Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Bekaroğlu, rakiplerine meydan okudu (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=55876)

son durak 02-13-2009 18:22

sahsi fikrim ..........

Kadir Topbas Bekaroglundan daha cok milli görüş çizgisindedir...........

isteyenler arastırsın..........

bu sebeple oyları Topbasa vermek cok daha mantıklı olur.....

ebu ubeyde 02-13-2009 20:49

Alıntı:

SEMTEM Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 510803)
saadetşi kardşlerime saadetli rüyalar görmeye devam edin fakat kendinizi çok inandırmayın seçim akşamı yaşayacağınız büyük bir şok olacak geçen seçimlerde sizin üyeniz sandık görevlileriniz bile AK PARTİye oy verdi burada konuşan saadetli kardeşlerinde aklı selimi görüp seçim günü AKPARTİ ye oy vereceklerine adım gibi eminim yani sandığa kadar saadet sandıkta AK PARTİ :))))))
DURMAK YOK YOLA DEVAM

hahaha:ağla::yehoo:

SEMTEM 02-14-2009 02:45

şunu öğrendim burada milli görüş cü olarak yazan arkadaşlar ya 15 yaşında oy kullanömıyor yada hala jkendini o yaşta hisseden arkadaşlar çabuk tahrik oluyorlar pişmek kolay değil
DURMAK YOK YOLA DEVAM

islam 02-14-2009 03:15

Alıntı:

SEMTEM Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511449)
şunu öğrendim burada milli görüş cü olarak yazan arkadaşlar ya 15 yaşında oy kullanömıyor yada hala jkendini o yaşta hisseden arkadaşlar çabuk tahrik oluyorlar pişmek kolay değil
DURMAK YOK YOLA DEVAM

By Ten-Ten ZAtaliniz fazla pişmişsiniz sanırım biraz dibiniz tutmuş :D

Üç mevsim 02-14-2009 05:55

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 510786)
Ben istanbulda yarışın akp ile chp arasında geçeceğini düşünüyorum. Bekaroğlu'nun, Saadet partisinin kazanmasını tabiki çok istiyorum ama şansını çok çok düşük görüyorum.

Bunu da açık yüreklilikle yazmak zorundayım.

Hayırlı olmasını dilerim... ülkemiz için, istanbul için ne hayırlı ise o olsun.

:hmm

------

İslam, Milli Görüş'ün insan hakları ve özgürlükler konusunda önemli problemleri var. Bunu göz ardı etmemek lazım. İnsan Hakları ve Özgürlük diyerek İnsan Hakları ve Özgürlük savunucusu olunmuyor.

Bu Mehmet Bekaroğlu'nda vardır ama Saadet Partisi'nde olduğunu söyleyemeyiz.

ankara--24 02-14-2009 09:55

yarış kimler arasında geçerse geçşin tarafınızı belli edin oyunuzu kullanın

ebu ubeyde 02-14-2009 10:17

Alıntı:

SEMTEM Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511449)
DURMAK YOK YOLA DEVAM

oy atmama 1.5 sene kaldı sabredin sırf bu lakayıt tavrınızdan dolayı gider saadete atarım ama size inat olsun seçimlerde gece gündüz çalışıp 29 mart geceside bu tavrınızı yüzünüze vuracağım..

Necip Fazıl 02-14-2009 10:44

Bekaroğlu kendini RİZE adayı zannediyor galiba... ;) ;;) kazanma ihtimali 0'ın altında... :cool:

ebu ubeyde 02-14-2009 10:46

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511513)
Bekaroğlu kendini RİZE adayı zannediyor galiba... ;) ;;) kazanma ihtimali 0'ın altında... :cool:

biz zaferle değil seferle emir olunduk.EY İMAN EDENLER ALLAH YOLUNDA CANLARINIZ VE MALLARINIZLA CİHAT EDİN.buyuruyor allah allah yolunda zafer elde edin demiyor

el-EMIN 02-14-2009 15:59

Alıntı:

ebu ubeyde Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511514)
biz zaferle değil seferle emir olunduk.EY İMAN EDENLER ALLAH YOLUNDA CANLARINIZ VE MALLARINIZLA CİHAT EDİN.buyuruyor allah allah yolunda zafer elde edin demiyor

LoL

Allah emrediyor ama..sadece kendi Partinize yatirin paralari demiyor :-)

Canla Cihadinizi görmedik henüz:-)

yapamayacaginiz seyi söyleye söyleye senelerce uyuttunuz partilileri :-)

Rektörler selam duracak dediniz..oy verdi millet..birakin selam durmayi..joplattirdilar ve hakaretler ettiler..egitimlerini maf ettiler.

Ne hikmetse aynikisiler bu sefer o hanimlarin basörtülü yüzlerini secim bayraklarinda kullandilar..kurtaracaz sizi diye..:))

hem suclu hem güclüler..

All times are GMT +3. The time now is 21:52.