Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK PARTİ Yerel Seçim (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=378)
-   -   Başbakan'ın Ankara Adayı Belli Oldu! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=50203)

FarukARSLAN. 12-29-2008 22:18

Henüz hiç bir şey tam olarak netleşmedi ki..
Ben hâlâ sevinemedim bu yüzden.. (:

ahmetermiş 12-29-2008 22:22

nerden çıkarıyorsunuz daha belli olmadıki..bence bekleyınız çünki başbakanım en uygun olan kişiyi aday gösterecektir...

Beritan 12-29-2008 22:26

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 486474)
Henüz hiç bir şey tam olarak netleşmedi ki..
Ben hâlâ sevinemedim bu yüzden.. (:

tüh bunu yeni gördüm eğer halen belli değilse...bende üzülürüm..:(

FarukARSLAN. 12-29-2008 23:12

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 486479)
tüh bunu yeni gördüm eğer halen belli değilse...bende üzülürüm..:(

.. Sende üzül :w:

Gölge 12-29-2008 23:37

Ak Parti`nin Ankara adayı Gökçek

Ak Parti`nin Ankara adayı Gökçek

Başbakan Erdoğan`ın bu hafta açıklayacağı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının ismi her şeye rağemen Gökçek.
Erdoğan`ın Gökçek ismini bir türlü açıklamaması, Ankara için farklı senaryoların yazılmasına
neden olsa da bu dedikodular uzun sürmeyecek.

BAŞBAKAN`IN AÇIKLAYACAĞI ADAY GÖKÇEK

Son aldığımız bilgilere göre Başbakan Erdoğan`ın "açıklamadığı diğer büyükşehir belediye başkanlarıyla birlikte" bu hafta içinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek`in adaylığını açıklaması bekleniyor. AK Parti MYK toplantısında da Gökçek haricindeki açıklanmayan diğer isimler netleşecek. Bilindiği gibi Ankara için mevcut başkan Melih Gökçek’in, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tirkaki’nin ve Sanayi Bakanı Zafer Çağlayan’ın adları geçiyordu.

Samanyoluhaber

ishakyilmaz 12-30-2008 13:07

Melih Bey'in adaylığı konusunda dün akşam külislere samanyoluhaber tarafından düşülen bu haberin doğruluk payı oldukça yüksek denildiği için bizde adaylığını onayladık.Hemen bunun akabinde Cemil Çiçek'in ismi geçti bakanlar kurulu toplantısından sonra ama Cemil Bey ilk ağızdan yalanladı.Kısacası Melih Bey'i ben şahsen Kılıçdaroğlunu nakavt etmesinden dolayı adaylığını kesinlikle istiyorum;lakin istemeyenlerde hayli fazla ama başka alternatif görünmüyor.Çok kısa bir zaman diliminde resmi açıklama yapılacak zatten.Çarşamba veyahut perşembe..;1

jamani 12-31-2008 21:00

bence bundan sonra adaylığını koymayacak bir belediye başkanı bu şehre hiç bir şey vermez çünkü bundan sonra nasıl olsa seçimlere girmeyecem diye hizmetlerinde duraklama olur ben melih beyin bu 5 senesindede öncekiler kadar çalıştığına ianmıyorum. Bnece başka biri seçilsin kim olsa farketmez ama bu şehre bir şeyler verebilecek biri olsun çünkü M.Gökçek bndan önce vaat ettiği şeylerin hiçbirini yapmadı bu geçtiğimiz 5 sene içerisinde uçaklı kule yapacak tı hani nerde bütün tv verici lerini bir yere toplayacaktı hani nerde doğal bir hayvanat bahçesi yapacaktı hani nerde hatip çayı projesi dedi hani nerde samsun yolu kenarı tüm iş merkezi yapacaktı hani nerde mavi göl birinci etap yaptım daha ikinci etabı var dendi hatta maymunların bile olcağı adalar yapacam dedi hani nerde geçen seçimlerde vaat ettiği hiç bir şeyi gerçekleştirmedi sorarım ben tekrar seçerken bunları göz önüne alıyomusunuz bundan sonrada aday olmayacak biri için bence ankara nın 5 senesi daha heba olmasın derim artı burası saltanat deil babadan oğula devir olmaz bence çok yanlış onun için Melih gökçek gelemsin de kim gelirse gelsin çok sevdiğim bir insan ama bence artık o heyacan kalmamış kendisinde ben mamakta oturmama rağmen keçiöreni cennet yapan insan alınokun artık hakkı büyükşehir adaylığı helede son yaptığı kule ve akvaryum da bi harrika oluyor bu işi gerçek ten çok iyi bilen biri inşallah Altınoku görürüz başkanlıkta

Beylerbeyi 12-31-2008 21:30

haberi 6 saat önce aktarmıştım. en hızlı benden alın haberi :)

http://www.akpartiforum.com/ak-parti...6.html?t=50486

Üç mevsim 12-31-2008 23:11

Ankara adayının Melih Gökçek olarak berlirlendiği artık kesin.. Yarın 11:00'de yapılacak açıklama ile resmen ilan edilecek.. Hayırlı Uğurlu Olsun

Beylerbeyi 12-31-2008 23:17

Alıntı:

bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 487443)
Benim adayım Veysel TİRYAKİ olurdu.Vatanın ve ümmetin doğru olmayana,hırsız olana ihtiyacı yoktur.

bişiler diyecektim ama yaşının küçük oluşuna veriyorum ..

All times are GMT +3. The time now is 12:19.