Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=132)
-   -   Ey Müslümanlar Neden Ak Parti? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=50980)

milli görüşçü 01-28-2009 23:48

Alıntı:

Ahmet Yasir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499945)
Allah sana da hidayet versin kardeş. bu şekilde herkesi itham etmekle bi yere varamazsın.

KARDEŞİM ÖNCE İTHAM VASIFLANDIRMADIR DEMEK İSTEDİĞİN KÜFÜR İSE BEN KİMSEYE KÜFÜR İÇİNDEDİR DEMİYORUM SADECE LİDERLERİNİZİN YAPTIKLARININ İSLAMDAKİ YERİNİ SORUYORUM Kİ KÜFÜR İLE İTHAM ETME BENİM HADDİM DEĞİL

Necip Fazıl 01-28-2009 23:53

Alıntı:

milli görüşçü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499942)
KARDEŞİM BİZİM LİDERİMİZİ SİYONİST MEDYADAN DİNLEDİĞİN ŞEKİLDE İTHAM EDERSEN BU SÖZLERİYLE HOCAMI TABİKİ HALİFEDEN ÜSTÜN GÖRÜRSÜN BU CÜMLENİN GERİ KALAN KISMINDA HOCA NIN DEDİĞİ CEHENNEMİN ORTADOĞU CEHENNEMİ OLDUĞUNU SÖYLEDİĞİNİ DİNLERSEN HOCAYI ANLARSIN KARDEŞİM ALLAH HİDAYET VERSİN

Asıl size versin eyy dar görüşlü kardeşim... şeriat kanunu gibi illede milli görüşçü olmamızı isteyen zihniyet sizsiniz artık nasıl bir zihniyetse... :P: :P: saadetçiyse iyidir güzeldir bizdendir deyipte başka bir görüşte olanları hazmedemeyen katlanamayan ve kendisini bişeymiş gibi onlardan üstün gören bu zihniyetle ne bir adım ileri gidebilirsiniz nede başkalarının fikirlerini değiştirebilirsiniz... bence biran önce her görüşe saygı gösterinde saygı duyulacak bir yanınız olsun... ;1

Üç mevsim 01-28-2009 23:53

Alıntı:

milli görüşçü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499931)
NİYE TAYYİP ERDOĞAN İLAHMI ONU BU TÜR KİŞİLERLE KARŞILAŞTIRMAYALIM BİR AÇIKLAMA YAPARSANIZ SEVİNİRİM

Benim yazdığım o mesaja siz bunu mu diyebiliyor musunuz?

"Niye, Tayyip Erdoğan İlah mı.."

Sizin probleminiz bu arkadaşım.

Ben Tayyip Erdoğan'ı bir insanla karşılaştırmayın mı dedim. Sizin algılama meziyetinizin derecesi bu mu..

milli görüşçü 01-28-2009 23:57

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499952)

Asıl size versin eyy dar görüşlü kardeşim... şeriat kanunu gibi illede milli görüşçü olmamızı isteyen zihniyet sizsiniz artık nasıl bir zihniyetse... :P: :P: saadetçiyse iyidir güzeldir bizdendir deyipte başka bir görüşte olanları hazmedemeyen katlanamayan ve kendisini bişeymiş gibi onlardan üstün gören bu zihniyetle ne bir adım ileri gidebilirsiniz nede başkalarının fikirlerini değiştirebilirsiniz... bence biran önce her görüşe saygı gösterinde saygı duyulacak bir yanınız olsun... ;1

BAK KARDEŞİM BİZE İSLAM ALEMİ SAYGI DUYUYOR BUNUN KANITLARI İSE DÜNYA GENÇ MÜSLÜMANLAR KURULUŞUNUN LİDERİ SUDANLI ALİM HÜSEYNİ GEÇEN SENE ŞÖYLE DEMİŞTİ DÜNYA ÜZERİNDE GÜNÜMÜZDE İSLAM ÜMMETİNİ KURTARMAK AMACI İLE 3 HAREKET ORTAYA ÇIKMIŞTIR İHVAN ,İMAM MEVDUDİ VE MİLLİ GÖRÜŞ HAREKETİ VE ALLAHA YEMİN EDERK SÖYLÜYORUMKİ ÜMMETİ KURTARABİLİCEK HAREKET MİLLİ GÖRÜŞTÜR VE DAHA NİCE ÖRNEKLER VEREBİLİRİM

milli görüşçü 01-28-2009 23:58

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499953)
Benim yazdığım o mesaja siz bunu mu diyebiliyor musunuz?

