![]() |
Atatürk bugün yaşasaydı, bizi 1938'lerden alıp muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak yerine, çalışan bir başbakanı bile idam edenleri; ev-araba sözü verip milleti kandıranları; seçilene kadar halka şirin görünüp sonra koltuğundan kalkmayanları; 2002'de, yeni bir yüzyılda, bizi değil muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak, ülkeyi krizlere sokup bize dünyanın en bol sıfırlı parasını verenleri ve de Atatürk üzerinden siyaset yapanları heralde birbir idam ederdi.
|
biz daha ATATURKÇUYUZ DİYİP ATATURKTEN NEFRET EDEN FORUMLARINDA ATATURKU SEVMEDİGİ İCİN ŞİRİN GÖZÜKMEK İCİN BÖLÜM ACMIS AMA İCİNDE YA HAKARET YADA REKLEM KOKAN HAREKETLER OLDUGUNU GORESE AKP YAPTIGINI AKP ATATURK KİNİ GÜTTÜGÜNÜ BİLİYORUZ TURBANCI ZİHNİYET ÇAGDAŞ ATATURKU NASIL SEVEBİLİR MERAK KONUSU:@
|
Alıntı:
İki Fatiha okusan daha makbule geçer... Senin gibi çağdaş olacağıma YOBAZ olurum daha iyi.. |
Alıntı:
Ne demiş Gazi... Beni övmeyiniz... Çalışınız bu ülkeyi kalkındırınız demiş.... Görüyorum ki sizin yaptığınız tek şey kendinizi sloganlara adamak başka da bir şeye yaramıyorsunuz... |
Alıntı:
(*Kötü söz nedeniyle silinmiştir.) |
Alıntı:
|
kimin ahmak olduğu bellii...
ayrıca ha şarkı ha türkü hada slogan ne... sonuçta senin zihniyetine sahiplerin kullandıkları budur işte... |
Alıntı:
Varsa bi kusurumuz Rabbim cezamıda verecek... Onun için biz teslim olmuşuz YARADAN a gerisi hikaye gelir benim gibi YARADILANA |
Alemdar nerde, tartışma orda :D
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 19:16. |