![]() |
http://img99.imageshack.us/img99/958/71ue.jpg
evet o bir kadın;D aslında bunu yapanlar sadece kadınlar değil ama neyse:evet: ben ne bayanlar tanıyorum baylardan daha güzel araba kullanıyor....... bayanların adı çıkmış 9'a inmez 8'e..... ayrıca Ak_Kelebek'e destek veriyorum:güzel: |
çok komik...:D
|
Alıntı:
o zaman sizi kınıyorum insanları düşünün biraz derim:karizmatik: |
ama bunu kelebeğe indirğemeyelim yaff bütün kadınlar aynı bu konuda canlı bomba gibiler trafikte... :w: ;D benim yeni projemin adı kadınsız trafik güvenli yollar... :w: :D :w: ;D :yehoo: destek verin de kazalar yarı yarıya azalsın... :w: ;D
|
hep destek tam destek:D
durmak yok yola devam:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben bayanların araba kullnmasına destek veriyorum ...... sizde centilmen olun ak kelebek geçerken yol verin böylece sizi düşünmek zorunda kalmayız:karizmatik: Durmak yok yola devam ..........;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
aslında bayanlara özel arabalar geliştirilebilir yaa mesela içinde fazla ayna olabilir veyahut kadınlara yanlızca çarpışan arabalardan satılabilir onların yanlarında lastıkler var fazla zarar veremezler böylece... :D ;D :hihi2: |
erkelerde hızlı gitme merakına sollamalar yaparak trafik canavarlığı yapıyorlar sizler bir trafik canavarısınız ....
bayanlar tüm kurallara uyuyor......o yüzden çekemiyorsunuz :) en çok trafik cezası alan'lar bay'lar.........iyi kullnmak demekki yetmiyormuş.......:) |
All times are GMT +3. The time now is 12:57. |