Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Galatasaray (GS) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=160)
-   -   Ve GALATASARAY beklenen transferi gerçekleştirdi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=38294)

YavuzSultanSelim 07-31-2008 17:36

Ve GALATASARAY beklenen transferi gerçekleştirdi

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

eddie Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ihtiyaç vardı bence.. aykutla orkunla şampiyonlar ligi yürümez... topa çıkamayan iki kaleci..

doğru dürüst maç mı yaptırıyorlar adama oynayamaz tabi.. azıcık güvenseler bence şampiyonlar liginde de çok güzel oynardı.. neyse ya.. hayırlı olsun ama aykuta şans verilmiyor olması bence hoş değil.. (niye bu kadar kızdım acaba bana noluyosa :D )

Aykut ligde ikinci yarı oynadı çok.. ama hataları çok fazla topa çııkmada çok hatalı balına kaç kez kurtulduk...
kızabilirsin zaten herkes bana kızıyor :)

Çünkü haksızsın :D

her konuda kızıyorlar.. farklı düşüncelere açık olalım lütfen. Haksız olmadığım bana göre değil

tamam açık olalım :-X

oturanboğa 07-31-2008 19:24

ben beklemiyodum bu transferi

Gölge 07-31-2008 20:03

Çok gerekli bir transfer değildi ama yine de hayırlı olsun diyelim bakalım camiaya ....

YavuzSultanSelim 07-31-2008 21:30

Alıntı:

Gölge Nickli Üyeden Alıntı
Çok gerekli bir transfer değildi ama yine de hayırlı olsun diyelim bakalım camiaya ....

Aynı fikirdeyim :-*

Sukût-u_Hayal 07-31-2008 21:41

1 yıllığına kiralık ?

Aykut ve Orkun'dan daha iyi bir kaleci değil ....Özellikle Aykut'a yazık olucak, herşeye rağmen hayırlı olsun umarım faydalı olur.... :-\

YavuzSultanSelim 07-31-2008 21:41

Alıntı:

ha_lee Nickli Üyeden Alıntı
1 yıllığına kiralık ?

Aykut ve Orkun'dan daha iyi bir kaleci değil ....Özellikle Aykut'a yazık olucak, herşeye rağmen hayırlı olsun umarım faydalı olur.... :-\

Seninle doğuştan aynı fikirdeyim :D

Sukût-u_Hayal 07-31-2008 21:42

Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ha_lee Nickli Üyeden Alıntı
1 yıllığına kiralık ?

Seninle doğuştan aynı fikirdeyim :D

:D :D :D

Aynı fikirde olmasan şaşardım ... ;D

YavuzSultanSelim 07-31-2008 21:45

Bende ??? ::)

politikaci 07-31-2008 21:49

Osman abi.. imzan yakıyor hee cezanın sözleri :D ben bi aygöz sen bi taysın bırakın ulen ses yankılansın ben gerçek ama sen yalansın ben mıchael sam sende jackson :D süper şarkı.. yeri değil ama :D

ermeni rum komşumda çoktur ama aramızda hiç bi problem yoktur politikada savaş ola bile geçinip gideriz bize gör ehava hoştur. bizde akıl var bizim gibi düşünen çok bizi bölmek isteyen var bizi bölebilecek olan yok bizi gömmek isteyen varsa bu imkansız..... :D

YavuzSultanSelim 07-31-2008 21:52

Alıntı:

Osman abi.. imzan yakıyor hee cezanın sözleri :D ben bi aygöz sen bi taysın bırakın ulen ses yankılansın ben gerçek ama sen yalansın ben mıchael sam sende jackson :D süper şarkı.. yeri değil ama :D

ermeni rum komşumda çoktur ama aramızda hiç bi problem yoktur politikada savaş ola bile geçinip gideriz bize gör ehava hoştur. bizde akıl var bizim gibi düşünen çok bizi bölmek isteyen var bizi bölebilecek olan yok bizi gömmek isteyen varsa bu imkansız..... :D

tabi poli ne sandın ben cezadan anlıyorum bu görüşleri :-X :D

All times are GMT +3. The time now is 22:02.