Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Büyük Rezalet: Küçük Çocuklar Podyuma Çıktı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=44503)

Beylerbeyi 10-18-2008 22:07

Alıntı:

akgençlk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445307)
Sorsan onlara medeniyet budur... Böyle medeniyetin.......

çıplaklık çağdaşlıksa; Dünya'nın çağdaş varlıkları hayvanlardır.

medeniyet açmaksa bedeni, hayvanlar bile senden medeni!

tufanal 10-18-2008 22:09

Alıntı:

eva Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445319)
Biz müslümanız kardeşim bunun gereklerine göre yaşamaya calısıyoruz ve yaşamak istiyoruz engelleyenlerden de pek hoşnut olmuyoruz !

bende elhamdulilah muslumanım ama kızımısa sııkıntıya sokmam yani

Beylerbeyi 10-18-2008 22:16

Alıntı:

tufanal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445322)
bende elhamdulilah muslumanım ama kızımısa sııkıntıya sokmam yani

o ne demek ?

tufanal 10-18-2008 22:35

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445325)
o ne demek ?

nasıl ne demek orası kapt buranı kapt kimi ugrşaılarla kısızmı sıkmam

Beylerbeyi 10-18-2008 22:41

Alıntı:

tufanal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445330)
nasıl ne demek orası kapt buranı kapt kimi ugrşaılarla kısızmı sıkmam

yav ne diyor bu :thinking1qs1:

bayonet 10-18-2008 22:50

işte böyle yaparak çocukları teşhir ediyorlar.sonrada sapıklar çogalıyor.ALLAH(c.c) ıslah etsin.diyecek başka bir söz bulamıyorum.

kemalistgenc 10-18-2008 23:16

Alıntı:

bayonet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445336)
işte böyle yaparak çocukları teşhir ediyorlar.sonrada sapıklar çogalıyor.ALLAH(c.c) ıslah etsin.diyecek başka bir söz bulamıyorum.

hüseyin üzmez gibi valla hic solcu tecevuz bulundu diye haber varmı yok ama dinci var hem dini siyaset et sonra kızı tecebus et

bayonet 10-18-2008 23:46

Alıntı:

kemalistgenc Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445340)
hüseyin üzmez gibi valla hic solcu tecevuz bulundu diye haber varmı yok ama dinci var hem dini siyaset et sonra kızı tecebus et

Sizin dünyadan haberiniz yok galiba...bu sapık kişilikli insanlar sagcı yada solcu diye mi ayrılıyor....sapıklık baska bir kavramdır..bu igrenç (davraniş bile denilemez:@.) şeyi sağ kesime yada sol kesime maal etmek çok yanlış bir tutumdur....sizi şahsım adına kınıyorum...lütfen asılsız suçlamalarla sadece dini kullanarak reklamlar yapmayın..bu beni aşırı derecede rahatsız ediyor :@:@:@....:V

kemalistgenc 10-18-2008 23:49

Alıntı:

bayonet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445352)
Sizin dünyadan haberiniz yok galiba...bu sapık kişilikli insanlar sagcı yada solcu diye mi ayrılıyor....sapıklık baska bir kavramdır..bu igrenç (davraniş bile denilemez:@.) şeyi sağ kesime yada sol kesime maal etmek çok yanlış bir tutumdur....sizi şahsım adına kınıyorum...lütfen asılsız suçlamalarla sadece dini kullanarak reklamlar yapmayın..bu beni aşırı derecede rahatsız ediyor :@:@:@....:V

gerçekler acdır hueseyiz uzmez denilen haysiyetsiz kopek kucuck korpecik kıza tecevuz etmistir bu kisi kim vakit en dindar yazarı daha dogrusu sini siaysete en çok alet eden yazarı unutmayın:kiss:

cagri 10-18-2008 23:50

Alıntı:

kemalistgenc Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445354)
gerçekler acdır hueseyiz uzmez denilen haysiyetsiz kopek kucuck korpecik kıza tecevuz etmistir bu kisi kim vakit en dindar yazarı daha dogrusu sini siaysete en çok alet eden yazarı unutmayın:kiss:

ne biçim yazı yazıyorsun sen yaw türkçe bildiğine eminmisin

All times are GMT +3. The time now is 12:51.