Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   47 güvenenler iyi haber (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=43862)

serdaraydın 10-08-2008 17:38

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 441008)
[sıze=4]efendim bu anketin kaynağı nedir nerdendir bilmem..ülkemizde hemen her ay her hafta her kanal her yayın ayrı anketler düzenliyor..birinde oy oranı %40lardayken diğerinde nedense %20lerde çıkyıor..velhasıl biz bu anketlere göre yolumuzu çizmiyoruz..ülkenin kaderi bu anketlere göre belirlenmiyor gerçekçi olalım.. Hatırlarsanız ikinci referandum öncesinde yine bu tür anketlerle halkın gözünü boyamaya çalışıyorlardı..ama ne oldu..halk kanmadı..siz müsterih olun halk kime neden nasıl oy vereceğini çok iyi biliyor..o yüzden kimsenin seçimine müdahale etmeyin..[/sıze]
[sıze=4]bizimle aynı fikirde olmamanız bizlere ve değer veridklerimize hakaret etmenizi gerektirmez..lütfen haddinizi bilin..muhalefetliğinde bir sınırı vardır..adam gibi yapın..!![/sıze]

birşey hatırlatırım bu şirket en güvenilir akp yakınlıgıyla bilinen bir şirketir a&g şirketi yaptıgı anket gecen senelerde alacagınız oy orasınız 46 olarak tahmin eden tek şirketittir

siyah gül 07 10-08-2008 17:38

Çok saçma bewncede çıklmamalı gereksiz bir tartışma dennisin ihtiyacı olabilir ama bizim başbakanımızın ihtiyacı yok buna korktuğu için değil ayrıca gereksiz olduğu için çıkmayacak sende boşuna kendince muhalefet yapma bence % 47 ne yapacağını biliyor halk güvendi ve güvenmeye devam edecek harap etme kendini

serdaraydın 10-08-2008 17:39

Alıntı:

ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 441004)
yok estağfirullah inanmamak ne kelime sadece inandırıcı gelmiyor bu demek olmazki size yalancı demek istediğimizden değil bunlar..ama %1 değil..%2,5 aldı buda küçük parti demek değildir...saadete küçük parti diyene ben:cheesy::cheesy:

tamam %2.5 olabilir inanmayabilirsiniz kucuk bir partidir saadet bundna sonra iktitdar olu diye dusunuyorsunuz yanılıyorsunuz mufazakalrarın partisi akp varken saadet ikdidar olması olabilir hic akp 22 temmuz guvenip ikdidar yapn halk havasını indirecektir

serdaraydın 10-08-2008 17:42

Alıntı:

siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 441014)
[sıze=3]çok saçma bewncede çıklmamalı gereksiz bir tartışma dennisin ihtiyacı olabilir ama bizim başbakanımızın ihtiyacı yok buna korktuğu için değil ayrıca gereksiz olduğu için çıkmayacak sende boşuna kendince muhalefet yapma bence % 47 ne yapacağını biliyor halk güvendi ve güvenmeye devam edecek harap etme kendini[/sıze]

%47 halk size 22 temmuz guvenerek verdi ve sizi gördu artık halka guven vermiyorsunuz anket sacma yalan diyebilirsiniz çunku kendi beyninizi tatmin etmek isyiyorsunuz ama gerçekler kacınılmazdır siz zannediyorsunuzki bu kadatr yolsuzluk yapan bir parti tekrar ikdidar guluyorum size acıyorum yapmadıgınız pislik kalmadı

siyah gül 07 10-08-2008 17:49

Alıntı:

serdaraydın Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 441016)
%47 halk size 22 temmuz guvenerek verdi ve sizi gördu artık halka guven vermiyorsunuz anket sacma yalan diyebilirsiniz çunku kendi beyninizi tatmin etmek isyiyorsunuz ama gerçekler kacınılmazdır siz zannediyorsunuzki bu kadatr yolsuzluk yapan bir parti tekrar ikdidar guluyorum size acıyorum yapmadıgınız pislik kalmadı

Sen kendine acı bir yalanın arkasına sığınıyorsun sende yalan olursun dikkat et Halk kendinden emin yerel seçimlerde göreceksin hoş şimdiye kadar ne oldu ise akıllanmayacaksınız yine ama haklı olan kazanacak sen kendine acı ve gülünecek bir şey var evet kendi haline gül:lipsrsealed:

serdaraydın 10-08-2008 17:50

Alıntı:

siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 441023)
Sen kendine acı bir yalanın arkasına sığınıyorsun sende yalan olursun dikkat et Halk kendinden emin yerel seçimlerde göreceksin hoş şimdiye kadar ne oldu ise akıllanmayacaksınız yine ama haklı olan kazanacak sen kendine acı ve gülünecek bir şey var evet kendi haline gül:lipsrsealed:

senin gibi örümcek beyinliler chp oldugumu düsünüyor ama öyle degil hadini bildirmayan bilidrirler halk yerel secimde sizi sandıga gödugunde bir yalanla kacırsınız tayyip her zman yaptıgı gibi sizde yalan bitmez kan emiciler

temelli 10-08-2008 19:22

akp hazin sonu diyebiliriz durmak yok çalmaya devam:angry:

siyah gül 07 10-08-2008 19:35

Çok komiksin ya seninde gözün kör sanırım yada hazımsızlık kötü birşey
inan işime gelmediği için değil çıkmam gerektiği için çıkıyorum yoksa sana verilecek cevap çok amöa mesai bitti sonra artık ne yapalım :shades:

temelli 10-08-2008 19:37

Alıntı:

siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 441072)
Çok komiksin ya seninde gözün kör sanırım yada hazımsızlık kötü birşey
inan işime gelmediği için değil çıkmam gerektiği için çıkıyorum yoksa sana verilecek cevap çok amöa mesai bitti sonra artık ne yapalım :shades:

çık seni tutunmı var hadibi bilmeyen vatanı karış karıl satan akp hadini bildirelecektir

siyah gül 07 10-08-2008 19:42

yok çıkmak zorunda olana kaçtı falan diyorsunuzda o yüzden dedim
Merak etme halk doğruyu yanlışı biliyor sandıktan çıkana üzülen ben değil siz olacaksınız:evet:

All times are GMT +3. The time now is 17:54.