Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   İslam'da Kadın & Tesettür (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=313)
-   -   Baş örtüsü gerçekten kullanışsız mı?(resim) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=43198)

MelekTube 09-27-2008 14:36

Alıntı:

yalçın Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 437534)
Güzel kardeşim ben anlama rahatsızlığını her zaman cekeyim siz o güzel gönlünüzü her zaman hoş tutun yeter .

hayır hayır bi yanlış anlama olmuş.yani sizden önce ''beni rencide etmek için mi bu konuuy açtın''diyen biri olabilseydi,yani yanlış maksat anlayan.. :74242144dp3:

MelekTube 09-27-2008 14:45

Alıntı:

Müjdat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 437542)
paylasım için tesekkürler arkadaslar. Mizaçlar günümzde o kadar farklılık arz edyorki, o yüzden karsımızdakinin durumuna göre bir metod şeçmek zorunda kalııyorsunuz. Şimdi bu resim için konusacak olursak bir tarafta çok hosuma gitti hos bir benzetme beni korunmak adına kıymet adına hoş bir benzetmede bulunulmuş deyebilecekken bir diğerinden şu cevabı alabilir üzülebilirsiniz; kapanmanın gerekliliğini düşünüyordum ama bu bana da karsı tarafada bir hos benzetme olmamış ne yani bu güne kadar bizim tadımıza mı bakıldı yani ben bala konmak isteyen pes ahlaklı bir sinek miyim diyebilir. kas yapma gayretiniz sizi gözdende ettirebilir.Kaanati acizanelerim böyle.Ben olsam nabza göre şerbet veririm. Ayrıca bunu sümeyyeler yasirlerle anmanın da onlara ve davalarına biraz haksızlığa sebep olur. Biz bugün tebliğin ve cihadın baska bir boyutunu yasıyoruz ama neresinde olduğumuzu da sorgulamayı unutmayalım

sineklerden maksat erkekler değil,kem gözlerdir.. :V
vesselam..

MelekTube 09-27-2008 14:47

Alıntı:

yalçın Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 437566)
Sevgili melek hanım , samimiyetinizden zerre kadar şübhem yok , konunun dini boyutundaki teslimiyetinizide takdir ediyorum , acizane kendi duygu ve düşüncelerimi lanse ederken sizde kırgınlıklara vesile olmuş ise afola , farklı bakış ve farklı sunuşlara hepimizin derinden ihtiyacı var önemli olan her pencereden yansıyan güzelliklerin avına cıkar iken birbirimizi rencide etmeyelim :anlastik:

eyvallah üstat :anlastik:

Akl-ı Selim 09-27-2008 15:10

Alıntı:

MelekTube Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 437567)
sineklerden maksat erkekler değil,kem gözlerdir.. :V
vesselam..

Aslında bende farklı bişey söylemiyorum orada cümlede iki tarafıda ifade sasdedinde o yer tuttu kelime tahlininden ziyade mana derinliği arayalım vesselam

AK_Türk 09-27-2008 15:32

Cok anlamlı bir resim, paylaşm için sağolun :kiss:

MelekTube 09-27-2008 15:50

Alıntı:

Müjdat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 437576)
Aslında bende farklı bişey söylemiyorum orada cümlede iki tarafıda ifade sasdedinde o yer tuttu kelime tahlininden ziyade mana derinliği arayalım vesselam

:thinking1qs1: öyle mi ???

Akl-ı Selim 09-27-2008 16:00

Alıntı:

MelekTube Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 437586)
:thinking1qs1: öyle mi ???

ne o manalı manalı. aklın keserse güzel kardesim. avutmaya calısacak değilim.

Akl-ı Selim 09-27-2008 16:14

Üstadım uyarınızı dikkate alıcam

aşk-ı ilahi 09-27-2008 19:18

resmi önceden görmüştüm...

ama hiç hoş bir benzetme gelmedi...

çok basit...

All times are GMT +3. The time now is 00:42.