![]() |
Alıntı:
1-Ben aslen Ankaralıyım... 2-Doğu göreveindeyim.. 3-Ak parti teşkilatına yaptığım iş gereği zaten üye olamam..üyede değilim. 4- ilçe seçim kurulunda görevliyim( bu seçim kurulu YSK nın kurulu..) 5-İshak kardeşim beni tanır... selametle.. |
Evet arkadaşlar konuda Dağdakiçoban rumuzlu kardeşimizle ilgili çok çirkin bir yorum yapılmı;bende kendisinin vurgusu üzerine gördüm.Öncelikle kendisini tanıdığım için kendiside vurgulamıştır,AK Parti görüş ve düşüncesinde hareket eden bir kardeşimiz.Kendisini rumuzundan yola çıkarak hakında bir kanıya varılması çok yanlış ve çirkin bir davranış.Lütfen kişileri tanımadan haklarında hakaret edici,kırıcı ithamlarda bulunmayınız.Ve bu olayda bahsi geçen üyenin tekzip(özür)dilemesini bekliyoruz
|
Alıntı:
mesela burda ne demek istedin anlaşılmadı bana cevaben yazmışsın neerden yaptın bu anketi ankaralı Allah razı olsun bilgilendirmeniz için...ama ben şahsen diyarbakır halkının oy verceğini sanmıyorum...bizim yaptığımız ankette %60 yakın çıktılar...ama diyarbakırı kazanmanın yolu kenar mahalelerden geçiyor..ordan gelen her oy şansımızı artıracaktır...zaten polis asker ak partimize oy veriyor diyarbakırda orda sorun yok... |
bak kardeş ben sana gerçekleri sölim bağlar belediyesi hariç ki oda olacak inşallah tüm belediyeler ak olacak yüzde 60 asla alamazlar
|
Kardeş benim yazılarımda %60 ibaresi gördün mü??? nerede yazmışım bir gösterde görelim...Birileri ile karıştırıyorsun!!!
|
Alıntı:
Özür dileyecek bir şey yapsam 100 defada özür dilerim ama özür dilececek bir şey yapmam yapmadım |
özür dilerim dağdaki çobanı (muhammed ikb) ile karıştırdım galiba çok çok özür dilerim dağdaki çoban lütfen özrümü kabul et
|
Önemli değil kardeş. Bu şekilde tanışmak istemezdim ama yinede sonuçda tanıştığıma memnun oldum..
|
Yanlış anlaşılmanın giderilmesine çok sevindim.
|
Şu ana kadar hiç Trt Şeş denilen Kanalı izlemedim, Tv ye kayıt bile etmedim. Belki bu vesile olur ve izlerim ama yinede emin değilim.
|
All times are GMT +3. The time now is 17:32. |