![]() |
Alıntı:
evet sen yoktun belki ama bu 7 - 0 arşiv sayfalarından inmedikten sonra unutulmayacaktır... ;1 :saygılar: |
Alıntı:
5 ATANA KUPAYI 6 ATANA BABAYI |
Alıntı:
|
http://img15.imageshack.us/img15/4780/97746172ns1.jpg
Fenerli arkadaşlar sürekli gslilerle tartışırken hep iki şeyi söylerler: 1- Biz sizi daha fazla yendik... yani mesela 120 ye 100 biz daha fazla galibiz derler.. (sayıları atıyorum) 2- 6-0'dan bahsederler.. Tüm ekmekleri budur. Fakat bu kişilere 7 kişi ile 7-0 yenildiklerini hatırlatınca da kesinlikle tek bir şey söylerler: - Ben o maçı görmedim.... İyi de sayın kanarya arkadaşlar: 1- 7-0'ı görmediğiniz için kabul etmiyorsanız, o zaman 120-100 biz üstünüz diye niye konuşuyorsunuz? Unutmayın ki bu 120-100 skorun arasında o 7-0'lık maçda var. Bu 120 galip geldiğiniz tüm maçların hepsini gördünüz mü?:) Görmediğiniz tüm maçları çıkaracaksanız ooooo gs-fb rekabeti 30-40 maça kadar düşer:) Tarih yalan söylemez: Galatasaray Fb'ye karşı da, Beşiktaşa karşı da en farklı skorlo galip gelen takım durumundadır. hiç oraya buraya kaçmayın:) Ve 7, 6'dan büyüktür:) |
ÖLÜMÜNE GALATASARAY..ÖLÜMÜNE ULTRASLAN!..7-0
|
Alıntı:
Sonuç olarak eze eze ama 6-0,10 kişiyle... |
Alıntı:
Şeref golü? Şerefsiz takımın isterse 1000000 gol olsun.. |
Ama şerefli takım değil mi FB...Koskoca başbakanın takımı....
|
Ama şerefli takım değil mi FB...Koskoca başbakanın takımı....[/quote]
Koskoca? sokaktaki hiç tanımadığım birinin fenerli olması beni ne kadar ilgilendiriyorsa başbakanınkida okadar ilgilendirir.. |
7-0 olmuş veya olmamış ama siz o günleri görebildinizmi 6alata5araylılar hayır.
Ama 6-0 lık tarihi maçı ben gördüm sizde gördünüz.Ve hatırlamak ta istemiyorsunuzdur biliyorum . |
All times are GMT +3. The time now is 11:46. |