Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Yeni Şafak , Akit ve Milat (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=301)
-   -   ''Vakit' in Rezilliği!!!'' nin İç yüzü... İlgilenenlere Duyrulur... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=36859)

CeVHeR 07-22-2008 02:14

''Vakit' in Rezilliği!!!'' nin İç yüzü... İlgilenenlere Duyrulur...

Alıntı:

LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Vakitin işde bu gibi haberlerle uğraşması gerekli.. Böyle yolsuzlukları ortaya çıkarması gerekli.. Çıkıpda bulmacalarla birilerine mesaj vermesi değil.. Vakit in sorunu işde tam orda.. Küçük ayrıntıları kaçırıyorlar..
Vakit bu köşe yazısı ile tepki göstermesi sanki karşı tarafla restleşme gibi olmuş.. Böyle ciddi ve çok önemli bir haberi sadece bulmaca ya tepki olarak köşe yazısı olarak yazmak ne kadar doğru düşünmek lazım..

Serdar Arseven; Türkcell' in bu yolsuzluğu ile ilgili kendisinin de ifade ettiği gibi, daha önce de yazılar yazdı... ;)

Berika 07-22-2008 02:14

Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Siz o başlığın arkasında olmayan devam edin zaten Karamehmet de arkasındaymış. Bakın yalnız değilmişsiniz, Karamehmet de sizinleymiş. Ne mutlu..

:-X

Meftun 07-22-2008 02:16

Alıntı:

Siz o başlığın arkasında olmayan devam edin zaten Karamehmet de arkasındaymış. Bakın yalnız değilmişsiniz, Karamehmet de sizinleymiş. Ne mutlu..

biz (berikanın da kefiliyim) sadece bir 'özeleştiri' yaptık...

özeleştiri çünkü vakiti özümüz olarak görüyoruz....

ısrarla akşam ve ya lanet karamehmet hayranı gibi göstermeye çalışma!!!!!

bu kadarsan tabii diyebileceğim bir şey yok!!!!!!

tayyipleyiz 07-22-2008 02:17

Alıntı:

:) :) :) :) :) :)

Üç mevsim 07-22-2008 02:18

Alıntı:

LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Vakitin işde bu gibi haberlerle uğraşması gerekli.. Böyle yolsuzlukları ortaya çıkarması gerekli.. Çıkıpda bulmacalarla birilerine mesaj vermesi değil.. Vakit in sorunu işde tam orda.. Küçük ayrıntıları kaçırıyorlar..
Vakit bu köşe yazısı ile tepki göstermesi sanki karşı tarafla restleşme gibi olmuş.. Böyle ciddi ve çok önemli bir haberi sadece bulmaca ya tepki olarak köşe yazısı olarak yazmak ne kadar doğru düşünmek lazım..

O ciddi haber yeni değil ve sadece şimdi yazılmıyor Lonelines, ben o haberi yine Vakit'ten hatırlıyorum.. Turkcell şirketi adamın faturasını resmen fazla ücretlendirmiş adam yasal yollara başvurmuş ama karşısındaki Show Tv, Akşam, Digitürk, Turkcell ve bilumum şirketler sahibi koca patron Karamehmet.. Turkcell'e para cezası çıkamıyor bir türlü, Vakit de yürüyor olayın üzerine... Sen misin bizimle uğraşan, sonra seni böyle küçük düşürürüz, insanları da böyle yönlendirip aleyhine kullanırız...

Vakit'in ömrü böyle dosyaların üzerine gitmekle geçiyor, Lonelines ilk defa olan birşey değil bu.

