Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=132)
-   -   Gençlik Kolları Ne Yapar? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=5583)

scheriff30 10-02-2007 11:56

Gençlik Kolları Ne Yapar?

Alıntı:

tyranid Nickli Üyeden Alıntı
Gençlik Kolları ne yapar?
Diyelimki kayıt olduk, ne yapıcaz orda ortamlar nasıldır?

diyelim ki ak gençlik oldun çalışmayı, paylaşmayı, davan olan vatan için çalışmayı, sorun çözmeyi en önemliside kazanmayı öğreneceksin arkadaş yetmezmi ?

Ersel ERDOĞAN 10-03-2007 10:08

Alıntı:

EgebeYY Nickli Üyeden Alıntı
Fatihin istanbulu feth ettiğinde yaşı kaçtı? önemli olan sanırım inanç,aşk,sevgi. Gençlik olarak davamıza sahip çıkalım,insanları bilinçlendirelim,köhnemiş düşüncelerden, Fanatik arkadaşlarımıza akpartiyi anlatalım. Sayın Başbakanımız bir zamanlar Gençlik Kolu Başkanlığını yaptığını unutmayalım:)

süperdi :D tşkler...

akgençlik32 10-07-2007 01:17

ARKADAŞLAR ben 22 temmuz seçimlerinde 2 ay memleketime gitmedim gece sabahlara kadar bayrak pankart poster asma gibi işlerle uğraştımgündüzleride yeri geldi dükkan dükkan gezdim yeri geldi köy ziyaretlerine araç götürdüm ve bunlar içinde bi ücret almadım ama ben bunu zaten bize yapılan toplumsal adaletsizliklere karşı çıkmak ve haklı davamda benimde tuzum bulunsun diye yaptım. hiçte yakınmadım bu durumdan

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HERŞEY TÜRKİYE İÇİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Whitecloud 10-07-2007 18:42

lisede okurken gençlik kollarında aktif olmayı isterdim ama hiçbişiye zamanım yok yaa :'(

mehmetal 10-19-2007 17:15

Alıntı:

akgençlik32 Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR ben 22 temmuz seçimlerinde 2 ay memleketime gitmedim gece sabahlara kadar bayrak pankart poster asma gibi işlerle uğraştımgündüzleride yeri geldi dükkan dükkan gezdim yeri geldi köy ziyaretlerine araç götürdüm ve bunlar içinde bi ücret almadım ama ben bunu zaten bize yapılan toplumsal adaletsizliklere karşı çıkmak ve haklı davamda benimde tuzum bulunsun diye yaptım. hiçte yakınmadım bu durumdan

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HERŞEY TÜRKİYE İÇİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sende benım gıbısın kardeşım :D kendı beldemde cıkılmadık dırek bırakmadım yerı geldı tek başıma afiş astım pankart astım kendı buldugum sloganları arkadaslarımla beraber soyledık her turlu organızasyonlara katılarak buyuklerımıze yardımcı olmaya çalıştık gençlerın onemıde burda başlıyor yanı abılerıne buyuklerıne yardımcı olmak. gencler olarak yapmamız gereken okadar cok şey varkı ama bunları yaparken hiç bir zaman karsılık beklemeden yaptık sizlerde asla yanlız bırakmayın bizi hemen gelın uye olun ve ordumuzda daha saglıklı ve daha saglam olmamız ümidiyle..

NİHAL.1990 10-25-2007 17:02

ya bende acil cevaplarınızı bekliyorum..konu şu: 90 doğumluyum ben de.lise sonda okuyorum.gençlik kollarına girme yaşının 18 olduğunu biliyorum.ama gençlik kollarına girmiş olsam okulumda sorun yaratırmı??diğer bir sorum da: gençken bu gibi partilere üye olunduğu zaman üniversiteyi bitirdiğinde iş alanında sorun olarak karşımıza çıktığına duydum.çok üzüldüm..bir akıl verinnn yaaaa :( ???....ben en kısa zamanda girmek istiyorum partimin gençlik kollarınaa..

akzeinebu 10-25-2007 17:04

yaa çaktırmadan aktif olarak çalışabilirsin üye olmadan bizim kardeşlerimiz öyle yapıyor ;) ::)

Akfetih 10-25-2007 18:31

ne şekilde olursa olsun ister hamallık olsun..akpye dolayısıyla bu ülkeye hizmet edebileceksem herşeyi yapmak görevimizdir..(herşey derken kurallar içerisinde herşey..yanlış anlaşılmasın..asarım keserim bile değil.. :-Xbize uymaz..)

oguzdesouza 10-25-2007 20:32

Alıntı:

akzeinebu Nickli Üyeden Alıntı
yaa çaktırmadan aktif olarak çalışabilirsin üye olmadan bizim kardeşlerimiz öyle yapıyor ;) ::)

ewt en iyisi bu şekilde.gece organizasyonlarında falan gençlik kollarına yardım edebilirsin.Gençlik kolları demek varıp da bir makam değildir.Partinin tanıtımına en fazla katkıyı gençlik kolları yapar.

UNUTMAYALIM Kİ BAŞBAKANIMIZ DA GENÇLİK KOLLARINDAN GELDİ.

NİHAL.1990 10-25-2007 20:44

peki o zaman ben hemen ilçemdeki ak parti binasına gideyim..bu kadar durduğum yeter..zaten çok sabırsızlanıyorum:):)hadi bakalım ne olacak???

senelerden beri beklediğim an sonunda geldii.ama tek üzüldüğüm nokta bu hedefimde yanlız olmam.ne ailem ne başka biri yanımda değill.ama olsun ben tek başıma da olsam bu işi yapacağım..inaNIyorum..inanmakta başarmanın yarısıdır öyle değil mi??

All times are GMT +3. The time now is 21:38.