Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençlik Fikir Akımı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=224)
-   -   ak parti amblemi değişsin.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=44444)

FarukARSLAN. 10-18-2008 02:11

saçma bi arzu gibi geldi bana..

ahmetermiş 10-18-2008 02:16

Alıntı:

sabırlı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 444658)
fikir süper

bencede öyle..ama yinede araştırılıp düşünülmesi gereken bır konu... bencede süper olurdu ne ıyısını başbakanım bılır ve buradan esınlenır belkı değiştırır, sarı ampülü:evet:

AK_Türk 10-18-2008 11:47

Bence gereksiz cunku amblemimiz cok guzel

Neşe 10-18-2008 11:54

herşey olduğu gibi güzel ne gereği var ki

ahmetermiş 10-18-2008 11:59

hepinizin görüşünede saygı duyuyorum.maksadımız ,olduğu gibi değil,hep ileriye daha ileriye mantığıyla düşündüm..başbakanımızında dediği gibi, hiç bir şey eskisi gibi olmayacak demişti,ve kendiside hep değişimden vede gelişimden yana..duşuncelerinize saygı duyuyorum ancak,olduğu gıbı kalmak sözüne katılmıyorum,benimkisi halisane bir niyettir
saygılarımla..

Neşe 10-18-2008 12:02

Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 444873)
hepinizin görüşünede saygı duyuyorum.maksadımız ,olduğu gibi değil,hep ileriye daha ileriye mantığıyla düşündüm..başbakanımızında dediği gibi, hiç bir şey eskisi gibi olmayacak demişti,ve kendiside hep değişimden vede gelişimden yana..duşuncelerinize saygı duyuyorum ancak,olduğu gıbı kalmak sözüne katılmıyorum,benimkisi halisane bir niyettir
saygılarımla..

bizde senin düşüncene saygı duyuyoruz ama katılmıyoruz

ahmetermiş 10-18-2008 12:10

katılmaya bılırsınız..illa benim fikrim doğrudur demedim demiyorum sadece nacizane fıkrimdir,,gelişim için düşünmek üretmek gerekir..başka projem olunca belki onlara katılırsınız..
ve sizlerden her yönde,her alanda,siyasi ,ekonomi,partimizle vede çalışmalarıyla ilgili projeler beklerim..ve bunlar değerlendirmeğe alınacaktır..yeterki ülkem adına,bi şeyler yapalım ve üretelim..

ahmetermiş 10-18-2008 12:11

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 444641)
fikre bak ne ekonomik :cheesy::cheesy::cheesy:
ben bu fikre :hi:
çok hoştu beyendim....destekçiyim:shades:

saolun destekçim olduğunuz için...

AY IŞIĞI 10-18-2008 12:21

Bende katılamıyorum malesef çünkü ben Ak partiyi bu amblemiyle tanıdım değişim tabiki güzeldir ama bu başka şeyler için geçerli bence yani şöyle düşünüyorum Türkiyenin bayrağını biz hep kırmızı-beyaz olarak biliyoruz ona alıştık şimdi onun rengini değiştirseler olurmu tabiki asla olmaz buda onun gibi biz Ak partiyi böyle tanıdık böyle benimsedik tabiki karar yine devlete ait.:) yazı çokmu resmi oldu bilmiyorum ama benimde acizane düşüncem bu.

ahmetermiş 10-19-2008 00:34

Alıntı:

sabırlı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 444658)
fikir süper

bencede değerlendirilmesi gereken bir fıkır...en guzel olanı olsun.yeterki bizim olsun

All times are GMT +3. The time now is 15:24.