"Niye, Tayyip Erdoğan İlah mı.."

Sizin probleminiz bu arkadaşım.

Ben Tayyip Erdoğan'ı bir insanla karşılaştırmayın mı dedim. Sizin algılama meziyetinizin derecesi bu mu..

YO ÖRNEK VERMEK AMACI İLE KARŞILAŞTIRDIM 2 SİDE İŞBİRLİĞİ YAPMADIMI BANA ONU BİR AÇIKLA

Necip Fazıl 01-28-2009 23:59

Alıntı:

milli görüşçü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499956)
BAK KARDEŞİM BİZE İSLAM ALEMİ SAYGI DUYUYOR BUNUN KANITLARI İSE DÜNYA GENÇ MÜSLÜMANLAR KURULUŞUNUN LİDERİ SUDANLI ALİM HÜSEYNİ GEÇEN SENE ŞÖYLE DEMİŞTİ DÜNYA ÜZERİNDE GÜNÜMÜZDE İSLAM ÜMMETİNİ KURTARMAK AMACI İLE 3 HAREKET ORTAYA ÇIKMIŞTIR İHVAN ,İMAM MEVDUDİ VE MİLLİ GÖRÜŞ HAREKETİ VE ALLAHA YEMİN EDERK SÖYLÜYORUMKİ ÜMMETİ KURTARABİLİCEK HAREKET MİLLİ GÖRÜŞTÜR VE DAHA NİCE ÖRNEKLER VEREBİLİRİM

o öyle dedi diye biz de milli görüşçü olmak zorundamıyız... ;)

Ahmet Yasir 01-29-2009 00:01

meçhul kardeşime katılıyorum. kimseyi "öteki"leştirmeden herkese saygı duymak gerekir.

Necip Fazıl 01-29-2009 00:03

Alıntı:

Ahmet Yasir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499959)
meçhul kardeşime katılıyorum. kimseyi "öteki"leştirmeden herkese saygı duymak gerekir.

o at gözlüklerini çıkarsalar saygıyıda öğrenecekler de amaa nerdeeeeeee... ;;)

Üç mevsim 01-29-2009 00:05

Alıntı:

milli görüşçü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499957)
YO ÖRNEK VERMEK AMACI İLE KARŞILAŞTIRDIM 2 SİDE İŞBİRLİĞİ YAPMADIMI BANA ONU BİR AÇIKLA

Öncelikle kimseye birşey açıklamak zorunda değiliz, herkes herşeyi görüyor.

Bak arkadaşım biz Refah partiliydik, Fazilet Partiliydik, köklerimiz aynıdır. Ne Milli Görüşle ne Erbakan'la ne Numan Kurtulmuşla bir problemimiz yok. Ama siz buraya gelip bu şekilde bir yaklaşım sergilediğiniz zaman bu genç kardeşlerimiz Milli Görüşten, Erbakan'dan soğuyorlar.

Beni şimdi İsrail'e verilen uçak modernizasyonu ihalesinden başlatma....

Önce saygılı olun, önce haddinizi bilin !

milli görüşçü 01-29-2009 00:05

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499958)

o öyle dedi diye biz de milli görüşçü olmak zorundamıyız... ;)

HAYIR TABİ Kİ MİLLİ GÖRÜŞÇÜ OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİN AMA DÜŞÜNMEK ZORUNDASIN ASRININ ALİMİNE BİAT ETMEDEN ÖLEN CAHİLİYE ÖLÜMÜYLE ÖLMÜŞ DEMİYORMU PEYGAMBERİMİZ VE GÜNÜMZ ASRI İÇİN BUNA BAKTIĞIMIZ ZAMAN BU ALİMİN ERBAKAN HOCAM OLDUĞUNU GÖRÜRSÜN ÇÜNKİ DÜNYADAKİ BİR ÇOK ALİMİ DİNLEİDM ONLAR DAHİ HİTAP EDERKEN HOCAM DİYE HİTAP EDİYORLARDI

All times are GMT +3. The time now is 12:25.