![]() |
Napam bunu gördüm :D
Bilmem,annem dedikodu yapmıştır :w: Zıbarıyordum ben. Başbakan bir yere gelcekmiş,oraya davet etmişler annemi. Ha söz etmişler,özellikle sağlık alanında yapılan değişikliklerden. Fazla da bişi sormadım. Kahvatılık getirmişler. Kahvatılık derken,masaya koymaya uyarayan şey. 4 tane porselen şeyi var. Bişeyin üstüne koyuyorsun. Üstünü de kapatıyorsun bir kapla. Çok güzel sağlam şey. Severim bende mutfak eşyalarını ;D Dedim anneme beni niye çağırmadın,dedi rahatsız olurlardı pardüsülü insanlardı diye uyandırmadım seni :w: |
Kahvaltılık setimi götürmüşler :karasız: bizden bir adım öndeler desenize biz çukulata ve kahveye talim ediyoruz :hihi2:
Neyse enazından icraatlerdende bahsetmişler...senin uyumanda yerinde olmuş kalkıpda ne yapacakdın Hüdaverdi :hihi2: |
yav hüdo reyiz niye hortlattın başlığı;D
|
Evet kahvatılık seti.
Çok güzel,sağlamda baya.Pahalıdır kesin. Çok beğendim ben :p Örnek alın örnek ;D Ne o siz etmiyor musunuz yoksa ? Edecekelr tabi ki ;D Çay içmeye gelmiyorlar sonuçta :p Bilmem bilgialırdım,bilgi verirdim az bişi yoksa ne yapıcam oturcak halim yok ;D Iyy sevmem kadım ortamını çen çen çene :w: Hortlattık bir kere geri dönüşümü yok artık :w: |
de hayde yapıştır...
gerçi bizim burda biz sadece kahve götürüyoruz... bu sefer bayrak ve afiş çalışması yapılmayacak.. herhalde bu şekilde reklam yapılıyor... daha iyi olmuş... |
Onların ilçe zengin sanırım :) bizimkiler biraz cimri davranıyor hediye konusunda...biz bilgiye susamış gönüllere partimizi anlatıyoruz daha ne olsun :w:aç gözlü davranıp içilen bir bardak çaya göz dikmeyin bakem ;1
|
Aga senin ne işin var kadın kollarında yahu :w:
Kahve sökmez ama bir kutu fıntıklı 2 ü bir araya versinler tamamdır ;D Bayrak ve afiş mi veriliyordu ? veriliyorsa işe yaramaz bunlar asla. Durun hele fotosunu çekeyim de çatır çatır ortadan cart diye çatlayın:p |
Alıntı:
Kollukların beledi ile ilişkisini bilmeme anlamam ama destek veriyordur belki ;D Eskiden chp imiş burası ama bakalım biraz araştırayım önceki seçimlerde hangi partiye ne akdar oy verilmiş. Yerel seçimlerde hep ak parti çıktı Fazlı Kılıç :güzel: |
la benim kadın kollarınla işim yok;D
ev ziyaretlerinden bahsediyom ben... |
Erkeklerde mi yapıyor :S
Erkeklerin ne işi var yahu ev ziyaretlerinde ;D Erkek kolları neden yok ? Kadın erkek eşit değil mi ;ı: |
All times are GMT +3. The time now is 09:14. |