Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   ♥ Oku Beni Ey Kitap! ♥ (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=347)
-   -   Safahat Okuyoruz (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=44564)

Zişân 10-24-2008 21:21

www.binsafahat.com adlı sitede böyle bir kampanya başlatmıştı.
gayet güzel noktalara gelindi.
Burda da böyle bir konu açılması sevindirici..
katılım olması temennisiyle..
açan arkadaşın yüreğine sağlık.. :)

Efkâr-ı Mütemadi 10-25-2008 00:26

pazartesi kitap elime ulaşmış olucak inşallah.

çilik 10-25-2008 13:48

Evet Kitap şuanda elimde İnşallah okumaya başlayacağım..:)

Fasl-ı Gül 10-25-2008 15:21

Sevgili Dostlar,

Ellerinize ulaşan kitaplar Sükûtun Çığlıkları ise bu konuyla ilgili paylaşımlarınızı buradan aktarmanız daha güzel olacaktır. Eğer elinize ulaşan kitaplar Safahat ise hatamızı mazur görün inşallah. Kitaplarınız bu vesile ile hayırlı olsun inşallah.
selamlar

çilik 10-25-2008 15:31

bİr yanlışlık oldu galiba ben safahatı kendim temin ettim ondan bahsediyorum
saygılar...

Fasl-ı Gül 10-25-2008 16:05

Sevgili çilik;

Yanlış anlamamızı maruz görün :)

Safahat'ı temin etmeniz büyük bir adım oldu inşallah, ilginiz için çok teşekkürler. Düzenli okumalara yakında başlayacağız inşallah. Sesimizin duyulması için biraz daha zamana ihtiyaç var zannımca..

Eva kardeşim, gayretleriniz için teşekkür ederim, beraber okumalarımızın bereketli geçmesi için yorulacağız hepimiz inşallah. Safahat grubumuzu kurunca Zişan kardeşimizin belirttiği siteye de akpartiforum olarak kayıtlanırız inşallah.

selamlar

çilik 10-25-2008 16:07

Alıntı:

dirilis.f Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 448191)
Sevgili çilik;

Yanlış anlamamızı maruz görün :)

Safahat'ı temin etmeniz büyük bir adım oldu inşallah, ilginiz için çok teşekkürler. Düzenli okumalara yakında başlayacağız inşallah. Sesimizin duyulması için biraz daha zamana ihtiyaç var zannımca..

Eva kardeşim, gayretleriniz için teşekkür ederim, beraber okumalarımızın bereketli geçmesi için yorulacağız hepimiz inşallah. Safahat grubumuzu kurunca Zişan kardeşimizin belirttiği siteye de akpartiforum olarak kayıtlanırız inşallah.

selamlar

Est. Olur mu ablacım..:)
İnşallah herşey çok güzel olacak....Sizin sayenizde çok büyük adımlar atıyoruz . ALLAH razı olsun...

çilik 10-28-2008 18:25

Evet safahat'ın yarısındayım..Şimdilik beğendiğim Bölümleri buradan paylaşmak istedim..:)
Öncelikle şunu söylemeliyim ki M.Akif gerçekten geleceği görmüş tabiri caizse..
Resmen şuan ki durumumuzu anlatıyor..

Sahipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sahip olursan vatan batmayacaktır.
Feryadı bırak kendine gel,Çünkü zaman dar...
Uğraş ki telafi edilecek bunca zarar var..

çilik 10-28-2008 18:31

Ey yar-ı aziz -i-güsarım
Mahvoldu,Huda bilir,kararım
Sarsıldı olanca ıstırabım
Bi-zar peyinde ruh-ı zarım
Gittin beni kimsesiz bıraktın
Yaktın beni hasretinle yaktın!

Fasl-ı Gül 10-28-2008 19:15

Sevgili kardeşim,

Bizlerden önce okumaya başlamışsın, mübarek olsun :) Rabbim azmini daim eylesin, zihnine kuvvet versin. :gül:

İnşallah bizlerle beraber Safahat okuma meylinde olan kardeşlerimizin sayısı arttıkça başlığımız da bereketlenecek. Sonra da belirlediğimiz bölümleri beraberce mütalaa etme imkanını haiz olacağız. Her satır üzerine düşündükçe farklı manaların dünyamıza açıldığını farkedeceğiz. Böylece beraber okumanın tadını da hücrelerimizde hissetmiş olacağız..

selamlar

All times are GMT +3. The time now is 06:31.