![]() |
Lazcanın çok büyük bir dil olduğunu zannetmiyorum.Kaç milyon kişi varki zaten.....gereksiz ve saçma..Kürtçe yayından rahatsız olanlar tarafından ortalığı sulandırma çalışmaları gibi geldi bana...
|
Ne demek büyük bir dil değil kardeşim siz araştırdınızmı ki böyle konuşabiliyorsunuz? Kaç milyon kişi olduğunu bence bir tarihe bakın ve öyle yorum yapın. :)
|
Alıntı:
kimsenin rahatsız olduğu falan yok arkadaşım... isteklere saygı göstermeyi öğren biraz kii sonra isteklerine önem verilsin... kimin rahatsız olduğuda ortada ayrıca... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Insan Oglu Yetınmeyı Bılmez Her Gun Yenı Bırsey Cıkar. Ama Olursada Turkıyenın Kaybetcegı Bısı Yok.Ama Lazca Konuşan Bır Cogunluk Varmıdır Onu Bıle Bılmedıgım Icın.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sulandırmak değildir kardeşim... bu sayede dilleri tanımış olacağız fenamı ben bir RİZELİ olarak lazcayı bilmiyorum va bu bana göre büyük eksiklik... bu sayede bu sorunlar halledilecektir...bir kanal çıkarılarak ülke bişey kaybetmez aksine dahada zenginleşir... herkes kerkesi daha iyi tanımış olur bu sayede bunda kötü bişey olarak görmüyorum ben... ;) |
Alıntı:
|
yaptığımız iş chp ve mhp ye soracaksak yapmayın gitsin zaten o işten hayır gelmez... ;) |
All times are GMT +3. The time now is 14:31. |