan turuncu mitingler

darbe çığırtkanlığı yapanlara ne demeli, türbanı, başörtüsünü haksız yere ATAYA şikayet etmedilermi, sizler DARBEYE DEĞİL, DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKIN.

Darbe çıgırtkanlıgı yapan yok ama siz sanal bir dünyada yaşıyorsunuz bence..Ben demokrasiyi ARAÇ OLARAK KULLANACAGIM diyenlere karşı ben demokrasiyi savunuyorum...Adamlar 10 sene önce demokrasi düşmanıydı şimdi birden demokrat oldular sözde oda kendilerine ama..

birileri adina sen karar verme istersen.. siz dün ak dedigine bugün kara diyorsunuz.. dün tükürdügünüzü bugün yaliyorsunuz diye herkeside öyle mi saniyorsunuz :)
10 yilda ne kadar gelistigimizi göremiyorsun herhalde 28 subat geceli cok oldu, hatirlatirim 8)

ATmaCA53 07-21-2008 21:01

Alıntı:

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Mitingi izledim..Provakatörlükten başka bir şey yok..Savcıya söylenen sözler çok agır...Bunlar SOROSUN parasıyla yapılan turuncu mitingler

darbe çığırtkanlığı yapanlara ne demeli, türbanı, başörtüsünü haksız yere ATAYA şikayet etmedilermi, sizler DARBEYE DEĞİL, DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKIN.

Darbe çıgırtkanlıgı yapan yok ama siz sanal bir dünyada yaşıyorsunuz bence..Ben demokrasiyi ARAÇ OLARAK KULLANACAGIM diyenlere karşı ben demokrasiyi savunuyorum...Adamlar 10 sene önce demokrasi düşmanıydı şimdi birden demokrat oldular sözde oda kendilerine ama..

siz aponun sevgilisi yalçın küçüğe sahip çıkın sözünüzde durun bence, nasıl olsa sizde apocusunuz.

Demokrat 07-21-2008 21:03

dün apo ya gül veren terörirstler karsimiza ülke sevdalisi olarak cikmis.. ha apo ha bunlar al birini, vur ötekine topunun cani cehenneme 8)

Ulusalbakış 07-21-2008 21:05

Apoya defalarca sayın diyenler ülke sevdalısı olabilir mi

ATmaCA53 07-21-2008 21:06

Alıntı:

bilerek söylemedi ama özür dilemesinide bildi.

Demokrat 07-21-2008 21:07

Alıntı:

sen o basbakanin ayakkabisinin bagcigi olamazsin onun ne kadar ülke sevdalisi oldugu ortadadir o sevdaya senin gibilerin topunu feda ederiz..
siz kelimelere anlam yükleyin, sizler atatürkcü filan degilsiniz maocusunuz birakin bize devrim, cumhuriyet masallarini okumayi..
bu ülke pisliklerden ariniyor, ak günler bizleri bekliyor, isinize gelirse gelmezse birileri gibi terket demeyiz buyrun sizde bu güzelliklerden nasiplenin 8)

Necip Fazıl 07-21-2008 21:08

Alıntı:

biz yine sayın dedik siz köpeği olmuşsunuz aponun beeeeee >:( >:(

Ulusalbakış 07-21-2008 21:09

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sen o basbakanin ayakkabisinin bagcigi olamazsin onun ne kadar ülke sevdalisi oldugu ortadadir o sevdaya senin gibilerin topunu feda ederiz..
siz kelimelere anlam yükleyin, sizler atatürkcü filan degilsiniz maocusunuz birakin bize devrim, cumhuriyet masallarini okumayi..
bu ülke pisliklerden ariniyor, ak günler bizleri bekliyor, isinize gelirse gelmezse birileri gibi terket demeyiz buyrun sizde bu güzelliklerden nasiplenin 8)

Ben bu günleri iyiki gördüm bunların hesabı sorulacak Çünkü.Tarih bu günleri yazacak..Demokrasini ayaklar altına nasıl alındıgını yazacak..AKP sonrası türkiyeyi satanların kafasını ezecegiz merak etme

Demokrat 07-21-2008 21:10

al, gör bakalim benim basbakanimin ülke sevdasini, bayrak sevdasini!

http://www.milliyet.com.tr/2006/05/0...m/sonsiy13.jpg

Demokrat 07-21-2008 21:12

Alıntı:

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ben bu günleri iyiki gördüm bunların hesabı sorulacak Çünkü.Tarih bu günleri yazacak..Demokrasini ayaklar altına nasıl alındıgını yazacak..Ak Parti sonrası türkiyeyi satanların kafasını ezecegiz merak etme

oldu görürsem söylerim.. simdi pasa pasa uslu duracaksin sizin miladiniz doldu artik demokrasi zamani, artik halkin iktidar olma zamani sizin gibi parazitler bile takoz olamaz yolumuza 8)

All times are GMT +3. The time now is 00:56.