![]() |
Harika olmuş diğerleri gibi Durmadık,yılmadık,yıkılmadık aynı azimle ve kararla yola devam diyoruz...!
|
Bizde Sultangazi Teşkilati Olarak Bir SArki Besteleyip Yakında Burdan Demosunu Dagitiriz :) Arkadaslar Böyle Bir Çalışmamiz Var Buda Güzel Olmus
|
dogal Gaz a Gece yarisi Yüzde 25 yani toplam bir yilda yüzde 85 Zamm, Imf Ümmügümüzü ciktirmayiz dan sonra Anlasma Sinyalleri, elektirige Zamm Hersey sizin icin ,hersey Türkiye icin Tesekürler Basbakanim uyuyanlardan,Kalp Gözü kapali olanlardan Tesekürler sayin basbakanim
|
Alıntı:
|
Kardesim hep inisler var özellestirme yapildiginda günü kurttarma politikasi izlendi simdi satilacak birsey kalmayinca Zamm lar ardi ardina gelmekte tuhaf olanda iki dönemdir iktidar oldugunuz halde öncekileri suclamaniz , iyi olan ne var sayarmisiniz yok yollar yapilmis dis görünümde degisiklik yapilmis görünen sadece o var kaldiki bunlar Milli görüs Belediyeleri hep yapiyordu saten Elektirige , dogal gaza yüzde 20 lerin üzerinde zamm yapilirken Maaslara komik zamm yapilmakta nerede kula hakki yiyorum gösterirmisin
|
Ayriza Basbakanimizin herhangi bir konuda Efelenip geri dönmedigi bir konu gösterebilirmisiniz merak ediyorum
|
Şunu bilmeni isterim ki Recep Tayyip Erdoğan kısır döngü siyasetinin içinde olsaydı,muhalefet edenler kendisini baş tacı yaparlardı.Çünkü bu ülkede gerçekten hakkaniyetle hizmet etmek isteyenlerin ismi her zaman kötülenmiştir,sürekli çamur atılmıştır.Lakin bu ülkede ki doğru düşünenlerin sayısı oldukça fazla olduğundan dolayı muhalefetin işi gücü kendisini yemektir.El insaf be kardeşim;hiçbir şey yapılmadı diyorsun,ben sana şimdi kalkıp yapılanları anlatsam forum teknik açıdan zora girmekle beraber burda sabahlamak zorunda kalabilirsin.O yüzden bir zahmet ak icraatlara girip bakar mısın?Resmi olarak yapılan hizmetlerin listesini inceler misin?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Apayrı.. Doğalgaz'a zam diyoruz.. Size bi soru: AK Parti hükümetinden önce doğalgazın ne demek olduğunu biliyor muydunuz? Biliyor muyduk? -- Göz boyamak için yollar,binalar vs. yapılıyormuş. Peki 'göz boyamak' bu kadar kolay ise, neden önceki hükümetler yol, baraj, köprü vs. gibi şeyler yapmadılar? Neden ülkenin yalnızca elit kısmını inşa edip diğerlerini çamura terk ettiler? Göz boyamak bu kadar kolay ise, bu sayede oy götürülüyor ise neden hiç biri yapmadı bunu?.. İşte, uyumak buna denir. Bunları görmeyenler, bunlara 'rol' gözüyle görenler uyuyanlardır.. .. Uyuyanların uyanmalarına vesile olduğun için, uyanmayanları "zorla" uyandırdığın için bende teşekkür ediyorum size başbakanım . . . |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 20:52. |