![]() |
Alıntı:
ama konu çok hoş olmuş... bu tarz konular açmakta zeka ister....teşekkürler paylaşım için. |
:D Dennis baykıl gelirse ben giderim arkadaş :) Güzel düşünmüşsün ümit abi eline sağlık :) +
|
Arkadaslar erbakanı silin ya şimdi saadetliler hoplar :)
|
:).........
|
http://img98.imageshack.us/img98/2306/imagesle6.jpg
RECEP TAYYİP ERDOĞAN:Mitinglerden fırsat buldukça Bende artık sizinleyim ama benim olduğum foruma deniz baykal gelirse sizlerden ricam baykalı hemen SİLİN. Çünkü ben sadece burda huzur bulabiliyorum bütün forum arkadaşlarımı seviyorum. |
çok güzeldi ümit emeğine sağlık kardeşim + :)
|
RECEP TAYYİP ERDOĞAN:Mitinglerden fırsat buldukça Bende artık sizinleyim ama benim olduğum foruma deniz baykal gelirse sizlerden ricam baykalı hemen SİLİN. Çünkü ben sadece burda huzur bulabiliyorum bütün forum arkadaşlarımı seviyorum.
senin huzurunu bozanların huzuru bozulsun. Bir saniye bile almasınlar deniz ismini gördülermi hemen banlasınlar:w: |
Çok güzel bir paylaşım olmuş... Teşekürler ... Siyasilerin ak parti forum hakkındaki yorumları deyince :... Bende vaybe dedim, akpartiforum o kadar ünlümü dedim içimden ...:) Ama içerik farklıymış ...:) Teşekürler kardeşim emeğinize sağlık...:saygılar: |
Güzel bir paylaşım olmuş.Ama cindoruğu unutmak olmaz hani yalan laflarla kendisine piyasa yapmaya çalışıyor ya
Hüsametin Cindoruk:Ak Parti Forum benim talimatımla kuruldu.... :) |
novek,baykal olmasın ;D
|
All times are GMT +3. The time now is 15:01. |