Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Fethullah Gülen'den kapatilma konusuna ilk yorum (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=38121)

AKasya 07-30-2008 22:16

Fethullah Gülen'den kapatilma konusuna ilk yorum

amin

FıRaT_34 07-30-2008 22:27

asrın TÜRK'üne SeLaM oLsUn.

Berika 07-30-2008 22:32

Alıntı:

Selamet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Ak Parti'nin kapatılmaması yönünde alınan kararın ardından Fethullah Gülen'den de bir açıklama geldi.

Gülen'in demokrasi ve hukuk vurgusu yaptığı açıklaması şöyle;

“Anayasa mahkememizin aldığı karar, uzun zamandan beri devam eden sertliklerin, gerilimlerin ve çalkantıların bitmesine vesile oldu. Ülkemiz maddi ve manevi açıdan rahatlığa kavuştu. Türkiye'de demokrasi ve hukukun üstünlüğü bir kere daha teyit edilmiş oldu. Kararın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

samanyoluhaber

Sayin gülen Refah Partisi kapatilacagi Dönemde Darbecilerin yaninda yer almistin ,bakiyorum yola girmissin bir yerlerden haber mi geldi ;),

anlayamayanlardan biri ;)

maviinsan 07-30-2008 22:33

Alıntı:

Alıntı:

Ak Parti'nin kapatılmaması yönünde alınan kararın ardından Fethullah Gülen'den de bir açıklama geldi.

“Anayasa mahkememizin aldığı karar, uzun zamandan beri devam eden sertliklerin, gerilimlerin ve çalkantıların bitmesine vesile oldu. Ülkemiz maddi ve manevi açıdan rahatlığa kavuştu. Türkiye'de demokrasi ve hukukun üstünlüğü bir kere daha teyit edilmiş oldu. Kararın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

samanyoluhaber

Sayin gülen Refah Partisi kapatilacagi Dönemde Darbecilerin yaninda yer almistin ,bakiyorum yola girmissin bir yerlerden haber mi geldi ;),

hadi oradan ...!

Demokrat 07-30-2008 22:35

Alıntı:

Alıntı:

samanyoluhaber

Bende hangi kendini bilmez konuyu kirletecek diye bekleyip, duruyordum :)... buyur sözünü kanitla diyecegim ama yalan, iftiraya alisik oldugunuz icin isiniz olmaz ;)..
Bu arada yoldan cok sapmissin dikkat et kayaya carparsin!

Demokrat 07-30-2008 22:45

simdi "kivirnmayi" birakta, belgeleri aktar bakalim buraya yada cik bir kez olsun adamlik yap özür dile ;)

Demokrat 07-30-2008 22:52

Alıntı:

Alıntı:

simdi "kivirnmayi" birakta, belgeleri aktar bakalim buraya yada cik bir kez olsun adamlik yap özür dile ;)

youtube veya google de arama yap bulursun,ayriza saman gazetesinin arsivinde (eger kaldirmadilarsa)bende eklerim beklemen gerekir yeni format attim kayboldu bulurum sorun degil

Kivirikdikca, kivraniyorsun.. evet bul bana o belgeleri birak simdi demogojiy apmayi hadi bul.. sizi gidi sözde dindarlar sizi..
isiniz gücünüz yalan, dolan, iftira Rabbim sizin gibi densizlere firsat vermesin, siz aramiza nifak tohumlari ekmeye calisan, dinimizi kendi egolariniza tatmin eden insanalrsiniz!

Demokrat 07-30-2008 22:53

Alıntı:

ahmet bey ayriza e mailine gönderirim

buraya aktarda herkes yararlansin!

Umut ZORLU 07-30-2008 22:55

Alıntı:

Alıntı:

youtube veya google de arama yap bulursun,ayriza saman gazetesinin arsivinde (eger kaldirmadilarsa)bende eklerim beklemen gerekir yeni format attim kayboldu bulurum sorun degil

Yavv Burayıdamı Pisledin? Ben Saadet'lileri sevmeye çalışıyorum.. bumlar diyorki yok arkadaş bizi sevmeyin biz CaHP'nin güdümündeyiz diyorlar.. Haa Size bi fikrim var, Latif Abim de artık CaHP'nin güdübünde çalışıyor birleşin belki % 3 oy alırsınız belki..

FıRaT_34 07-30-2008 22:56

sendemi yoksa google'ye göre hareket ediyon.senin yalçınkaya ile akrabalığın var mı?iddalarınız tutuyor da birbirinizle ondan :-X

All times are GMT +3. The time now is 17:15.