Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   T.C. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=380)
-   -   Cumhurbaşkanı Gül'ü Kızdıran Sorular (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=54487)

antik 02-04-2009 02:05

Alıntı:

halil_han Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504132)
Şu yazdıklarına gerçekten inanıyon mu kardeş sen ? Ayrıca Cumhurbaşkanının umre yapmasının neresinde bi yanlışlık var?

Yanlışlık var demem ben diyemem hiç kimsenin ibadetine dinine görüşüne karışamayız ama üyelerin yazdıkalrı hiçte hoş değil . eğer umreye gidecekse yanız gider basının gözü önünde değil.

Duygu'Seli~ 02-04-2009 02:06

Alıntı:

halil_han Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504132)
Şu yazdıklarına gerçekten inanıyon mu kardeş sen ? Ayrıca Cumhurbaşkanının umre yapmasının neresinde bi yanlışlık var?

Adı üstünde zaten kardeşcan.. ''antik'' aklı antik devirde kalmış herhalde ki söylenen her sözü,her yorumu kendi kafasına göre çeviriyor..:)

Üç mevsim 02-04-2009 02:08

Alıntı:

antik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504131)
provokatör kadın mı ? işte basın özgürlüğü anlayışı türkiyede artık basın diye bir kavram kalmamıştır yandaş medya vardır akp yandaşı.

Bana bak İsrail yardakçısı medya gibi üste çıkmaya çalışma Şimon Peres gibi yersin tokadı. Cumhurbaşkanına sorulacak soru mu bu? Onun bu soruyu ne maksatla sorduğunu çok iyi biliyoruz biz. Umre yapmak dini ibadettir, O laik kadın niye dinle devlet işlerini karııştırıyor, ne sorulması gerekiyorsa onu sorsun.. Cumhurbaşkanının Hac mı Umre yapacağı seni alakadar etmez !

halil_han 02-04-2009 02:11

Alıntı:

antik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504134)
Yanlışlık var demem ben diyemem hiç kimsenin ibadetine dinine görüşüne karışamayız ama üyelerin yazdıkalrı hiçte hoş değil . eğer umreye gidecekse yanız gider basının gözü önünde değil.

Sayın Cumhurbaşkanımızı yanlız bırakmayacaklarını sen de biliyorsun. Hem basınla beraber gitse ne olur. Karizman mı çizilir batıya karşı.

antik 02-04-2009 02:11

kimin geri kafalı olduğunu iyi biliyoruz size acımaktan başka bir çare gelmez ama merak etmeyin son kulanma tarihiniz geliyor .
Karanlık zihniyete faşist düşünceye Yobazlığa geçit vermeyeceğez

antik 02-04-2009 02:12

Alıntı:

halil_han Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504139)
Sayın Cumhurbaşkanımızı yanlız bırakmayacaklarını sen de biliyorsun. Hem basınla beraber gitse ne olur. Karizman mı çizilir batıya karşı.

kimin batıya kendini sevdirdiğini iyi biliriz merak etme sen.

halil_han 02-04-2009 02:15

Bu kadar basit mi kardeşim herşey. Şuna bak yaa. Cevap veremedikçe hala aynı zırvaları tutturuyo. Böyle içi boş, ne anlama geldiğini kendinin bile bilmediğin, söz müsveddelerini bırak artık.

antik 02-04-2009 02:17

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504137)
Bana bak İsrail yardakçısı medya gibi üste çıkmaya çalışma Şimon Peres gibi yersin tokadı. Cumhurbaşkanına sorulacak soru mu bu? Onun bu soruyu ne maksatla sorduğunu çok iyi biliyoruz biz. Umre yapmak dini ibadettir, O laik kadın niye dinle devlet işlerini karııştırıyor, ne sorulması gerekiyorsa onu sorsun.. Cumhurbaşkanının Hac mı Umre yapacağı seni alakadar etmez !

Kim şimon perese tokat atmış merak ettim ? diğer sözlerine cevap veremeyeceğem mühabirin ağzına sağlık bende olsam aynı soruları sorardım ve o altınlar nerede . ABD yardakçıları .

Üç mevsim 02-04-2009 02:18

Alıntı:

antik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504140)
kimin geri kafalı olduğunu iyi biliyoruz size acımaktan başka bir çare gelmez ama merak etmeyin son kulanma tarihiniz geliyor .
Karanlık zihniyete faşist düşünceye Yobazlığa geçit vermeyeceğez

Laikçi Faşistler gelmiş bize insanlık öğretecekler. Vay anam vay.. Sen önce darbeye, Ergenekon'a karşı dur.. Yazdıkların o kadar boş hatta boş ötesi ki; cevap verilebilecek bir tarafını bulamıyorum. Biraz daha dolu yaz da karşlığını verelim. Köhne fikirlerini dürüp çöte atalım. Beyin fırtınası yapalım...

antik 02-04-2009 02:19

bir şeyi daha sizden duymak istiyorum niye bu forum da cumhurbaşkanı bölümü var tarafsız değil mi anayasa itibarı ile

All times are GMT +3. The time now is 10:37.