Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Adalet ve Kalkınma Partisi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Köksal TOPTAN Temizlik.....:)) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=4026)

Benide_Kapatın 08-08-2007 20:19

Ynt: Köksal TOPTAN Temizlik.....:))

Alıntı:

R.T.E. Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Totoloji Nickli Üyeden Alıntı
RTE kardeş,

Amerikadan bahsediyosun sonrada gelip başörtüsü falan çelişkilisin vesselam...

ABD den başörtüsüne karşıyım diyen var mı?
nerde çelişki acaba sorabilirmiyim. çok düşüncesizce...

İki amerika(derin ) olduğunun farkında değilsin..Liberalistmisin Millli görüşçümüsün belli değil ondan sordum.

R.T.E. 08-08-2007 20:22

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

RTE kardeş,

İki amerika(derin ) olduğunun farkında değilsin..Liberalistmisin Millli görüşçümüsün belli değil ondan sordum.

yazdıkalrıma bakıp anlayabilirsin. abdullah kaç abimde tanır beni msn de de konuşuyoruz.
kendimden şüphem yok ama artık partimden şüphem var.
ama bu insanlar burada KAHROLSUN DERİN ABD DE DEMİYORLAR HANİ öle desinler o zaman anlat da... ;D >:(

mavera, 08-08-2007 20:24

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

RTE kardeş,

yazdıkalrıma bakıp anlayabilirsin. abdullah kaç abimde tanır beni msn de de konuşuyoruz.
kendimden şüphem yok ama artık partimden şüphem var.
ama bu insanlar burada KAHROLSUN DERİN ABD DE DEMİYORLAR HANİ öle desinler o zaman anlat da... ;D >:(

ben hala daha sorumun cevabini alamadim..partinden neden süphen var esi basörtüsüz birini meclis baskani yapti diye mi?? bana sunu söyle ak parti marjinal bir parti mi yoksa merkez partisi mi??..
bu ülkedeki bütün erkeklerin esi basörtülü mü buyur engin fikirlerini bekliyorum ;)

R.T.E. 08-08-2007 20:28

Köksal TOPTAN Temizlik.....:))

arkadaş bu halkın oylarını "CUMHURBAŞKANINI BAŞI ÖRTÜLÜ EŞE SAHİP DİYE SEÇTİRMEDİLER" diyerek alan bir partinin bunu yapmaması lazım dı o kadar...

mavera, 08-08-2007 20:31

Alıntı:

arkadaş bu halkın oylarını "CUMHURBAŞKANINI BAŞI ÖRTÜLÜ EŞE SAHİP DİYE SEÇTİRMEDİLER" diyerek alan bir partinin bunu yapmaması lazım dı o kadar...

eee ama bu tbmm meclisi secimi..iyi o zaman bütün bakanlarida esi kapalilardan mi secelim ;)..ya bayan bakanlari nasil yapalim :)

R.T.E. 08-08-2007 20:34

o değil 3 BÜYÜKLER ÖLE OLMALIYDI ;D
MHP nasıl milliyetçiyse ben de öyle akpartiliyim.
fikirlerim değişti akparti için. ama akparti de değişince ben KİMİN FİKİRLERİNİ BENİMSİYORUM diye sorguluyorum o kadar

Onlybullet34 08-08-2007 20:36

R.T.E Ne yapmaya çalışıyorsun..

1-Köksal Toptanı ne tanırsın ki öyle konuşuyorsun.
2-
Alıntı:

Çok sinirlendim bu lafa ..Ne demek bu şimdi Sayın Erbakan 4 yaşındaki çoçuklara başörtü taktığında çok mu hoş olmuştu sence o zaman niye arttı Erbakanın oyları..10 düşün 1 konuş!!!

mavera, 08-08-2007 20:38

Alıntı:

o değil 3 BÜYÜKLER ÖLE OLMALIYDI ;D
MHP nasıl milliyetçiyse ben de öyle akpartiliyim.
fikirlerim değişti akparti için. ama akparti de değişince ben KİMİN FİKİRLERİNİ BENİMSİYORUM diye sorguluyorum o kadar

anlasildi kardes sen oralari kale olarak görüyorsun..peki esi basörtülü biriyle, esi basi acik birinin farkini söylermisin..ak partiye sadece basörtülüler mi oy verdi..
mhp nin milliyetciligi etnik millyetcilik, ayrimci milliyetcilik o cercevede senin ak partiligini mukayase ediyor ve bundan sonra bunu göze alarak nabza serbet veriyorum ;)

mavera, 08-08-2007 20:41

Alıntı:

Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
R.T.E Ne yapmaya çalışıyorsun..

1-Köksal Toptanı ne tanırsın ki öyle konuşuyorsun.
2-
Alıntı:

Çok sinirlendim bu lafa ..Ne demek bu şimdi Sayın Erbakan 4 yaşındaki çoçuklara başörtü taktığında çok mu hoş olmuştu sence o zaman niye arttı Erbakanın oyları..10 düşün 1 konuş!!!

kardes bu arkadasa en iyi cevabi gecenlerde basbakanimiz verdi..hükümetin yeni dönemdeki icraatlarindan birisi su olacak "Etnik milliyetçiliği ortadan kaldırıcı adımları atabilmek. Dinsel milliyetçiliği ortadan kaldırıcı adımları atabilmek."
anlayana ve alinana ;)

R.T.E. 08-08-2007 20:42

cevap vermiyorum. BAŞBAKANIMIZ verdi diyor sanki kendi başbakanı da ;D benimde başbakanım bi kere o ;D

All times are GMT +3. The time now is 12:35.