![]() |
yarıda kalmazsa hakemin düdüğü ile biter bence :w::w: |
Tabi ki Galatasaray.Oyun ve gol atmaya bakılırsa öndeyiz,fb de adam yok :D
Bugün Arsenal'dan 10 yedikten sonra moralleri bozulacak :D Ölümüne Galatasaray ;) |
Alıntı:
Alıntı:
bir bjk li olarak gs yi tutuyorum elbette... :saygılar: 10 yemesinler hocam yaff insaf et 5 yesinlerde 2 maçta toplamda 10 etsin ;D:w: |
Sütçü saraçoğlunda 5 yediler,orda da 10 yemeleri hakkı :D
Yesinler ki büyük konuşmasınlar ;) |
Alıntı:
inşALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH |
Alıntı:
hocam, sende mi bugün ingilizlerdensin :) doğrusu pek umudum yok maçtan. 7 eksik var en önemlisi alex yok. inşallah sizleri sevindirmeyeceğiz bu gece ;) bu akşamki maçta en büyük kozumuz 'dua' olacak heralde :karasız: |
Hocam ne duası ya takımın çoğunu gavurlar oluşturuyor :D
Arsenal ile brezilyanın bir takımı oynuıyor sanki :) Şeriat mahkemeleri kuran ingilizlerin yanındayım tabi ki :p fenere bir ders gerekiyor,bunuda almaları gerekiseneye söz karşı takımı tutmam :) |
Alıntı:
7 eksik var haaa biz geçen sezon her maçta eksik veriyoduk yenilince alay ediyordunuz... :@:@ hem sizde 7 değil 8 eksik var ben edu yu rekipten sayıyorum inşALLAH bu akşam da rakip için oynayıp gölünü atacaktır Volkan'a ;D:w: |
Şuda var,fenerin artık iddiası kalmadı şampiyonlar liginde,bu yüzden yedekleri sahaya sürebilir.Has adamlarınıda hafta sonundaki Gs maçına saklayabilirler.Bu yüzden fark yiyebilirler arsenalden.
Hiç değilse ''iddiamız yoktu,edeklerle çıktık' derler ;) |
http://ekim08.kucukresim.com/uploads/sdasdsa4911f.jpg
Evet bugün ingilizleri tutuyoruz. Fener nasıl 2000 Uefa finalinde ARSENALİ (İngilizleri) tuttuysa! Aynı öyle! |
All times are GMT +3. The time now is 18:43. |