Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   (Flaş)Ak parti genel merkezi Kaçak çıktı! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=36923)

Ulusalbakış 07-22-2008 16:05

(Flaş)Ak Parti genel merkezi Kaçak çıktı!

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
bildirdim bugün, yarin enselerler :).. ben vatandas olarak görevimi yaparak "devlet büyüklerine hakaretten" seni ihbar ettim ondan sonrasi emniyetin isi 8) tabiki verdigin adres her sözün gibi yalansa o ayri bir mesele :)

Süpersin sagol...

sadeceali 07-22-2008 16:08

yav.. ;D diyelim kaçak... nolcak? sonuçta ne var? akparti bilmem ne şehrinin bilmem neerdeki merkez binası kaçak diye vatan haini mi olduk? ulan acayip acayip şeyler yapıyosunuz ha ....

kaçaksa yıkılır yenisi yapılır .... sorun mu bu?

Demokrat 07-22-2008 16:09

Alıntı:

Ulusalbakış Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bildirdim bugün, yarin enselerler :).. ben vatandas olarak görevimi yaparak "devlet büyüklerine hakaretten" seni ihbar ettim ondan sonrasi emniyetin isi 8) tabiki verdigin adres her sözün gibi yalansa o ayri bir mesele :)

Süpersin sagol...

sizlere layik olmaya calisiyoruz bu arada bir dahaki secimlerde adayim, oyunu bana vermeyi unutma :)

Ulusalbakış 07-22-2008 16:10

Alıntı:

sadeceali Nickli Üyeden Alıntı
yav.. ;D diyelim kaçak... nolcak? sonuçta ne var? akparti bilmem ne şehrinin bilmem neerdeki merkez binası kaçak diye vatan haini mi olduk? ulen acayip acayip şeyler yapıyosunuz ha ....

Ben bir şey demedim sadece medyada yer çıktı.Bunu yayınlattım forumda dosta düşmana göstermek için

Ulusalbakış 07-22-2008 16:13

Melihcigim ne diyecek merak ediyorum..Bu sefer biraz zorlanacak heralde

sadeceali 07-22-2008 16:13

Alıntı:

Alıntı:

yav.. ;D diyelim kaçak... nolcak? sonuçta ne var? akparti bilmem ne şehrinin bilmem neerdeki merkez binası kaçak diye vatan haini mi olduk? ulen acayip acayip şeyler yapıyosunuz ha ....

Ben bir şey demedim sadece medyada yer çıktı.Bunu yayınlattım forumda dosta düşmana göstermek için

dost kim düşman kim ? bunu sölede bilelim dostu düşmanı... kime ne gösteriyosun burda... işiniz gücünüz provokasyon....

Demokrat 07-22-2008 16:13

Alıntı:

Alıntı:

senide anliyorum nerede ak parti haberi var diye aramaktan iflahin kesildi :) ne bulsan hemen "sazan" gibi baliklama atliyorsun bak sana haber vereyim ak parti hakkari teskilatinda bir üye evinde sohbetler düzenliyormus bul, arastir buraya ekle bakayim :)

Ulusalbakış 07-22-2008 16:19

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

senide anliyorum nerede Ak Parti haberi var diye aramaktan iflahin kesildi :) ne bulsan hemen "sazan" gibi baliklama atliyorsun bak sana haber vereyim Ak Parti hakkari teskilatinda bir üye evinde sohbetler düzenliyormus bul, arastir buraya ekle bakayim :)

Yoo a k p nin o kadar yolsuzlugu,kaçakçılıgı yanlışları varki bütün medya ellerinde olmasına ragmen haber bulmakta zorlanmıyorum..Kendi medyaları bile bazen itiraf etmek zorunda kalıyorlar.

Demokrat 07-22-2008 16:22

hadi canim sende :) demek hersey ayyuka cikti... ya sormasi ayip gecenlerde anayasa mahkemesi bir partiyi yolsuzluk yaptigi nedeniyle uyardi, hangi partiydi o :-X :-X

Ulusalbakış 07-22-2008 16:25

Tabiki a k p dir.

All times are GMT +3. The time now is 09:32.