Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   İlginç & Korku (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=209)
-   -   Elimizden Geldiği Kadar Yayalım. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=50638)

sergun67 01-08-2009 21:30

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 490552)
Gökmen kardeşimizin,İSRAİL SOYKIRIMINI PROTESTO etmek için açtığı konuya,sizin bu mesajınınız biraz abese iştikal buyurmuştur.Konuları okadar çok birbirine karıştırdınız ki,okuynca şaşırdım açıkçası.Ak partiden girip,kürt miliyetçiliğinden çıktınız..!Amacınız nedir bilmiyorum ama böyle lüzumsuz ve gereksiz tartışmalarla kalplerin kırılmasına öncülük etmeyin..!Usülü esasiye dahilinde kafanızda ki var ise soru işaretlerini nezaket kuralları içerisinde forumda ki uygun bölümlerden birisinde dile getirebilirsiniz..!

ak partiye atılan iftiraların aksini belgelendiriyoruz .denildiği içindi tepki.haklısınız konudan konuya atladım evet.ama demek istediklerimde anlaşılmış.bu uyarının muhatabı olduğumu sanmıyorum.

sergun67 01-08-2009 21:38

Alıntı:

Gökmen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 490592)
MHP,li olduğunu söyleyerek ve düşünclerin ile benim muhattabım olmadığını söylim sana, kendi seviyendeki insanları seç. Aramızda kültür farkı var ALLAH,a emanet ol,kardeşim.

demek aramızda kültür farkı var.demek istediğin eğitimse o büyük ihtimalle var.yüksek lisansını almış biriyim.ama her zaman da savunduğum bişey var eğitim cahilliği alır.ilkokul mezunu da olabilirdim.o yüzden o konuya çok takılmam ben.kompleksli biri hiç değilim.ben sadece senin anlıyabileceğin dilden konuştum.bu arada seninle tabiki muhatap olamayız.ben dilencilerle de konuşurum sırf gırgırına bu onları adam yerine koyduğum anlamına gelmez.
sen zaten allaha emanetsin.inşallah yolun açık olur.yola devam derken o yollarda harcanmazsın

Gökmen 01-08-2009 22:00

Alıntı:

sergun67 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 490595)
demek aramızda kültür farkı var.demek istediğin eğitimse o büyük ihtimalle var.yüksek lisansını almış biriyim.ama her zaman da savunduğum bişey var eğitim cahilliği alır.ilkokul mezunu da olabilirdim.o yüzden o konuya çok takılmam ben.kompleksli biri hiç değilim.ben sadece senin anlıyabileceğin dilden konuştum.bu arada seninle tabiki muhatap olamayız.ben dilencilerle de konuşurum sırf gırgırına bu onları adam yerine koyduğum anlamına gelmez.
sen zaten allaha emanetsin.inşallah yolun açık olur.yola devam derken o yollarda harcanmazsın

Emin ol o dilencide seni adam yerine koymuyordur ve ben ALLAH c.c emanet olmaktan çok memnunum ve ne mutlu böyle olanlara, sen ve senin gibilerine emanet olmaktan ALLAH c.c beni ve benimgibileri korusun. Benden sana bu kadar kardeşim bundan sonra yazacağın yazı ne olursa olsun dediğim gibi muhattapım değilsin..

muhammed.ikb 01-08-2009 23:20

harika bir konu emeği geçenlerden Allah razı olsun fakat neden konu değiştirilmiş ki sergun67 kardeşimiz bence hata yapmış..

sergun67 01-08-2009 23:52

[quote=Gökmen;490601]Emin ol o dilencide seni adam yerine koymuyordur ve ben ALLAH c.c emanet olmaktan çok memnunum ve ne mutlu böyle olanlara, sen ve senin gibilerine emanet olmaktan ALLAH c.c beni ve benimgibileri korusun. Benden sana bu kadar kardeşim bundan sonra yazacağın yazı ne olursa olsun dediğim gibi muhattapım değilsin..[/qu
neyse sanırım ben anlatamadım.konunun içeriği ile değil derdim.bakın en başta belgelendirme yazan yerde ne yazıyo derdim oydu.neyse sıkıntı yok.ama yanıldığın bişey var bu vatan ben ve benim gibilere emanet.işine gelmezse gideceğin adres belli.bide beni kimin adam yerine koyup koymadığı inan umrumda olmaz kendini bilen değerinin farkında olan biriyim.yeterki karşımdaki adam olsun cumhurbaşkanı da olsa başbakan da olsa ben önce insan olmasına bakarım.bunun en güzel kanıtı da sensin.bak üşenmiyorum yazıyorum.tekrar ediyorum konu baştan saptırılmıştı.benim de katkım oldu.ama içeriğe katılıyorum

ak_cag 02-05-2009 23:39

sagolasin

....tuğbA..... 02-07-2009 01:55

ellerinize sağlık............
bu mesajlardan şu bir ay boyunca çok aldık herkezin eline geçti sayılr hiç şüpheniz olmasın ..............
herkez herşeyin farkında çok şükür tabi olmayan istisnalarda olabilir............

akpli_jojoba 04-20-2009 23:06

Paylaşımın için tşkler tekrar tekrar hatırlamak lazım bunları ve hatırlatmak!!

Neşe 04-20-2009 23:09

paylaşım için teşekkürler

All times are GMT +3. The time now is 08:54.