Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Ramazan-ı Şerif (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=339)
-   -   Sahur Özel :)) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=42198)

saklı_kent 09-01-2008 05:03

Sahur Özel :))

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
??? Teyzoş... Nasılsın..Hoş geldin.. Ne bu forumun hali ziyaretçiler full..Ne yaptın yine.. :D Şaşurdum.. :-\ Bence bu kartelciler fırsattan istifade bu aylarda bu dinciler(!)in açığını yakalarız diyipte geldiler buraya.. 8) Bizede beklerim evde ayin törenindeyiz.. :D iyi haber çıkar..Zikre düştük..Kendimizi zincirliyoruz kaçırmayın.. :P :P :D :D :D :D

:D :D bizede bizdede menüde zincir şiş ve işkence için bütün edevatlar mevcut :)

saklı_kent 09-01-2008 05:04

Alıntı:

??? Teyzoş... Nasılsın..Hoş geldin.. Ne bu forumun hali ziyaretçiler full..Ne yaptın yine.. :D Şaşurdum.. :-\ Bence bu kartelciler fırsattan istifade bu aylarda bu dinciler(!)in açığını yakalarız diyipte geldiler buraya.. 8) Bizede beklerim evde ayin törenindeyiz.. :D iyi haber çıkar..Zikre düştük..Kendimizi zincirliyoruz kaçırmayın.. :P :P :D :D :D :D

bu arada iyiyim teyzem sen nasilsin bakim valla sahur sofrasını hazırladım annemleri bekliom sogudu valla tostlar hadi buyur send egel bize :)

Duygu'Seli~ 09-01-2008 05:09

??? Yok teyzos annenin ellerinden öper alnıma koyarım..Yani ninemin.. :D :D :D Ben azbuçuk yedim canım istemiyor..Yerimede ye sen..Çok sıskasın az kilo al.. ;D :D

saklı_kent 09-01-2008 05:13

Alıntı:

??? Yok teyzos annenin ellerinden öper alnıma koyarım..Yani ninemin.. :D :D :D Ben azbuçuk yedim canım istemiyor..Yerimede ye sen..Çok sıskasın az kilo al.. ;D :D

oldu aliyimda evin temellerinden çatır çatır sesler gelsin aynı eşrefin yaptığı kabuklu yumurtadan gelen sesler gibi ;D

Esra KAÇ 09-01-2008 05:13

Arkadaşlar bende geldim ....

Duygu'Seli~ 09-01-2008 05:14

Alıntı:

saklı_kent Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

oldu aliyimda evin temellerinden çatır çatır sesler gelsin aynı eşrefin yaptığı kabuklu yumurtadan gelen sesler gibi ;D

:D :D :D al sen al..Hanım dediğin az göbekli olacak..Üflesem uçarsın.. ;D :D :D :D :D

Duygu'Seli~ 09-01-2008 05:14

Hoşgeldiniz başkanım..Gördüğüme sevindim.. :)

Eşref 09-01-2008 07:11

Alıntı:

saklı_kent Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

:D :D

Duygu'Seli~ 09-02-2008 03:56

Hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr........
Ben geldimmmmmmmmmm... ;D

AkSa- 34 09-02-2008 04:09

bende sizi bekliyodum ne var ne yok menüde :P

All times are GMT +3. The time now is 07:47.