![]() |
Alıntı:
Hımm, Dilipak'ın Menderes Dönemi ve İnönü Dönemi kitaplarını da tavsiye etmiştim foruma önceden.. İNÖNÜ DÖNEMİ - Abdurrahman Dilipak MENDERES DÖNEMİ - Abdurrahman Dilipak Kaçar mı benden yahu ;1 |
morte benimde iligimi çekti o kitap ama en son mustafa armağanda karar kıldım :)
|
Alıntı:
tyranid kardeşim, Menderes Dönemi'ni de tavsiye ederim, gerçi FarukARSLAN. da etmiş, bana söz düşmez burada pek :saygılar: Önemli olan okumak. Bunların hepsi birbirinden değerli kitaplar... |
tadı damağımda kaldı, her sayfada ayrı bir şok yaşatıyo meğer bildiklerimizin çoğu dayatılan yalan tarihmiş, gerçi duymuşluğumuz vardı ama belgeleriyle ve böyle güzel bir anlatımla ilk defa okudum
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Benden daha hızlısı mı çıktı ne :hmm :hihi2: Yazarın üslubunu demiştim çok kez.. Salt tarihçi olarak çok çok farklı. Kimi konularda, belgelerde bile 'roman edasıyla' sizi konuya bağlayıp içerisinde sürükleyebiliyor, konuyu yaşattırabiliyor... 'Tarihçilikte işte budur!' dedirten cinsten... -- Yani şimdi size serinin diğer 3 eserini de edinip okumak düşüyor kanımca.. ;1 |
faruk usta para buluyum 4'den geriyo doğru almaya başlıycam diğer seriyi ;)
|
All times are GMT +3. The time now is 02:42. |