Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK PARTİ Yerel Seçim (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=378)
-   -   AK Parti Diyarbakır Mitingi;DİYARBAKIR SEN TÜRKİYESİN!BÜYÜK DÜŞÜN;BAŞBAKANIN GELİYOR! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=56410)

Dağdakiçoban 02-17-2009 20:43

Alıntı:

kariyerim74 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 513563)
dağdaki çobana dikkat et o dtp li ak parti içine sızmış arkadaşım onun gibiler çok partide

Ayıp ettin bilader...
1-Ben aslen Ankaralıyım...
2-Doğu göreveindeyim..
3-Ak parti teşkilatına yaptığım iş gereği zaten üye olamam..üyede değilim.
4- ilçe seçim kurulunda görevliyim( bu seçim kurulu YSK nın kurulu..)
5-İshak kardeşim beni tanır...
selametle..

ishakyilmaz 02-17-2009 20:53

Evet arkadaşlar konuda Dağdakiçoban rumuzlu kardeşimizle ilgili çok çirkin bir yorum yapılmı;bende kendisinin vurgusu üzerine gördüm.Öncelikle kendisini tanıdığım için kendiside vurgulamıştır,AK Parti görüş ve düşüncesinde hareket eden bir kardeşimiz.Kendisini rumuzundan yola çıkarak hakında bir kanıya varılması çok yanlış ve çirkin bir davranış.Lütfen kişileri tanımadan haklarında hakaret edici,kırıcı ithamlarda bulunmayınız.Ve bu olayda bahsi geçen üyenin tekzip(özür)dilemesini bekliyoruz

kariyerim74 02-18-2009 01:35

Alıntı:

Dağdakiçoban Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514048)
Ayıp ettin bilader...
1-Ben aslen Ankaralıyım...
2-Doğu göreveindeyim..
3-Ak parti teşkilatına yaptığım iş gereği zaten üye olamam..üyede değilim.
4- ilçe seçim kurulunda görevliyim( bu seçim kurulu YSK nın kurulu..)
5-İshak kardeşim beni tanır...
selametle..

ben seni tanımam yazdıklarına bakıyorumda dtp yi över nitelite hep benim başlıklar halinde yazdığım şeyler seni sinirlendirmiş diye düşünüyorum istersen bak bana verdiğin cevaplara bak ne demek istediğimi anlarsın
mesela burda ne demek istedin anlaşılmadı
bana cevaben yazmışsın neerden yaptın bu anketi ankaralı
Allah razı olsun bilgilendirmeniz için...ama ben şahsen diyarbakır halkının oy verceğini sanmıyorum...bizim yaptığımız ankette %60 yakın çıktılar...ama diyarbakırı kazanmanın yolu kenar mahalelerden geçiyor..ordan gelen her oy şansımızı artıracaktır...zaten polis asker ak partimize oy veriyor diyarbakırda orda sorun yok...

kariyerim74 02-18-2009 01:36

bak kardeş ben sana gerçekleri sölim bağlar belediyesi hariç ki oda olacak inşallah tüm belediyeler ak olacak yüzde 60 asla alamazlar

Dağdakiçoban 02-18-2009 11:47

Kardeş benim yazılarımda %60 ibaresi gördün mü??? nerede yazmışım bir gösterde görelim...Birileri ile karıştırıyorsun!!!

kariyerim74 02-18-2009 21:40

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514051)
Evet arkadaşlar konuda Dağdakiçoban rumuzlu kardeşimizle ilgili çok çirkin bir yorum yapılmı;bende kendisinin vurgusu üzerine gördüm.Öncelikle kendisini tanıdığım için kendiside vurgulamıştır,AK Parti görüş ve düşüncesinde hareket eden bir kardeşimiz.Kendisini rumuzundan yola çıkarak hakında bir kanıya varılması çok yanlış ve çirkin bir davranış.Lütfen kişileri tanımadan haklarında hakaret edici,kırıcı ithamlarda bulunmayınız.Ve bu olayda bahsi geçen üyenin tekzip(özür)dilemesini bekliyoruz

onu nekadar tanıdığını bilemem ama benim yazdığım şeylere verdiği yanıtları okursan farkında olmadan dtp kimliğini yansıttığını görürsün yok sen onu sadece bu sanal ortamdan tanıyorsan ve malum kişide ak partide diğer gizli dtp liler gibi aktif ise vay halimize vayyy
Özür dileyecek bir şey yapsam 100 defada özür dilerim ama özür dilececek bir şey yapmam yapmadım

kariyerim74 02-18-2009 21:49

özür dilerim dağdaki çobanı (muhammed ikb) ile karıştırdım galiba çok çok özür dilerim dağdaki çoban lütfen özrümü kabul et

Dağdakiçoban 02-18-2009 22:04

Önemli değil kardeş. Bu şekilde tanışmak istemezdim ama yinede sonuçda tanıştığıma memnun oldum..

ishakyilmaz 02-19-2009 12:40

Yanlış anlaşılmanın giderilmesine çok sevindim.

ak61 02-19-2009 18:56

Şu ana kadar hiç Trt Şeş denilen Kanalı izlemedim, Tv ye kayıt bile etmedim. Belki bu vesile olur ve izlerim ama yinede emin değilim.

All times are GMT +3. The time now is 17:32.