Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=132)
-   -   Tayyibbeler mi? Tayyipler mi? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=46078)

ishakyilmaz 11-12-2008 16:01

son durumlar nedir hitabet yarışmanızdan?

Feyza 11-12-2008 16:36

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 453393)
Bence yine de ak partinin erkekleri daha başarılı her alanda olduğu gibi:w:

• Ana Kademede yönetimler oluşturulurken uyulması gereken kurallardan biri, %30 bayan bulundurmak ;ı:
  • Gençlik kolları yönetimleri oluşturulurken uyulması gereken kurallardan biri, %30 bayan bulundurmak ;ı:
  • Kadın kolları yönetimlerinde %100 kadın bulundurmak . :karizmatik:
Yorumsuz.... :saygılar:

ishakyilmaz 11-12-2008 17:10

Evet feyza hanım istatiksel bir yakalaşımla yaklaştınız,ak parti siyasetinde kadınların yeri ve başarısı tartışılmaz.Fakat fazla da kendilerini kaptırmasınlar;bazen sonuçlar acıverici olabiliyor???

Feyza 11-12-2008 19:12

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 455587)
Evet feyza hanım istatiksel bir yakalaşımla yaklaştınız,ak parti siyasetinde kadınların yeri ve başarısı tartışılmaz.Fakat fazla da kendilerini kaptırmasınlar;bazen sonuçlar acıverici olabiliyor???

Biraz açarmısınız? Ne gibi acıverici sonuçlar ???

ishakyilmaz 11-12-2008 19:19

Bu tespit daha doğrusu maneviyatını siyasette takas edenler içindi aslında bunun dışındakileri tenzih ediyorum

Feyza 11-12-2008 19:28

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 455640)
Bu tespit daha doğrusu maneviyatını siyasette takas edenler içindi aslında bunun dışındakileri tenzih ediyorum

Aynı acıverici sonuç sadece kadınlar için değil erkekler içinde geçerlidir. :)

Kadınların en büyük yanlışı sadece teşkilatlarda aktif siyaset yapmalarıdır. Kadınların resmi görevlerde, kamuda (Milletvekilliği, Belediye başkanlığı, meclis üyeliği vs..) siyaset yapmaları Ülkemizin yararına olucaktır. Ak Parti'nin erkekleri kadınlardan daha başarılı demek Kadın kollarında, tüm zorluklara rağmen siyaset yapan kadınların emeğini yok saymak demektir.

ishakyilmaz 11-12-2008 20:18

Hiçbir zaman başarısız bulmadım ben tam aksine başarılı buldum.Hemde normal başarının üstünde bir başarı.Ondan sonra erkekler yanlışlara düşmez diye birşeyde yok kadın erkek eşitliğinden yanayım bu noktada.Fakat kadınların siyasette fazla aktif olmaları veya erkekler arasında karman çorman olması bazılarını yoldan çıkarır.Benim görüşüm bu feyza hanım.

Feyza 11-13-2008 11:46

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 455653)
Hiçbir zaman başarısız bulmadım ben tam aksine başarılı buldum.Hemde normal başarının üstünde bir başarı.Ondan sonra erkekler yanlışlara düşmez diye birşeyde yok kadın erkek eşitliğinden yanayım bu noktada.Fakat kadınların siyasette fazla aktif olmaları veya erkekler arasında karman çorman olması bazılarını yoldan çıkarır.Benim görüşüm bu feyza hanım.

Bakın fikriniz ile zikriniz bir değil. Yoldan çıkan kadın evinde bir dizi, iki kadın programı izleyincede çıkıyor, hemde kimsenin ruhu bile duymuyor. Siyaset ciddiyet gerektiren bir iştir, bahsettiğiniz gibi durumlar diğer alanlarda daha çok karşımıza çıkıyor( Konfeksiyon, şirket, banks vs...) bu gibi durumlardada sadece kadını suçlamak günah keçisi ilan etmek çok yanlış aynı yanlışları erkeklerde yapıyor. Şöyle çevrenizde ufak bir araştırma yaptığınızda yoldan çıkan kadından çok erkeğin olduğunu görürsünüz. Ayrıca gözler siyasette olan insanların üzerindedir herzaman attıkları her adıma dikkat ederler.

Sözlerinize hiçbir şekilde katılmıyorum ve sizi "Fakat kadınların siyasette fazla aktif olmaları veya erkekler arasında karman çorman olması bazılarını yoldan çıkarır." bu sözünüzden dolayı kınıyorum. Ben ve benim gibi bir sürü bayan, Çocuklarından evlerinde, işlerinden fedakarlık ederek sizin gibi önyargılı insanlara rağmen alınlarının akıyla siyaset yapabiliyor...

ishakyilmaz 11-13-2008 14:05

Bu konuyu şidetlice üzerinize almanıza gerek yok.Sizi bağlayan bir bağlantısı da yok.Kınanacak bir durumla bende söz konusu değilim.O halde bu kadar kabalaşmaya ve nezaketleşmenize de gerek yok.

Feyza 11-13-2008 16:25

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 455937)
Bu konuyu şidetlice üzerinize almanıza gerek yok.Sizi bağlayan bir bağlantısı da yok.Kınanacak bir durumla bende söz konusu değilim.O halde bu kadar kabalaşmaya ve nezaketleşmenize de gerek yok.

Şiddetle üzerime alındığım tespitine nasıl vardınız? Yaptığım ve yaptığınız yorumları tekrar okumanızı tavsiye ediyorum. Konuyu kişiselleştirmiyoruz genel olarak konuşuyoruz, Yanılıyormuyum? Lafın nereye gittiğini hesap ederek yorum yazarsanız sevinirim...

All times are GMT +3. The time now is 15:56.