CeVHeR 07-22-2008 02:18

Alıntı:

Meftun Nickli Üyeden Alıntı
vakiti turkcell konusundaki ısrarlı tavrından dolayı tebrik ediyorum...

fakat bir doğru bir yanlışı götürmez...

neyse :-X

teşekkürler nusret...(keşke askerliğinde seni forumda görevli yapsalar :D ):'(

Öyle bir ihtimal yok malesef... :D :D Ama neyse... :D ;D

Ben teşekkür ederim... ;)

Yahu adam bulmacada ki tepki çeken şifrenin yanlış anlaşıldığını ve asıl mesaj gönderilmek istenen yerin nersi olduğunu açıklamış. Neden hala yanlış olduğunu düşünüyorsunuz. Ben anlayamıyorum... ;)

Alıntı:

Hatırlarsınız, ABD’li Konsolosluk yetkilileri kendilerini “kahramanca” savunurken kurşunlara hedef olan ve kanlar içinde “sığınma” talep eden polis memurumuzu içeri almamışlardı..
“Etrafa kan bulaştıracaksın, temizlemesi zor oluyor sonra” diye mi ne!..
Vakit’in bulmacasından yansıyan, bu çirkin tavra tepki…

LoNeLiNeSS 07-22-2008 02:28

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

:-X

Vakit gazetesi toplumda sadece uç bir kesimin okuduğu bir gazetedir. Bu gün sokakta bir insana sorsanız belkide vakit gazetesi hakkında çok az bilgiye sahipdir belkide tanımıyordur.. Vakit gazetesine ve onun okuyucularına normal gelen bazı şeyler toplumun önemli bir kesimine yalnış gelir. Bulmaca da bence bu yalnışlarda biridir. Size göre doğrudur.. Ama bana göre çok yalnışdır.. Hiç bir şekilde şehitlerimiz bazı insanların eğlence amacı ile kullandığı bulmacalara alet edilmemesi gerekirdi.. ;)

Meftun 07-22-2008 02:32

sana zevkle cevap veririm nusret, çünkü seninle tartışma adabının hazzına varıyorum...asıl bunun için artıyı hakediyorsun ...teşekkrüler....

ben vakitin ne yapmak istediğini anlıyorum....

zaten vakitin şehitleri küçümsediğini düşünecek kadar safdil değilim,Rabbime şükür ;)

sadece bir bulmaca köşesinden mesaj verilmesini doğru bulmuyorum..

bu 'çirkin'...

keşke manşetten girseydi,keşke 9 sütun haber yapsaydı, keşke tüm köşe yazılarında bu konuşulsaydı da bir bulmacaya kalmasaydı mesaj verme işi ;)

Üç mevsim 07-22-2008 02:38

Loneliness sen olaylara hangi açıdan bakıyorsun, tuhaf.. Şehitlerin fotoğrafı gazetelere çıkar, haberlere çıkar, dergilere çıkar, haftalık gazetelere çıkar, çıkar da çıkar.. çünkü artık kamuoyuna mal olmuşlardır, konuya o açıdan bir sen bakıyorsun, tuhaf.. Vakit'in marjinalliği konusunda haklısın, yapılan bazı gereksizliklere ben de kızıyorum, şimdi itiraf edebilirim ki; bulmacadaki "gavurlar için değer miydi" ifadesini de saçma buluyorum. Ülkeyi karıştıracak bir eylemi engelellemek için canhıraş mücadele verdiler. Ne demek yani "gavurlar için değer miydi" anlamsız ve tutarsız bir cümle..

LoNeLiNeSS 07-22-2008 02:41

Dün ki konu kilitlendiği için yazamadım ama. Reddiyenin bir msj ı vardı. Kesinlikle katılıyorum noktayı koymuşdu. Bugün de aynı şekilde Saliha.. İşde karşı olduğumuz nokta o bulmacada şehitlerimizin ne işi var. Onlar manşetleri hakkediyorlar...

Vakite karşı bir düşmanlığım yok nusret Vakit temsil ettiği kesimi düşündükçe gerçekten de çok önemli işler yapıyor Ben vakit in yaptıkları bazı şeylerle kendine zarar verdiğini düşünüyorum.. Sadece kızdığım eleştirdiğim yanı o..

All times are GMT +3. The time now is 02:20.