![]() |
''Vakit' in Rezilliği!!!'' nin İç yüzü... İlgilenenlere Duyrulur...
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
özeleştiri çünkü vakiti özümüz olarak görüyoruz.... ısrarla akşam ve ya lanet karamehmet hayranı gibi göstermeye çalışma!!!!! bu kadarsan tabii diyebileceğim bir şey yok!!!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Vakit'in ömrü böyle dosyaların üzerine gitmekle geçiyor, Lonelines ilk defa olan birşey değil bu. |
Alıntı:
Ben teşekkür ederim... ;) Yahu adam bulmacada ki tepki çeken şifrenin yanlış anlaşıldığını ve asıl mesaj gönderilmek istenen yerin nersi olduğunu açıklamış. Neden hala yanlış olduğunu düşünüyorsunuz. Ben anlayamıyorum... ;) Alıntı:
|
Alıntı:
|
sana zevkle cevap veririm nusret, çünkü seninle tartışma adabının hazzına varıyorum...asıl bunun için artıyı hakediyorsun ...teşekkrüler....
ben vakitin ne yapmak istediğini anlıyorum.... zaten vakitin şehitleri küçümsediğini düşünecek kadar safdil değilim,Rabbime şükür ;) sadece bir bulmaca köşesinden mesaj verilmesini doğru bulmuyorum.. bu 'çirkin'... keşke manşetten girseydi,keşke 9 sütun haber yapsaydı, keşke tüm köşe yazılarında bu konuşulsaydı da bir bulmacaya kalmasaydı mesaj verme işi ;) |
Loneliness sen olaylara hangi açıdan bakıyorsun, tuhaf.. Şehitlerin fotoğrafı gazetelere çıkar, haberlere çıkar, dergilere çıkar, haftalık gazetelere çıkar, çıkar da çıkar.. çünkü artık kamuoyuna mal olmuşlardır, konuya o açıdan bir sen bakıyorsun, tuhaf.. Vakit'in marjinalliği konusunda haklısın, yapılan bazı gereksizliklere ben de kızıyorum, şimdi itiraf edebilirim ki; bulmacadaki "gavurlar için değer miydi" ifadesini de saçma buluyorum. Ülkeyi karıştıracak bir eylemi engelellemek için canhıraş mücadele verdiler. Ne demek yani "gavurlar için değer miydi" anlamsız ve tutarsız bir cümle..
|
Dün ki konu kilitlendiği için yazamadım ama. Reddiyenin bir msj ı vardı. Kesinlikle katılıyorum noktayı koymuşdu. Bugün de aynı şekilde Saliha.. İşde karşı olduğumuz nokta o bulmacada şehitlerimizin ne işi var. Onlar manşetleri hakkediyorlar...
Vakite karşı bir düşmanlığım yok nusret Vakit temsil ettiği kesimi düşündükçe gerçekten de çok önemli işler yapıyor Ben vakit in yaptıkları bazı şeylerle kendine zarar verdiğini düşünüyorum.. Sadece kızdığım eleştirdiğim yanı o.. |
All times are GMT +3. The time now is 02:20. |