Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=135)
-   -   SEZER LİSTE YENİ CUMHURBAŞKANA SUNULSUN.....Erdoğan açıklama yapıyor (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=4984)

oguzdesouza 08-16-2007 17:28

SEZER LİSTE YENİ CUMHURBAŞKANA SUNULSUN.....Erdoğan açıklama yapıyor

Allah'ım Dünyanınn sonu mu geliyor.Sezer'in dediklerine bakın şaştım kaldım valla

sedef 08-16-2007 18:21

atamaları yapıyor ama kabineyi imzalıyamadı çankayadan çıktığınız günü milli bayram ilan edeceğiz

aşk-ı ilahi 08-16-2007 18:24

bunda bi bit yeniği vardır.........asla iyi niyetle yaptığına inanmıyorum.....gittiği gün arefe olacak gülün çıktığı gün bayram...........

Benide_Kapatın 08-16-2007 18:25

Ynt: SEZER LİSTE YENİ CUMHURBAŞKANA SUNULSUN.....Erdoğan açıklama yapıyor

feyk mi attı diyosun yani ;)

aşk-ı ilahi 08-16-2007 18:28

kesinlikle sallıyo..............feyk benin küçüklükten kalan parolam.......tek tek harflerle alakalı.

açıkcası yaptıkları yapacaklarının teminatı gibi

loneliness 08-16-2007 18:30

Alıntı:

feyk 1905 Nickli Üyeden Alıntı
bunda bi bit yeniği vardır.........asla iyi niyetle yaptığına inanmıyorum.....gittiği gün arefe olacak gülün çıktığı gün bayram...........

kesinlikle
komplo teorisine bakın

sezarın imzalamamasının sebebi gülün cumhurbaşkanı seçilemeyeceği gülün önünün bir şekilde kesileceği ve sezarın o koltukta oturmaya devam edeceği.... ve sonuçta başbakanımız yine imzalatmak için sezarın karşısına çıkacağı

bir tane köşe yazarından

bennur 08-16-2007 18:32

zaten yaptıysa vardır bi pislik mutlaka...

aşk-ı ilahi 08-16-2007 18:33

Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kesinlikle
komplo teorisine bakın

sezarın imzalamamasının sebebi gülün cumhurbaşkanı seçilemeyeceği gülün önünün bir şekilde kesileceği ve sezarın o koltukta oturmaya devam edeceği.... ve sonuçta başbakanımız yine imzalatmak için sezarın karşısına çıkacağı

bir tane köşe yazarından

güzel bi benzetme sezar ha...güzel......

sedef 08-16-2007 18:34

Alıntı:

[b][b]olabilir istediği yasları 30 sn de istemediklerini 6 ayda cevaplıyordu o bunu hep yapıyor şimdide zamanı uzatıp insanlarda sinir harbi oluşturuyor

baskan16 08-16-2007 18:37

SEZER AFYON ÜNİVERSİTESİNİN KAMPUSÜNE ADINI VERMEKTEN BAŞKA DİŞE DOKUNUR BİR İCRAATIN VAR MI?

All times are GMT +3. The time now is 23:36.