Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Taraf Bu Kez Tayyibi Vurdu (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=44418)

muhacir 10-17-2008 14:38

Önce bunu yazıyor:

Alıntı:

kanahmet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 444374)
Erbakan Hoca`nı da biliyoruz asker karşısında sus pus olduğunu. Biz yine muhtıraya tepkimizi verdik. Hoca hiç birşey yapmadı.

Sonra bunu:

Alıntı:

kanahmet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 444381)
Ben Erbakan Hoca`yı çok severim ama senin gibi insanlar soğutuyor işte.

İnsan hiç olmazsa yalan söylemez.

Fikirlerini söyle ama yalan söyleme!

Erbakan hocayı çok seven birisi ERBAKAN HOCA'NI DA BİLİYORUZ demez.

Takiyye yapma!

kanahmet 10-17-2008 14:43

Bak Erbakan Hoca`yı seviyorum. Eğer şu anda Erbakan Hoca siyasette olsa arka planda durmasa desteklerim Erbakan Hoca`yı ama bazı küçük hataları söyleyelim. Ben NTV de izlediğim bir belgeselde bunu gördüm ve size aktardım. 26 Ekim günü arkadaşla Ankara`da olacağım bu yeterince açıklayıcıdır herhalde. Tayyip Erdoğan`ın hataları yok mu tabiki de var ama sürekli hataları dile getirip diğer olumlu şeyleri örtbas ederseniz buna karşıyım.

Eşref 10-17-2008 14:55

Daha önce de ifade etmiştim. Tekrar söylüyorum. Zemzem suyuyla da yıkansa, ben bu Ahmet Altan denen şahsı sevmiyorum, samimiyetine inanmıyorum. (Yazdıkları doğrudur yada yanlıştır. O ayrı mevzu)

Eşref 10-17-2008 15:00

Bu arada Taraf Gazetesi kendi bastığı resimleri yalanlamış.

muhacir 10-17-2008 15:38

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 444417)
Bu arada Taraf Gazetesi kendi bastığı resimleri yalanlamış.

Nasıl yalanlamış, kaynak gösterirmisiniz?

Alıntı:

kanahmet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 444407)
Bak Erbakan Hoca`yı seviyorum. Eğer şu anda Erbakan Hoca siyasette olsa arka planda durmasa desteklerim Erbakan Hoca`yı ama bazı küçük hataları söyleyelim. Ben NTV de izlediğim bir belgeselde bunu gördüm ve size aktardım. 26 Ekim günü arkadaşla Ankara`da olacağım bu yeterince açıklayıcıdır herhalde. Tayyip Erdoğan`ın hataları yok mu tabiki de var ama sürekli hataları dile getirip diğer olumlu şeyleri örtbas ederseniz buna karşıyım.

Siz küçük hataları söylemediniz, aynen ERBAKAN HOCA'NI DA BİLİYORUZ...dediniz. Yani kendinizi ele verdiniz.

Sevgi: şöyle olsaydı şeklinde olmaz.

Samimi olun.. sevmek zorunda da değilsiniz.

Ama yalan söylemeyin, hele hele seviyorum ama diyerek hiç yazmayın.

Çünkü bir yazıdaki ana fikir AMA dan sonra gelen cümlelerde gizlidir.

kanahmet 10-17-2008 16:13

Evet dememin sebebi de bellidir bu bir psikolojik tepkidir. Sebebi ise sizin ADİ demeniz.
Alıntı:

muhacir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 444436)
Nasıl yalanlamış, kaynak gösterirmisiniz?

Siz küçük hataları söylemediniz, aynen ERBAKAN HOCA'NI DA BİLİYORUZ...dediniz. Yani kendinizi ele verdiniz.

Sevgi: şöyle olsaydı şeklinde olmaz.

Samimi olun.. sevmek zorunda da değilsiniz.

Ama yalan söylemeyin, hele hele seviyorum ama diyerek hiç yazmayın.

Çünkü bir yazıdaki ana fikir AMA dan sonra gelen cümlelerde gizlidir.

muhacir 10-17-2008 16:15

Alıntı:

kanahmet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 444448)
Evet dememin sebebi de bellidir bu bir psikolojik tepkidir. Sebebi ise sizin ADİ demeniz.

Ben mi size ADİ dedim?

Hani yazımda ADİ demişim ispatlarmısınız?

kanahmet 10-17-2008 16:49

Haklısınız çok özür dilerim sizi onla karıştırdım. Ama yaşımla ilgisi yok 19 yaşındayım.

rikopasa 10-17-2008 16:56

aaa ortalık karışmış ... taraf bertaraf oldu ... resimler kuzey ıraktaki başka bir bölgeye aitmiş , Aktütün'ün 20 km ilerisinde ... bırakın bu yanlı amaçlı uşak kalemleri okumayı ... hocada iyidir tayyipte iyidir ... onlar aynı kaptan yerler , sizde burda birbirinizi yersiniz ... yemeyin birbirinizi arkadaşlar.

muhacir 10-17-2008 16:59

Alıntı:

kanahmet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 444455)
Haklısınız çok özür dilerim sizi onla karıştırdım. Ama yaşımla ilgisi yok 19 yaşındayım.

Özrünüz kabul edilmiştir.

Gençliğinize saydım:

Kolay gelsin.

All times are GMT +3. The time now is 20:10.