Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   FORUMUZA GİRİP AK PARTİLİ GİBİ DAVRANAN SAHTEKARLARI PROTESTO EDİYORUM! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=5622)

Mu-Alim 08-23-2007 22:32

FORUMUZA GİRİP AK PARTİLİ GİBİ DAVRANAN SAHTEKARLARI PROTESTO EDİYORUM!

O insanlara tavrımızı koyalım ve öyle olduğuna inandıklarımızı yüzlerine söyleyelim,yüzleri kızarsın..

merve 08-23-2007 23:25

Alıntı:

ammar Nickli Üyeden Alıntı
forma alırken sorsanız akpmi yoksa başka partimi ozaman başınız arımaz........başka parti olsa ne olur

saadetliler bizi çok rahatsız ettiler zamanında ama şu sıra ses seda yok...
saman altından su yürütüyorlar sanırım ;)

fatih_44 08-23-2007 23:29

Alıntı:

merve Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

forma alırken sorsanız akpmi yoksa başka partimi ozaman başınız arımaz........başka parti olsa ne olur

saadetliler bizi çok rahatsız ettiler zamanında ama şu sıra ses seda yok...
saman altından su yürütüyorlar sanırım ;)

nasıl rahatsız etmiyprlar 2 kere günde mesaj atıyorlar kaç kere bu konuyu gümdeme getirdim moderatör arkadaşlar her seferinde mesajlarımı sildiler bilmiyom amaçları ne nie siliyorlar

mavera, 08-23-2007 23:37

eee kardes bir yerde basari varsa mutlaka bu basariyi cekemeyenlerde olacaktir..bir yerde basarilalar varsa onlarin yanindaymis gibi gözüken münafiklarda olacaktir..
her devirde böyle olmustur..bakin erkam mumcu da degilmiydi basarinin kokusunu alip partimize giren sonra ne oldu partiyi bölmeye calisti..simdi herkes AK PARTI liyim diye ortalarda dolasiyor malum ortada bir basari var bu basaridan nemalanmaya calisacak oysa bilmiyorlar ki biz AK PARTI yi kendi menfaatimiz icin degil ülke menfaatimiz icin destekliyoruz..
buyursunlar gelsinler..burasi mevlana ocagi gelene git denilmez, belki bir kac yazi okurlarda feyz alirlar..o zaman ne mutlu bizlere..bizim herkes AK PARTI li olacak diye bir iddamizda yok birakin o seref bizlerde kalsin diyoruz...
bizim dedigimiz sudur.."KISKANMA, CALIS BELKI BIR GÜN SENDE BASARILI OLURSUN"...
onun icin bu tür pravakatörlerin oyunlarina gelmeyelim arkadaslar..bosverin onlar bizleri kandirdiklarini saniyorlar ama kendilerini kandirmaktan baska birsey yapmiyorlar..onlar azgin azinligin,haset insanlari ;)..

Benide_Kapatın 08-23-2007 23:45

Ynt: FORUMUZA GİRİP AK PARTİLİ GİBİ DAVRANAN SAHTEKARLARI PROTESTO EDİYORUM!

Geçen bir CHP li girdi çıkmış masonluğu savunuyordu başlığımda ...

Kimliğini belirtsede konuşsa sorun yok.. ona göre muamele ederiz,cevabını veririz,

Bazen saadetli gibi, bazen mhp li gibi , bazende chp li gibi davranıyor..Anlayın artık.Kırk yıllık Tuncay Özkan bir anda nasıl milli görüşçü oluvermişti seçim öncesi yine aynı türkü...

kardelen007 08-23-2007 23:53

bir anda herkes bi parti oldu zaten....herkes ve akparti oluverdi

Beritan 08-24-2007 00:10

Alıntı:

İnternettin Hoca Nickli Üyeden Alıntı

Kimliğini belirtsede konuşsa sorun yok.. ona göre muamele ederiz,cevabını veririz,

Bazen saadetli gibi, bazen mhp li gibi , bazende chp li gibi davranıyor..Anlayın artık.Kırk yıllık Tuncay Özkan bir anda nasıl milli görüşçü oluvermişti seçim öncesi yine aynı türkü...

tuncay özkan gibi bi adama milli görüşçü derken hiç içiniz sızlamıyomu.........yine bi yerde milli görüşçülerin oyunu aldı akp.......yinede sizin vijdanınıza bırakıyorum

Benide_Kapatın 08-24-2007 00:15

Alıntı:

Alıntı:

tuncay özkan gibi bi adama milli görüşçü derken hiç içiniz sızlamıyomu.........yine bi yerde milli görüşçülerin oyunu aldı akp.......yinede sizin vijdanınıza bırakıyorum

Ne demek istediğimi anlamadıysan vicdanınla konuşmadın bence... Ayrıca çabuk düştün :D :D :D

Beritan 08-24-2007 00:22

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Ne demek istediğimi anlamadıysan vicdanınla konuşmadın bence... Ayrıca çabuk düştün :D :D :D

anlamadım neye çabuık düştüm .........eğer tuncay özkan gibi bi adama milli görüşçü demeniz benim sinirimi bozmasınaysa ...zaten herşey ortada değilmi

Mu-Alim 08-24-2007 13:46

Alıntı:

Başka partili olmasına bir şey mi dedik biz kardeşim? Dikkat edersen başlıkta ne yazıyor: "ak partili gibi davranan sahtekarlar"..yani başka partiden olanlar mesele,başka partili olup da ak partiliyim diyenler asıl can sıkan...Yoksa tabi ki kimseye ak partili olmadığı için sahtekar diyecek halimiz yok..

Ak partili olmayıp da ak partili gibi burada nutuk atan kişiler sahtekardır! bunu iddia ve protesto ediyoruz biz...

All times are GMT +3. The time now is 09:15.