Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK PARTİ Yerel Seçim (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=378)
-   -   Belediye Seçimlerinde Hangi Parti Ne Kadar Oy Alır? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=38244)

Ak_Kelebek 07-31-2008 13:45

Belediye Seçimlerinde Hangi Parti Ne Kadar Oy Alır?

AK PARTİ: %59
CHP: %19
MHP: %17
SP: %2
DTP:0,75 :D

Diğer :% 4

değiştiriyorum yoğun istekler üzerine ;D

saol murat bendne verdim gitti + :D

maviinsan 07-31-2008 13:50

BElediye seçimleri çok daha farklı oluyor.Nitekim 99 yerel ve genel seçimlerinde belediyelerin çoğunu Fazilet PArtisi aldı.Ama Fazilet partisi milletvekili seçiminde 2. oldu.Halk şu iletiyi verdi:Senin belediyelerin iyi ama milletvekillerin o kadar iyi değil...

VE şu bir gerçek ki; Ak PArtili belediyeler harıl harıl çalışmakta.İŞte bundan dolayı %47'yi aşarız gibime geliyor

Hüdaverdi 07-31-2008 13:58

Ak partili belediyelerden memnun olmayanların oranı bir ankette yüksek çıkmıştı,partiye göre oy verilmesi anlamsız bana göre ama etki etmiyor değil,mesela Ankara-Çankaya belediyesinin (chp) yaptığı pislikler ortada.

Yinede ak parti yüksek oy alır :-*

%64 :-*

EpiVaTeS 07-31-2008 14:00

˙·٠٠•● yüzde 62 oy alırız diye düşünüyorum diğerleri beni ilgilendirmiyor˙·٠٠•●••٠·˙

Mucahid 08-05-2008 14:05

Alıntı:

Alemdar Nickli Üyeden Alıntı
˙·٠٠•● yüzde 62 oy alırız diye düşünüyorum diğerleri beni ilgilendirmiyor˙·٠٠•●••٠·˙

ALEMDAR seni cok tanıyorum biliyorsun ama kusura bakma abicim ama cok fazla ucmusunuz.Ben acıkcası bu secimlerde OY vermeyi dusunuyorum.Ne genel secimler de nede yerel secimler de oy vermeyi dusunuyorum.Ama vermeyi dusunursem BU İLK BASTA SADDET PARTİSİ OLACAK DİGER TABİKİ AKPARTİ OLACAK.AMA AKPARTİ BEN SAHSEN BUYUK BİR OY PATLAMASI BEKLEMİYORUM.

Akmehmet_Akif 08-05-2008 15:04

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı
artılar mı az geldi :-X

+

Akmehmet_Akif 08-05-2008 15:09

1. TAHMİNİMAk Parti:%60
CHp:%13
Mhp:%10
Dtp:%2
diger:%15

2.TahminizAkparti:60
mhp:15
chp:!0
dtp:5
diğer:5

Necip Fazıl 08-05-2008 15:10

AK PARTİ %61 :-* :-* :-*

cehapes % 19 >:(

mehapes % 15 >:(

sp % 1 ;)

pkk=dtp % 4 >:(

oguzdesouza 08-05-2008 20:23

Belediyeler bazında

AK PARTİ % 54
CHP % 20
MHP % 14
DP % 3
DTP % 2
SP % 1

Diğer %6

İl Genel Meclisi

AK PARTİ en az % 60

Diğerleri en fazla %40 :)

Beylerbeyi 08-09-2008 17:55

Alıntı:

Mucahid Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alemdar Nickli Üyeden Alıntı

ALEMDAR seni cok tanıyorum biliyorsun ama kusura bakma abicim ama cok fazla ucmusunuz.Ben acıkcası bu secimlerde OY vermeyi dusunuyorum.Ne genel secimler de nede yerel secimler de oy vermeyi dusunuyorum.Ama vermeyi dusunursem BU İLK BASTA SADDET PARTİSİ OLACAK DİGER TABİKİ AKPARTİ OLACAK.AMA AKPARTİ BEN SAHSEN BUYUK BİR OY PATLAMASI BEKLEMİYORUM.

oy patlamasının sınırı ne? %34 te %47 de oy patlamasıdır. çünkü bu rakamlar partiyi tek başına iktidar yapmıştır. bu yerel seçimlerde de %50 civarı oy alması bekleniyor ak partinin. ama bu rakam %40 olsa bile oy patlamasıdır.

All times are GMT +3. The time now is 13:57.