![]() |
Gençlik Kolları Ne Yapar?
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ARKADAŞLAR ben 22 temmuz seçimlerinde 2 ay memleketime gitmedim gece sabahlara kadar bayrak pankart poster asma gibi işlerle uğraştımgündüzleride yeri geldi dükkan dükkan gezdim yeri geldi köy ziyaretlerine araç götürdüm ve bunlar içinde bi ücret almadım ama ben bunu zaten bize yapılan toplumsal adaletsizliklere karşı çıkmak ve haklı davamda benimde tuzum bulunsun diye yaptım. hiçte yakınmadım bu durumdan
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HERŞEY TÜRKİYE İÇİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
lisede okurken gençlik kollarında aktif olmayı isterdim ama hiçbişiye zamanım yok yaa :'(
|
Alıntı:
|
ya bende acil cevaplarınızı bekliyorum..konu şu: 90 doğumluyum ben de.lise sonda okuyorum.gençlik kollarına girme yaşının 18 olduğunu biliyorum.ama gençlik kollarına girmiş olsam okulumda sorun yaratırmı??diğer bir sorum da: gençken bu gibi partilere üye olunduğu zaman üniversiteyi bitirdiğinde iş alanında sorun olarak karşımıza çıktığına duydum.çok üzüldüm..bir akıl verinnn yaaaa :( ???....ben en kısa zamanda girmek istiyorum partimin gençlik kollarınaa..
|
yaa çaktırmadan aktif olarak çalışabilirsin üye olmadan bizim kardeşlerimiz öyle yapıyor ;) ::)
|
ne şekilde olursa olsun ister hamallık olsun..akpye dolayısıyla bu ülkeye hizmet edebileceksem herşeyi yapmak görevimizdir..(herşey derken kurallar içerisinde herşey..yanlış anlaşılmasın..asarım keserim bile değil.. :-Xbize uymaz..)
|
Alıntı:
UNUTMAYALIM Kİ BAŞBAKANIMIZ DA GENÇLİK KOLLARINDAN GELDİ. |
peki o zaman ben hemen ilçemdeki ak parti binasına gideyim..bu kadar durduğum yeter..zaten çok sabırsızlanıyorum:):)hadi bakalım ne olacak???
senelerden beri beklediğim an sonunda geldii.ama tek üzüldüğüm nokta bu hedefimde yanlız olmam.ne ailem ne başka biri yanımda değill.ama olsun ben tek başıma da olsam bu işi yapacağım..inaNIyorum..inanmakta başarmanın yarısıdır öyle değil mi?? |
All times are GMT +3. The time now is 21:38. |