Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Şener Ak Parti'ye vuruyor (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=38570)

Demokrat 08-02-2008 18:47

Şener Ak Parti'ye vuruyor

Alıntı:

zeynepsude Nickli Üyeden Alıntı
sener benim hemserim Ak Parti de sivas milletvekili cıkınca cok sevinmiştim hataydaki sivaslılarda onunla gurur duymustu ki bunların içinde baska partiye oy verenlerde vardi ama sener bizi cok uzdu Ak Parti ayrılarak ben sahsen senere oy vermem sener ugur mumcu gibi olacak bence

ugur mumcu gibi suikasta ugrayacak diye tahminde bulundugunuzu sanmiyorum, tahminen erkan mumcu yu kastettiniz ;)

Berika 08-02-2008 18:58

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sener benim hemserim Ak Parti de sivas milletvekili cıkınca cok sevinmiştim hataydaki sivaslılarda onunla gurur duymustu ki bunların içinde baska partiye oy verenlerde vardi ama sener bizi cok uzdu Ak Parti ayrılarak ben sahsen senere oy vermem sener ugur mumcu gibi olacak bence

ugur mumcu gibi suikasta ugrayacak diye tahminde bulundugunuzu sanmiyorum, tahminen erkan mumcu yu kastettiniz ;)

???

maviinsan 08-02-2008 23:23

Alıntı:

erkan mumcu :-*

parabol 08-03-2008 00:15

E bu abardı artık..Tamam dedim parti kursun hakkıdır dedim bizi eleştirsin bir ölçüde amenna dedim saygı gösterelim dedim bu forumda bile korudum da artık bir dur be Şenercim hızına yetişilmiyor... çam üzerine çam deviriyor bir gün birinin altında kalcak ya hadi hayırlısı...

susuz 08-03-2008 01:09

Söylediği laflar doğru ancak partiye gerek yok.Sanki kendisi hükümet olsa aynısı olmayacak.Önemli olan iktidar olmak değil ZİHNİYETTİR.

Demokrat 08-03-2008 01:19

Alıntı:

susuz Nickli Üyeden Alıntı
Söylediği laflar doğru ancak partiye gerek yok.Sanki kendisi hükümet olsa aynısı olmayacak.Önemli olan iktidar olmak değil ZİHNİYETTİR.

katilsin sp ye olsun bitsin degil mi ;D ;D

maviinsan 08-03-2008 01:45

Alıntı:

Alıntı:

hocanın elini öpsün af dilesin. ;D Hoca affederse artık...

Demokrat 08-03-2008 01:49

Alıntı:

maviinsan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

hocanın elini öpsün af dilesin. ;D Hoca affederse artık...

hocam narkozun etkisi anca gecti derse belki :)

susuz 08-03-2008 01:56

Narkozdan kurtulsa şu AKpliler memura %2 değil %256 zam yapar

Narkozun etkisnde işçiye çiftiye zam yapacaına doğalgaza elektireğe suya yapıyor garibim yazık

Şu narkozdan kurtulsalarda şu millette felaha erse...

Demokrat 08-03-2008 01:58

Alıntı:

Narkozdan kurtulsa şu Ak Parti'liler memura %2 değil %256 zam yapar

Narkozun etkisnde işçiye çiftiye zam yapacaına doğalgaza elektireğe suya yapıyor garibim yazık

Şu narkozdan kurtulsalarda şu millette felaha erse...

milleti dert etme millet halinden memnun yok tersi olsaydi sp yi tabela partisi yapmazdi, ak partiyede her secimde güven vermezdi :)..
sizden ne köy olur, ne kasaba.. biraz cabalayinda iki tane belde belediyesi kazanin :)

All times are GMT +3. The time now is 14:33.