Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Gençlik Kolları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=332)
-   -   Ak parti arnavutköy ilçe gençlik kolları (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=44085)

Beritan 10-17-2008 21:28

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 444571)
Hemşericilikmi yapıcan? ???

tabi şekerim bak o adaysa..bende çalışırım...:shades:
hemşericilik değil....kan kan:V

Feyza 10-17-2008 21:34

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 444572)
tabi şekerim bak o adaysa..bende çalışırım...:shades:
hemşericilik değil....kan kan:V

Hiç yakıştıramadım bunu size. :lipsrsealed: Bence hizmet edip edemediği ön planda olmalı. ( Melik başkan belediye başkan yardımcımızdır. sevdiğim bir insandır. çokta çalışkandır.) Valla çalışkan olmazsa ve hizmet etmezse öz abimde olsa arkasında çalışmam...

Başkanlık için aday adayları dahi belirlenmedi o yüzden bir şey söylemek için çok erken. ;)

Beritan 10-18-2008 00:32

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 444574)
Hiç yakıştıramadım bunu size. :lipsrsealed: Bence hizmet edip edemediği ön planda olmalı. ( Melik başkan belediye başkan yardımcımızdır. sevdiğim bir insandır. çokta çalışkandır.) Valla çalışkan olmazsa ve hizmet etmezse öz abimde olsa arkasında çalışmam...

Başkanlık için aday adayları dahi belirlenmedi o yüzden bir şey söylemek için çok erken. ;)

açıklandığı an ben oradayım...kahvenide içerim artık:hi:

Feyza 10-18-2008 16:54

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 444692)
açıklandığı an ben oradayım...kahvenide içerim artık:hi:

Herzaman beklerim. :)

siyah gül 07 10-18-2008 17:52

Yeni gelen herkes hoşgelmiş sefa getirmiş umarım daimi olursunuz ;1

Ahmet Karga 10-19-2008 01:41

Merhaba arkadaşlar sizlere siteniz hayırlı olsun bizlere yeni ilçe yönetimimiz hayırlı olsun...Forum yöneticilerinden bir ricam var; mümkünse ilçe gençlik başkanımzı ve nacizane benim gibi yürütme kurulu içerisindeki arkadaşların forum rütbelerini özel yapabilirmiyiz...
Arnavutkoy İlçe Gençlik Sekreteri
Ahmet Karga

Feyza 10-19-2008 14:01

Alıntı:

Ahmet Karga Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445415)
Merhaba arkadaşlar sizlere siteniz hayırlı olsun bizlere yeni ilçe yönetimimiz hayırlı olsun...Forum yöneticilerinden bir ricam var; mümkünse ilçe gençlik başkanımzı ve nacizane benim gibi yürütme kurulu içerisindeki arkadaşların forum rütbelerini özel yapabilirmiyiz...
Arnavutkoy İlçe Gençlik Sekreteri
Ahmet Karga

Hoş geldiniz Ahmet bey. :)

islam 10-19-2008 14:09

Melik Abim Hemşeri Değil Akraba... Hemde Öz Akp Oy Vereceğim Tek Adam...
Gerekire onun seçml bölgesine kaydımı götürürüm...
AZmi ile Genç ve dinamizimi ile...
Bölgenin İleri gelen Ailelerinden olma hasebi ile Başkanlığın En çok ona yakışacağını düşünüyorum....

Feyza 10-19-2008 14:27

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445483)
Melik Abim Hemşeri Değil Akraba... Hemde Öz Akp Oy Vereceğim Tek Adam...

Gerekire onun seçml bölgesine kaydımı götürürüm...
AZmi ile Genç ve dinamizimi ile...

Bölgenin İleri gelen Ailelerinden olma hasebi ile Başkanlığın En çok ona yakışacağını düşünüyorum....

İyide sana ne Arnavutköy'den sen Sultangazide yaşıyorsun. Senin kaydını buraya aldırıp akraban diye birine oy kullanman ne kadar etik olur sence? Sen kendi yaşadığın yer için faydalı olanı seç Arnavutköy'de ki halkta kendi yaşadığı yer için başkan seçsin. Burada yaşayan insanların doğru kararı verebilir. :karizmatik:

Şu anki belediye başkanımız ve Melik başkanda dahil olmak üzere bütün meclis üyeleri, Parti içinde aktif görev yapan bütün üyeler. Kadın Kolları, Gençlik kolları hepsinde saydığınız sıfatlar mevcut. Başkanlık görevini hepsi hakkıyla yerine getirebilecek vasıfta insanlar. Bizde bireysel çalışma yoktur ekip çalışması vardır. En uygun adayı ve ekibini Ak Parti ilçe teşkilatı olarak vakti geldiğinde açıklıyıcaz. Mevcut başkan ve "ekibi" çok başarılı çalışmalar yapmıştır. Bundan sonrada başarılı çalışmalar yapılıcak İnşaallah...

Ahmet Karga 10-19-2008 21:46

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445481)
Hoş geldiniz Ahmet bey. :)

Teşekkür ederim.Hoş bulduk...

All times are GMT +3. The time now is 21:30.