![]() |
Atatürk istismarının geldiği noktaya bak !!,,
"devrimci" PROVOKATÖR
"devrimci" İSİMLİ ÜYEYE CEVAP VERMEYİN KENDİSİ HABER YAPMAYA GELMİŞ KAŞIYOR SİZLERİ YANİ.. "devrimci" PROVOKATÖR .. CEVAP VERİLİRSE AMACINA HİZMET ETMİŞ OLURUZ.. BIRAKIN SALYASINI ATSIN..YÖNETİCİLER MÜDAHELE EDENE KADAR.. |
Alıntı:
|
PROVOKATÖRE CEVAP VERMEYİN
"devrimci" İSİMLİ ÜYEYE CEVAP VERMEYİN FİTNE ÇIKARIP HABER YAPMAYA GELMİŞ AADİİİ BİR PROVOKATÖR KAŞIYOR YANİ.. CEVAP VERİLİRSE AMACINA HİZMET ETMİŞ OLURUZ.. BIRAKIN SALYASINI ATSIN..YÖNETİCİLER MÜDAHELE EDENE KADAR.. |
Alıntı:
|
"devrimci" İSİMLİ ÜYEYE CEVAP VERMEYİN FİTNE ÇIKARIP HABER YAPMAYA GELMİŞ AADİİİ BİR PROVOKATÖR KAŞIYOR YANİ.. CEVAP VERİLİRSE AMACINA HİZMET ETMİŞ OLURUZ.. BIRAKIN SALYASINI ATSIN..YÖNETİCİLER MÜDAHELE EDENE KADAR.. |
Alıntı:
Edepsiz insan üryan(çıplak)'a benzer " derler büyüklerimiz ! Ve bir zat-ı mukaddes buyururlar ki ; "Edep'ten mahrum olan ALLAH'ın rahmetinden mahrum olur." Söylediklerinin hiçbir dayanağı yok,hepsi mesnetsiz.Birkaç çıkarcının kendi uydurdukları ve senin gibi zır cahilleri kandırıp piyon gibi kullanmak için ortaya attıkları veya oltaya taktıkları sözler ancak benim söylediklerim bugünlerde açıklıga kavuşuyor .Zamanla sende anlarsın ama İnş ALLAH geç olmaz. RABBİM ıslah etsin ! |
"devrimci" İSİMLİ ÜYEYE CEVAP VERMEYİN FİTNE ÇIKARIP HABER YAPMAYA GELMİŞ AADİİİ BİR PROVÖKATÖR KAŞIYOR YANİ.. CEVAP VERİLİRSE AMACINA HİZMET ETMİŞ OLURUZ.. BIRAKIN SALYASINI ATSIN..YÖNETİCİLER MÜDAHELE EDENE KADAR.. |
Alıntı:
edep diyorsan önce vakit yazarlarına öğret.. ya da halka ana avrat küfür eden RTEye. |
Alıntı:
Sen laf anlatılmakla anlayacak birisine benzemiyorsun ? Ama bak çoçuk eğer olayları tek taraflı okumasan o kızın ailesinin celişkili ifadelerinden anlardın ! Anası diyor ki ben yanında çalışıyordum bana tacizde bulunuyordu ,sonra da kızını emanet ediyor ! Var mı böyle saçmalık ? vs vs Ayrıca adamı senin dediğin şekilde savunan olmadı.Uzun uzun seninle ugrasamam ! Mahkemeye veriyorlar merak etme Cumhuriyet'te de küçük bir şekilde yayınlıyor yalan yazdıklarını ama sen Cumhuriyet'te okumuyorsun sanırım ! Son sorunu da Anıtkabir'e gittiğinde Ata'ya sorarsın artık ! Orasını bilemeyeceğim çocuk ! Daha fazla seninle tartışmak istemiyorum lütfen mesajlara cevap yazma artık ! Bu mesajı da yazdım ki senin çarpık fikirlerinin doğru olmagını ögren ama nerdeee ! Neyse hadi selametle ! |
Alıntı:
Kemalistliğin savunulacak bir yanı yok.Atatürk'ü putlaştırtınız ve halktan soğuttunuz.Siz Atatürk üzerinden birşeyler yaptıkça sizden nefret edenler Atatürk'e bile soğuk bakmaya başladı.Toplumun Atatürk'ü anlamasına izin vermiyorsunuz.Bunun en büyük suçlusu benim kabul etmediğim sözde kemalistlerdir. Bende diyorum ki; ADD,ÇYDÇAĞDAŞ KADINLAR, VS VS... gibi Atatürk'ün ismini her zaman ağzından düşürmeyen derneklere bakılsın. Bana çağdaş yaşamı destekleme derneğinin faaliyetleribni savunabilirmisin.Ailelere destek verirken bu aile müslüman mı? diye araştırmadıklarını ispat edebilirmisiniz Birileri nasıl milliyetçiliğin üzerinden her türlü oyunlara girişebiliyorsa bu dernekler de Atatürk üzerinden bütün pisliklere bulaşıyor. Bu sorulara elbette burada cevap vermek isteyecek 1-2 insan vardır. |
All times are GMT +3. The time now is 17:26. |