![]() |
Alıntı:
arkadaşın demek istediği o değil açıklıyor sana işte niye anlamak istemiyon ki...:anlastik: onlarda vizyon sahibi ama başka vizyon sahibi birileri olabilirdi demek istiyor sen niye televizyon anlıyon :smiley1146::smiley1146: |
Arkadaşım Türkçe'yi en az senin kadar biliyorum...
"bunların dışında vizyon sahibi" demek "bunlar vizyon sahibi değil" demektir. Eğer niyet "bunlar da vizyonlu ama ben başka vizyonlu istiyorum" demek ise Türkçe dilbilgisi ve anlam bilgisi açısından bu böyle söylenmez. Zaten ben oraya takılmadığımı alıntıladığın mesajımla gösterdim. Ama sen nedense üçüncü kişi olarak gereksiz bir konuyu uzatma eğilimindesin... Konuyla ilgili - varsa - düşüncenizi belirtmek yerine kıvılcım gördüğünüz yeri alevlendirmeye çalışmaktan vazgeçin! |
ben vizyon sahibi değiller demedim....
başka isimlerde olabilir dedim... Nihat Hatipoğlu bölgede sevilen bir isim ama Belediye Başkanlığı için yeterli değildir düşüncesine sahibim sırf oy getirsin diye işten anlamayan birinin yönetime gelmesine karşıyım.... Ayrıca Akparti içinde Diyarbakır Belediye Başkanlığı yapabilecek bir sürü isim mutlaka vardır... |
Alıntı:
dostum ben senle uğraşmak istesem böyle uğraşmam okey mi? ateş çıkarmaya ihtiyacım da yok niyetim de aklına sok... adamı yanlış anladın bari sor neyi kastediyorsun diye bilir bilmez konuşma |
Eyvallah Hocam; ben yanlış anladım, özür dilerim...
İlla Ak Parti içinde olması gerekmiyor bence; iyi bir kamuoyu araştırması ile en iyi işi kimin çıkaracağı bulunursa, o insanı Ak Parti saflarına katmak kolay olacaktır... Önce isim bulunsun, sonra partiye alınsın; önce parti içine bakılıp da koşullar ve imkanlar daraltılmasın. |
evet şimdi anlaştık partimizin tabanında nice belediye başkanı adaylarımız
var sırf oy getirecek diye işten anlamayan ilahiyatçı ve çok iyi bir hocayı getirmememiz gerekir kanaatindeyim... |
Alıntı:
Enigma öyle demek istemediğini, demediğini söyleyince "yanlış anlamışım, özür dilerim." demişim, sen hala bilip bilmemekten bahsediyor ve üçüncü kişi olmaya devam ediyorsun. Konunun muhatabı ile gayet medeni bir şekilde anlaşırken alakasız bir adama kendimi kanıtlamaya çalışıyorum. Hey Allah'ım! |
Alıntı:
|
bence daha iyi bir isim bulanabilir düşünüyorum kimler olabilir diye aklıma bir isim gelirse paylaşacağımdan emin olabilirsin...
|
nihat hatipoğlu dışındakiler bu görevi layıkıyla yerine getirebilirler.
|
All times are GMT +3. The time now is 10:24. |